Snel en correct zelfs in de drukke decembermaand
Hartelijk dank voor deze mooie review! Groeten, DOK 2 Wonen
Produkt was prima! Snel verstuurd, goed verpakt, mooi produkt voor prima prijs. Aandachtspunt vind ik echt de klantenservice en het retourbeleid. Is niet meer van deze tijd. Op de website staat aangegeven dat je voor een retourformulier kunt bellen OF mailen. Via de telefoon werd me twijfelend verteld dat ik maar even moest mailen. Gedaan, 24 uur geen reactie gekregen ( dat kan, drukke periode nu) wederom gebeld, weer verwezen naar de mail. Uiteindelijk keurige mail ontvangen met het retourformulier. Tip: pas de info op de website aan, bellen is dus geen optie voor jullie. Daarbij, voeg het retourformulier bij de bestelling of geef de optie het te downloaden op de website. Aan vriendelijkheid geen gebrek maar de omslachtigheid maakt dit geen fijne ervaring.
Dank u wel voor uw eerlijke review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product, de verzending en de prijs. Jammer dat de ervaring met onze klantenservice en het retourproces omslachtig is verlopen. Onze excuses voor het ongemak. Uw feedback over de communicatie en het retourformulier nemen we serieus en gebruiken we om dit proces te verbeteren. Bedankt dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen. Met vriendelijke groet, Dok 2 Wonen
Ik miste een onderdeel van mijn bestelling.
Dank je wel voor je bericht. Vervelend dat je bestelling niet compleet was onze excuses daarvoor. Dit lossen we natuurlijk graag voor je op. Neem gerust contact met ons op, dan zorgen we dat het ontbrekende onderdeel zo snel mogelijk wordt nageleverd. Groeten, Dok 2 Wonen
Dag na bestellen kreeg ik een mailtje waarin ik een dag van levering kon kiezen. Tafel was goed verpakt!
Super, dank je wel! Veel plezier ermee! Groeten, Dok 2 Wonen
Mijn bestelde product helaas niet op voorraad maar direct vervangen voor een alternatief en netjes in 3 aparte dozen verstuurd.
Dank je wel voor de review! Jammer dat het oorspronkelijke product niet op voorraad was, maar fijn dat het alternatief goed is bevallen. Bedankt voor je begrip en graag tot een volgende keer! Groeten, DOK 2 Wonen
Mooie spullen en snelle levering. Helaas is 1 relaxfauteuil scheef op de poot. Kom ik snel nog een keer voor terug en verwacht dan ook service
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de meubels bevallen. Jammer dat één relaxfauteuil niet helemaal in orde is dat lossen we natuurlijk graag voor je op. We zien je graag terug en zorgen dat dit netjes wordt afgehandeld. Groeten, Dok 2 Wonen
Op zaterdagochtend naar de showroom gegaan om eetstoelen te bekijken. Omdat het best druk was even overleg gepleegd met een medewerker, die onze vragen kon beantwoorden. Omdat we nog niet uit de kleur waren van de stoel die we hadden uitgekozen hebben we eerst thuis bekeken welke het beste zou passen. Toen op internet de stoelen besteld, die na 4 dagen bezorgd werden. Omdat 1 doos een lichte beschadiging had heeft de chauffeur er voor alle zekerheid een foto van gemaakt. Achteraf bleek er niets aan de hand te zijn en staan de stoelen inmiddels te stralen rond de eettafel! Ik raad deze winkel iedereen aan. Bedenk wel dat het op zaterdag drukker is als doordeweeks. Veel keuze. Ruime parkeerplaats en vriendelijk personeel.Goede service.
Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geslaagd, dank voor deze review! Leuk dat jullie zowel in de showroom als online een prettige ervaring hebben gehad. Goed om te horen dat alles netjes is geleverd en dat de stoelen nu mooi staan te stralen rond de eettafel. Veel plezier met jullie nieuwe eetstoelen! Groeten, DOK 2 Wonen
Mooie Dok kruk besteld, grijs boucle. Prachtig. Ook bestand tegen katten. Snelle afhandeling en levering. Top‼️
Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat de Dok kruk zo goed bevalt en zelfs kattenproof is 😉 Veel plezier ermee! Groeten, Dok 2 Wonen
Snel bezorgd, leuk contact met bezorger, stuurde keurig 10 minuten van tevoren zelfs nog een berichtje dat 'ie er bijna was. Bovendien stevig ingepakt, kwam goed aan.
Dank je wel voor deze fijne review! Leuk om te horen dat de salontafel perfect bevalt en dat de levering zo prettig is verlopen. Veel plezier met de tafel! Groeten, Dok 2 Wonen
Goede kwaliteit prijsverhouding. Erg tevreden over deze aankoop.
Dank je wel voor de review! Groeten, DOK 2 Wonen
Vandaag een relax stoel gekocht. Heel prettig geholpen door Sandra. Door haar bemiddeling mochten we de stoel meteen meenemen. Voor mij heel belangrijk (goede zithouding i.v.m ziekte)
Wat een geweldige review, dank u wel! Fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen door Sandra. Wij geven dit graag aan haar door. We wensen u heel veel comfort en ontspanning toe! Groeten, DOK 2 Wonen
We hebben een stoel ontvangen die schade heeft opgelopen door het te strak afbinden, maar na 1 mail is de conversatie erover stilgevallen. We wachten nog op verdere afhandeling van een inruiling.
