Het is duidelijk lekkerder van uit de supermarkt. Bovendien is het gekruide vlees ook heerlijk. Ook de ham: heerlijk. Ben blij dat onze dochter Maureen me attent heeft gemaakt op jullie. Wat ik ook prettig vind is de manier van ophalen. Keurig verzorgd in tasje,met kabel.
Hoi Lidy, inmiddels al wel een tijdje een trouwe klant! Heel fijn om te lezen dat het jullie zo bevalt! Bedankt voor je fijne review!!
Écht heel lekker vlees. Zo fijn dat je het op kunt halen als het jou uitkomt.
Hoi Christel, leuk om te horen dat je het zo lekker vindt. Bedankt voor je fijne review!!
Super lekker en eerlijk vlees!
Hoi Janneke, bedankt voor je fijne review!!
Ik ben nog niet zo lang klant bij jullie...maar ik koop mijn vlees bij julie omdat ik wel af en toe vlees wil eten , maar alleen van dieren die (zover het kan) een redelijk goed leven hebben gehad. Kan je aangeven of ik dan juist bij jullie op de juiste plek ben. ? Ik heb jullie web-side deels gelezen...dus ik dacht van wel :-)
Hoi Patrick, leuk dat je ons al gevonden hebt! Dan ben je zeker bij ons op de goede plek. Nu zijn wij wel sowieso voorstander van Nederlands varkensvlees. De gangbare houderij in NL is er een om trots op te zijn. Qua duurzaamheid en welzijn lopen wij ver vooruit. Onze varkens worden tot 10 weken oud op gangbare wijze gehouden. Daarna komen ze bij ons in een buiten, stro hok totdat ze oud genoeg zijn. Onze koeien zijn in de winter in een open binnenhok. Zodra de grond het weer toelaat, kunnen ze naar buiten en binnen wanneer ze willen. De kippen komen van een poelier die ze in extra ruime stallen houdt, met een dag en nacht ritme. De meeste antwoorden kun je ook vinden bij 'meest gestelde vragen': https://www.puurvleeskopen.nl/Webwinkel-Page-8327838/Meest-gestelde-vragen.html Hopelijk tot binnenkort weer! :)
Heerlijk vlees direct van de boer. Dat voelt en proeft goed! Bij het ophalen had ik even wat moeite om binnen te komen (deurcode werkte niet), maar dat was met 1 belletje naar de boerin opgelost. Wij komen zeker terug!
Hoi Maartje, bedankt voor je fijne review! Gelukkig was het snel opgelost om binnen te komen. Leuk dat jullie nog meer van ons gaan proberen! Tot de volgende keer.
Goede kwaliteit
Rian, dankjewel voor je review! Fijn dat jullie ook tevreden zijn!
Fijn om te weten waar het vlees vandaan komt, dat het geen lange reistijd heeft gehad en het smaakt ook nog heerlijk! en misschien ook niet onbelangrijk: betaalbaar. Soms bestel ik ook nog een bot voor mijn hond erbij :) Eenvoudig te bestellen en op te halen wanneer ik wil. Voor mij nooit meer vlees uit de supermarkt.
Hoi Marloes, bedankt voor je leuke review! Goed te lezen dat de hond soms ook mee mag genieten van onze producten, hier zijn ze ook dol op die botten. ;) Goed te horen dat je tevreden bent!
altijd zeer tevreden over het vlees en de manier van bestellen werkt handig en de bestelling ligt altijd snel klaar.
Hoi Stef, bedankt voor je fijne review! Goed te horen dat je een tevreden klant bent! :)
Eenvoudig bestellen en goede kwaliteit vlees.
Hoi Jasper, heel fijn dat het vlees jullie altijd zo goed bevalt! Bedankt voor de fijne review!
De afhaal service is netjes geregeld. Het vlees staat klaar in de vriezer. Ideale manier van eerlijk en lekker vlees kopen.
Hoi Pauline, bedankt voor je fijne review! :D
Wij halen hier vaak ons vlees. Wij hebben zoal entrecote, picanha, verse worst en gehakt. Zeker als we de kamado aansteken, dan halen we hier vlees. Het vlees vinden wij heerlijk en de prijs is ook nog eens scherp. Na de bestelling kun je in de e-mail lezen in welke vriezer het vlees ligt. Heel gemakkelijk.
Hoi Guido, bedankt voor deze fijne review! Heel goed te lezen dat je een tevreden klant bent. Gr, Hanneke
Geweldig spul om van te genieten, perfecte service, afhaal ideaal geregeld.
Just, bedankt voor je review! Een van onze klanten die dol is op ons worstenbrood :D!
