Pluspunten
Snelle service, goede communicatie en het afhalen is erg simpel. Vlees is super vers en lekker.
Pluspunten
vriendelijk, respectvol, snelle reacties, goede kwaliteit, redelijke prijs, fijn.
Pluspunten
Goede kwaliteit. Gourmet en bbq pakketten zijn top Soepen zijn heerlijk.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Echt een wereld van verschil met supermarktvlees! Lekker sappig en met echte smaak. Een echte aanrader!
Pluspunten
Praktische verpakkingen
Pluspunten
Fijne en snelle service, altijd goed bereikbaar. Systeem van de diepvries en de code werkt super! Vlees komt van dichtbij en prijzen zijn goed.
VerbeterpuntenEen app om de bestellingen in te doen zou het bestellen nog makkelijker maken! De website werkt op de telefoon niet handig.
Pluspunten
Klantvriendelijk, snelle orderverwerking, goede kwaliteit. Fijn dat er zowel varken, koe als kip in het assortiment is opgenomen.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn wanneer er meer aanbod is binnen het assortiment (bijvoorbeeld varkensvlees a/h stuk, kippedijen)
Janine, bedankt voor je tip! Ik zal de kippendijen binnenkort bekijken of dat een optie is. Wel komt er nu ook huisgemaakte kippensoep en tomatensoep. Het vlees aan stuk wordt te weinig besteld, daarom kun je op de site de geplande slachtingen in de gaten houden. Zo kunnen speciale wensen op tijd doorgegeven worden.
Pluspunten
heel makkelijk dat je het zo kunt afhalen wanneer je wilt
Pluspunten
Vriendelijke mensen, heel flexibel, topproducten!
Pluspunten
Erg lekker vlees en prima prijs/kwaliteit verhouding. Online bestellen en gemakkelijk met een code ophalen in het afhaal schuurtje aan huis.
Pluspunten
Super lekker vlees, snelle levering en goede afhandeling!
Pluspunten
Super goede en snelle afhandeling van onze bestelling. Op zaterdagavond online besteld, korte tijd later al bericht met code voor afhaalpunt. Volgende dag gegeten:)! Vlees is van mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenMisschien ook assortiment uitbreiden met lam of kalfsvlees. Maar dat is niet zozeer een verbeterpunt als een suggestie.
Pluspunten
Handig in kleine porties verpakt
Pluspunten
Lekker vlees. Netjes verpakt. Handig met afhaalpunt.
Pluspunten
Goed bereikbaar via whatsapp, makkelijk om afspraken te maken over bijzondere wensen en afhalen is super geregeld We hebben gisteren de kip gegeten en die was echt super !! Als we de jerky gemaakt hebben stuur ik nog een berichtje
Pluspunten
Snelle en nette afhandeling van bestelling
Pluspunten
Goed puur vlees en snel in huis
Pluspunten
Vlees zoals vlees moet zijn..
Pluspunten
- korte weg van producent naar consument. - geen antibiotica in vlees - leveringen zijn goed geportioneerd - smakelijk vlees - snelle levering na bestelling
Verbeterpunten- meer info over herkomst kipproducten - assortiment uitbreiden met meer vleeswaren?
Bedankt voor uw beoordeling!! Helaas hebben we niet de mogelijkheid om het assortiment uit te breiden met vleeswaren, vooral omdat we alleen met vriesproducten kunnen werken. Het kippenvlees komt uit de omgeving tilburg, die is van een poelier in Diessen. Dit staat al op de site vermeld, maar ik zal dat wat specifieker benoemen. Bedankt voor de tip!
Pluspunten
Heerlijk puur en lokaal vlees. Fijn 24/7 pick up point en de bestelling staat heel snel klaar. Daarnaast ook goede communicatie.
Pluspunten
Afhaalpunt is erg makkelijk! Je kunt op het voor jou gunstige moment het vlees afhalen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vlotte reacties, snel en bekwaam handelen. En wat een lekker vlees!!! Eindelijk weer de zuivere smaak en dat ik bakken kan, i.p.v. het koken met vlees uit de supermarkt!