Pluspunten
Goede prijs /kwaliteit verhouding. Heerlijk mals rundvlees. Geen toevoegingen. Snelle reactie via Mail. Fijn om het vlees op te kunnen halen waneer het ons uitkomt. ( Ik ben al 43 jaar kok en denk een beetje verstand te hebben van vlees )
VerbeterpuntenIk vond de kroketten nietzo lekker maar dit is heel persoonlijk.
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle reacties. Nette omgeving waar het vlees was. Makkelijk met ophalen en je kan de dieren meteen zien!
Pluspunten
Korrekte afhandeling, goed advies en bovenal kwaliteitsvlees. Onze gasten en wijzelf waren zeer tevreden.
VerbeterpuntenLekker doorgaan op de ingeslagen weg.
Pluspunten
Fijne en snelle service. Vriendelijk geholpen en makkelijk dat je het op kunt halen wanneer het jou uitkomt, door de ophaalcode die je toegestuurd krijgt.
Pluspunten
We hebben een half varken gekocht. Het vlees zag er netjes uit!! Het smaakte prima!
Verbeterpunten* verpakkingen graag voorzien met labels / stickers om te zien wat er in zit. Soms was het lastig om te zien wat voor vlees het was.
Pluspunten
Fijne service en snel afhaalbaar!
VerbeterpuntenDe verpakking van de hamburgers was niet zo goed. Van 1 pakje was het folie gescheurd. Misschien een andere folie of bakje daarvoor gebruiken? We hadden een vleespakket, het tasje waar het in zat was niet heel sterk.
Pluspunten
Ophalen was makkelijk en snel, hoeveelheid was perfect voor een groep jonge gasten. Mijn nieuwe vaste plek voor bbq vlees.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijkheid goed voor de dieren. En goed en eerlijk vlees.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
Wat een fijn en handig ophaalsysteem! Je hoeft geen rekening te houden met openingstijden en je ziet de dieren als je je bestelling haalt, leuk! Verder smaakt het vlees erg goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alleen maar positief. Lekker verantwoord vlees!
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijk op de site te bestellen ! Mooi verpakt! Het vlees is puur en dat proef je! Voortaan haal ik mijn vlees hier!
VerbeterpuntenWellicht om de mogelijkheid te bieden om de kipfilet ook gesneden in blokjes of reepjes te kunnen bestellen (voor luie mensen zoals ik ;-) )
Anouk, bedankt voor je opmerking mbt het verbeterpunt. De kipblokjes liggen inmiddels in de vriezer en zijn aan het assortiment toegevoegd :)!
Pluspunten
Eenvoudig bestelproces, op eigen tijd ophalen van bestelling, vriendelijk geholpen, praktisch verpakt, mooie kwaliteit van eerlijk vlees.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Lekker vlees voor een prijs waarbij je nog eens een stukje extra meeneemt
Verbeterpunten-
Pluspunten
Pluspunten
Wij maken gebruik van de persoonlijke pakketten. Iedere 2 weken een pakket met vlees dat per week van inhoud verschilt. De pakketten worden zoveel als mogelijk afgestemd op onze wensen. Het 'goede' en het 'slechte' door elkaar, want een koe bestaat niet alleen uit biefstuk en een varken niet alleen uit varkenshaas. Hierdoor eten we afwisselend, wordt je creatiever in de keuken en kunnen we dit verhaal ook goed delen met onze kinderen. De porties zijn soms wat aan de grote kant, maar dat vindt mijn man helemaal niet erg.
Pluspunten
Erg goed initiatief. Ook als 'klant' prettig en persoonlijk benaderd. En het vlees is ook goed en lekker.
VerbeterpuntenNee, eerlijk gezegd heb ik tot nu toe geen verbeterpunten.
Pluspunten
het is in porties verpakt prettig te doseren per maaltijd goede kwaliteit en heel lekker
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een goed stuk vlees voor een goede prijs en ook een beter gevoel bij het eten van een stukje vlees . Een vergelijking met vlees uit de supermarkt moet je gewoon niet willen maken. Ik ben pas sinds kort klant maar erg tevreden.
Pluspunten
Lekker biologisch vlees voor een eerlijke prijs. Ruime keuze en fijn dat je kunt pinnen.
Pluspunten
Eerlijk bedrijf! Tevens persoonlijk. En nóg persoonlijker worden ze door hun nieuwe move van de 'maandboxen'
Pluspunten
Lekker vlees en veel variatie
Pluspunten
Leuke mensen, goed en hygiënisch bedrijf met lekker vlees. Ziet er allemaal verzorgd uit.
Pluspunten
Lekker mals vlees, goed van smaak. Makkelijk te bestellen, betalen met pin is mogelijk. Snelle reactie na mail contact.
VerbeterpuntenDit is ons eerste contact geweest. Misschien voor de toekomst een echt boerderijwinkel. Zichtbaar vanaf de weg met borden. Dit is in de zomermaanden slim omdat er veel fietsers langs komen. Misschien combineren met producten van collega boeren, ijs, kaas, zomerfruit.
Pluspunten
Geweldige kwaliteit vlees, enorm smaakvol. Je proeft écht het verschil met het supermarktees. De prijs ligt echter nauwelijks hoger. Maar de kwaliteit is wel vele malen hoger. Kortom een absolute aanrader voor iedereen die van een lekker stuk vlees houdt