Goed vlees, snel af te halen. Heel handig afhaalsysteem. Vriendelijk email contact.
Hoi Claire, dankjewel voor je review! Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent!
Heerlijk vlees en zeer de moeite waard om even te rijden. Fijn dat het 24/7 is af te halen. Systeem zit heel goed in elkaar.
Hoi Marry, bedankt voor je review! Extra bijzonder dat jullie er echt wel een stukje voor willen rijden. Leuk dat het nog steeds bevalt! Gr, Hanneke
Altijd heerlijk vlees en goede prijs voor zo’n kwaliteit
Hoi Thea, al jaren een trouwe klant! Bedankt voor de fijne review!! Gr, Hanneke
Zuivere groente en vlees heeft onze absolute voorkeur. Vandaar ons huidige vleesadres.. Ons vorige adres (in drenthe) bood ons iets meer mogelijkheden, zoals het bestellen van procureur-rollade, die wij nu node missen, evenals hausmacher als broodbeleg. Wij sluiten er vrede mee, dat we nu eenmaal niet alles kunnen hebben in het leven. Maar wie weet?
Hoi Hans, bedankt voor de fijne review! Suggesties voor nieuwe producten zijn altijd welkom. Een procureur rollade zou haalbaar zijn om aan ons assortiment toe te voegen. Ga ik zeker over nadenken. Misschien wil je mij nog laten weten wat voor een rollade (qua kruiden) je in de andere winkel had? Gr, Hanneke
Heerlijk vlees, makkelijk thuis te bestellen, groot assortiment, en op te halen wanneer dat het je uit komt.
Hoi Chantal, bedankt voor je review! Ik merk dat meerdere klanten het fijn vinden dat je hier 24/7 kunt afhalen. Dat is ook fijn! :)
hadden half varken en had er naast 2 to go good to go gekocht, vlees is kwalitatief echt top. maar wat je krijgt voor 2 to goog to go is bedroevend. 3 hamburgers en twee pakjes fricandeau voor bijna 14 euro is nogal.
Hoi Marc, bedankt voor je review! Het is niet de bedoeling dat je niet tevreden bent met je too good to go. De waarde van de too good to go moet wel kloppen. Dit moet €11 per pakket zijn. Ik weet niet meer precies wat ik had meegegeven. Wellicht heb ik de vlugheid tijdens verwerken van de halve varkens te weinig meegegeven. Ik wil je graag nog wat aanvullends geven. Mocht je binnenkort in de buurt zijn, laat het mij dan weten dan leg ik het klaar. We staan altijd klaar om teleurstellingen op te lossen, moeten we het alleen wel weten.
Na de bestelling een duidelijke mail met uitleg. De ruimte waar het vlees op te halen is is erg netjes en verzorgd. Het vlees is erg goed. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!
Hoi Marieke, bedankt voor je fijne review! Heel goed te horen dat je een tevreden klant bent. Gr, Hanneke
Heerlijk vlees van goede kwaliteit. Snel besteld, ophalen op een tijd dat het jou uitkomt. Blij mee!
Heerlijk eerlijk vlees van de boer zelf. Afhalen kan 24/7 wanneer het mij uitkomt. Zoveel beter en gezonder dan bij een supermarkt...
B1kk3l, bedankt voor je review! Heel fijn dat je het verschil ook merkt! Goed te horen dat je een tevreden klant bent. Gr, Hanneke
Het vlees is altijd heerlijk. En in mooie porties verpakt. En snel af te halen. Ook een mooie en overzichtelijke site.
Hoi Laurens, goed te horen dat je tevreden bent en de site overzichtelijk is. Daar doen we ons best voor. Tot de volgende keer! :) Gr, Hanneke
De bestelling ligt altijd snel klaar, je kan het ophalen wanneer je jou uitkomt en de kwaliteit van het vlees is beduidend beter dan uit de supermarkt
Hoi Carolien, bedankt voor je fijne review! Goed te horen dat je tevreden bent en duidelijk verschil merkt met de supermarkt. Gr, Hanneke
Super lekker vlees zoals vlees het hoort te smaken . Makkelijk te bestellen en te halen wanneer het jouw uitkomt.
Hoi Stefan, bedankt voor je review! Heel fijn te horen dat je een tevreden klant bent en dat het jullie smaakt. :) Gr, Hanneke
Wat een verschil met het vlees uit de winkel, eerlijk en heerlijk vlees , er is nog niets van wat we gegeten hebben wat niet lekker was. Wij zijn er superblij mee.
Hoi Maureen, heel erg bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat het zo bevalt! Hopelijk kunnen we het zo houden dat alles wat je nog gaat proberen bevalt ;). En anders horen we het ook graag hoor. Gr, Hanneke