Product is prima, eerlijkheid wordt echter niet beloond; per abuis 2 stuks geleverd waarvan 1 betaald, contact opgenomen om dit te melden, echter geen bedankje voor de eerlijkheid
Bedankt voor uw review en vooral voor uw eerlijkheid, dat waarderen wij zeker. Jammer om te horen dat dit niet zo is overgekomen, onze excuses daarvoor. Fijn dat het product naar tevredenheid is. Groeten, Dok 2 Wonen
Meubels zien er ook net uit zoals op de foto
Dank je wel voor de review! Veel plezier ermee! Groet, Dok 2 Wonen
De stoelen werden super snel geleverd. De communicatie rondom de bestelling en levering waren ook super. Stoelen waren zoals op de foto’s. Goede solide stoelen, erg blij mee!
Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat alles soepel is verlopen en dat de stoelen precies zijn zoals verwacht. Daar doen we het voor 😊 Veel zitplezier! Groeten, Dok 2 Wonen
levering onvoldoende want afgezet net voorbij de poort - zelfs niet tot aan de voordeur gereden kon evengoed verdwenen zijn
Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en nemen we mee richting de vervoerder. Fijn dat het product zelf wel in orde is. Excuses voor het ongemak! Groeten, Dok 2 Wonen
Prettige online mogelijkheid kom je er niet uit staat er iemand voor je klaar
Bedankt voor de review! Fijn dat onze online service én ons team u goed hebben kunnen helpen. Graag tot de volgende keer! Groeten, Dok 2 Wonen
De Marlow eetstoelen uit de Label51 reeks zijn vlot te monteren, zeer mooi en hebben een uitstekend zitcomfort
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering vlekkeloos verliep en dat de Marlow eetstoelen helemaal naar wens zijn. We wensen je veel plezier met je nieuwe stoelen en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Groeten, DOK 2 Wonen
Twee bijzettafels besteld. Deze werden snel geleverd . Goed verpakt. Kreeg goede informatie over levertijd. Al met al DOK 2 is echt een aanrader.
Bedankt voor je review. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug! Groeten, DOK 2 Wonen
Op 26 augustus een hanglamp via de website besteld. Volgens de verkoper in de winkel in Veenendaal daar hij daar niet op voorraad was zou ik hem binnen 2 dagen dan thuisbezorgd krijgen via Post NL. Netjes betaald. 10 dagen verder is hij zelfs nog niet bij PostNL afgeleverd maar wel door DOK2 aan Post NL doorgegeven. Klopt van geen meter. Als dit jullie praktijken zijn is dit de eerste en laatste keer. Groeten Han van de Pol
Hartelijk dank voor uw bericht en onze excuses voor de vervelende ervaring met de levering van uw bestelling. Wij begrijpen uw frustratie heel goed. Helaas is er bij PostNL iets misgegaan waardoor sommige pakketten die wij wel hebben overgedragen, daar zijn blijven hangen. Uw bestelling is één van deze pakketten geweest. Deze zendingen zijn deze week opnieuw verstuurd, waardoor de lamp als het goed is snel bij u geleverd wordt, of misschien zelfs al is aangekomen. Mocht u de lamp nog niet hebben ontvangen, wilt u dan even een bericht sturen naar [email protected]? Dan zorgen wij dat er een nieuwe lamp naar u wordt opgestuurd. Nogmaals excuses voor het ongemak. Groeten, DOK 2 Wonen
Ik heb een voorraad artikel gekocht, desalniettemin 2 keer moeten bellen en een levertijd van 3 weken is zeer lang.
Bedankt voor uw review en uw feedback. Het spijt ons te horen dat de levering in uw geval zo lang heeft geduurd. Helaas is er bij PostNL iets misgegaan waardoor sommige pakketten die wij wel hebben overgedragen daar zijn blijven hangen. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is geweest. Volgens de track & trace zien we inmiddels dat de bestelling is bezorgd. Onze excuses voor het ongemak, we doen ons uiterste best om dit in de toekomst te voorkomen. Alsnog veel plezier met uw aankoop! Groeten, DOK 2 Wonen
Bestelproces ging prima. Maar het afleveren via PostNL lijkt een soap. Al 4 keer is de aflevering vertaagd. Nu weer maandag tussen 11 en 14 uur. Weer thuis zitten wachten.....
Bedankt voor je bestelling en je feedback. Fijn om te horen dat het bestelproces goed is verlopen. Wat jammer dat de levering door PostNL al meerdere keren is uitgesteld. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is om telkens thuis te moeten wachten. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorgtijden en vertragingen van PostNL, maar we zullen jouw ervaring zeker doorgeven. We hopen dat je bestelling snel bij je is en dat je er veel plezier van zult hebben. Groeten, DOK 2 Wonen
Dok2 is echt onze favoriet. Top service en prachtige meubels waar we superblij mee zijn. Alles verliep soepel en professioneel. We raden Dok2 zeker aan bij vrienden en familie!
Wat een mooi compliment dat we uw favoriet zijn! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat u zo blij bent met onze meubels. Heel veel plezier met uw aankopen en graag tot de volgende keer! Groeten, DOK 2 Wonen
Goed contact toen mijn stoelen verkeerd afgeleverd waren door post nl. De stoelen met een mooie korting kunnen aanschaffen en zitten heerlijk!
Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat we samen een goede oplossing konden vinden en dat u zo blij bent met de stoelen. We wensen u er veel zitplezier mee! Groeten, DOK 2 Wonen
I emailed DOK2 regarding on a question I had on the chairs, and they called me back very quickly explaining everything. We ordered the Luuk chairs and they arrived very quickly and not only they look amazing but are also so comfortable to sit on. Very happy with the customer service and with the product itself!
Thank you very much for your lovely review! We are delighted to hear that we were able to answer your questions quickly and clearly and that the Luuk chairs arrived so quickly. Enjoy your purchase and we hope to see you again soon! Kind regards, DOK 2 Wonen
Groeneveldselaan 55
3903AX Veenendaal
Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, Profijt Meubel, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 5 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!