Goed geslaagd!

Op zaterdagochtend naar de showroom gegaan om eetstoelen te bekijken. Omdat het best druk was even overleg gepleegd met een medewerker, die onze vragen kon beantwoorden. Omdat we nog niet uit de kleur waren van de stoel die we hadden uitgekozen hebben we eerst thuis bekeken welke het beste zou passen. Toen op internet de stoelen besteld, die na 4 dagen bezorgd werden. Omdat 1 doos een lichte beschadiging had heeft de chauffeur er voor alle zekerheid een foto van gemaakt. Achteraf bleek er niets aan de hand te zijn en staan de stoelen inmiddels te stralen rond de eettafel! Ik raad deze winkel iedereen aan. Bedenk wel dat het op zaterdag drukker is als doordeweeks. Veel keuze. Ruime parkeerplaats en vriendelijk personeel.Goede service.

Mooi product en snelle levering

Mooie Dok kruk besteld, grijs boucle. Prachtig. Ook bestand tegen katten. Snelle afhandeling en levering. Top‼️

Salontafel Square bevalt perfect

Snel bezorgd, leuk contact met bezorger, stuurde keurig 10 minuten van tevoren zelfs nog een berichtje dat 'ie er bijna was. Bovendien stevig ingepakt, kwam goed aan.

Fijne, stevige zit!

Goede kwaliteit prijsverhouding. Erg tevreden over deze aankoop.

GEWELDIG

Vandaag een relax stoel gekocht. Heel prettig geholpen door Sandra. Door haar bemiddeling mochten we de stoel meteen meenemen. Voor mij heel belangrijk (goede zithouding i.v.m ziekte)

Dienst naverkoop ??

We hebben een stoel ontvangen die schade heeft opgelopen door het te strak afbinden, maar na 1 mail is de conversatie erover stilgevallen. We wachten nog op verdere afhandeling van een inruiling.

Prima product

Product is prima, eerlijkheid wordt echter niet beloond; per abuis 2 stuks geleverd waarvan 1 betaald, contact opgenomen om dit te melden, echter geen bedankje voor de eerlijkheid

Snelle levering en vriendelijke bediening!

Meubels zien er ook net uit zoals op de foto

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en top stoelen!

De stoelen werden super snel geleverd. De communicatie rondom de bestelling en levering waren ook super. Stoelen waren zoals op de foto’s. Goede solide stoelen, erg blij mee!

product ok - levering niet ok

levering onvoldoende want afgezet net voorbij de poort - zelfs niet tot aan de voordeur gereden kon evengoed verdwenen zijn

Goede kwaliteit en snelle levering

Prettige online mogelijkheid kom je er niet uit staat er iemand voor je klaar

Prima product en zeer snelle en vlekkenloze levering

De Marlow eetstoelen uit de Label51 reeks zijn vlot te monteren, zeer mooi en hebben een uitstekend zitcomfort

Uitstekend en snel geleverd.

Twee bijzettafels besteld. Deze werden snel geleverd . Goed verpakt. Kreeg goede informatie over levertijd. Al met al DOK 2 is echt een aanrader.

Maken beloftes niet waar.

Op 26 augustus een hanglamp via de website besteld. Volgens de verkoper in de winkel in Veenendaal daar hij daar niet op voorraad was zou ik hem binnen 2 dagen dan thuisbezorgd krijgen via Post NL. Netjes betaald. 10 dagen verder is hij zelfs nog niet bij PostNL afgeleverd maar wel door DOK2 aan Post NL doorgegeven. Klopt van geen meter. Als dit jullie praktijken zijn is dit de eerste en laatste keer. Groeten Han van de Pol

Zeer goede webshop, maar zeer trage levering.

Ik heb een voorraad artikel gekocht, desalniettemin 2 keer moeten bellen en een levertijd van 3 weken is zeer lang.

Bestelling top bezorging drama

Bestelproces ging prima. Maar het afleveren via PostNL lijkt een soap. Al 4 keer is de aflevering vertaagd. Nu weer maandag tussen 11 en 14 uur. Weer thuis zitten wachten.....

Ons favoriet!

Dok2 is echt onze favoriet. Top service en prachtige meubels waar we superblij mee zijn. Alles verliep soepel en professioneel. We raden Dok2 zeker aan bij vrienden en familie!

Fijne service en kwaliteit meubelen

Goed contact toen mijn stoelen verkeerd afgeleverd waren door post nl. De stoelen met een mooie korting kunnen aanschaffen en zitten heerlijk!

Great

I emailed DOK2 regarding on a question I had on the chairs, and they called me back very quickly explaining everything. We ordered the Luuk chairs and they arrived very quickly and not only they look amazing but are also so comfortable to sit on. Very happy with the customer service and with the product itself!

Super geholpen

Mij. Bestelling , was heel snel verstuurd, het was de volgende dag al binnen . Ik had wat vragen , dus even telefonisch contact gehad , heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen, dat maak je niet vaak meer mee. Van mij 10 sterren . Mvg Silvia

Uitstekende service

Supersnelle levering

Fijne ervaring

Vriendelijke klantenservice

Ik had online wat leuke accessoires gekocht en ontdekte nadat ik had betaald dat ik het superleuke sleutelkastje vergeten was mee te bestellen. Meteen de volgende ochtend hierover gebeld. Kim was zeer behulpzaam en heeft dit nog voor mij aangepast. Blijkbaar is mijn bestelling verstuurd in 2 pakketten. Helaas heb ik het sleutelkastje nog steeds niet ontvangen, postnl zegt dit pakket nooit te hebben gekregen van Dok2. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen.

Toppie

Goed geholpen en fijne bezorgers

Snelle levering van prachtige lampen.

Snelle levering zoals vermeld en de volgende dag had ik mijn lampen stevig verpakt al in huis. En ook nog eens met flinke korting. Ben er heel blij mee... Top!!

Groeneveldselaan 55

3903AX Veenendaal

Over DOK2

Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, Profijt Meubel, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 5 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!