Terwijl ik deze ervaring deel, is mijn bestelling nog niet binnen. En dan vraagt DOK2 wel al om een review. Misschien handig om dat ook te vertragen, net als de levering. Dit is niet gunstig voor mijn cijfer. Want een levering die ruim 3 weken later komt dan beloofd geeft niet een heel fijn gevoel. De meubelen heb ik dus nog niet in het echt gezien, dus ik hoop dat dat meevalt.
Beste Chantal, Bedankt voor de beoordeling. Wat vervelend dat de bestelling vertraging op heeft gelopen, onze excuses hiervoor! De e-mail waarin wij vragen om een review, wordt automatisch een week nadat de bestelling op complete wordt gezet, verzonden. Helaas kunnen wij dit niet veranderen. Wij hopen dat je tevreden bent met de meubels als deze geleverd worden, en dat je er veel plezier van hebt. :) Groeten, Janneke van DOK 2.
Leuning van stoel beschadigd aangeleverd. Na 2 dagen alweer een nieuwe
Set ook zeer goed verpakt. Nadeel, het verpakkingsmateriaal stonk verschrikkelijk.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn wij blij mee! De feedback gaan wij zeker meenemen. Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling en hopen je snel nog eens te zien! Groeten, Janneke van DOK 2.
Jammer dat barstoelen niet in de showroom te bezichtigen en te proberen waren. Desondanks toch online besteld en zeer snel geleverd. Sneller dan verwacht. Keurige stoelen en zitten zeer prettig. Zeer tevreden.
Beste Heidi, Wauw, bedankt voor deze mooie beoordeling! Hier zijn wij zeker blij mee. De feedback zullen wij zeker meenemen. Hopelijk tot snel! :) Groeten, Janneke van DOK 2.
Kan geen hallo of doei af bij bezorger. Heeft niks gezegd
Beste Justin, Bedankt voor uw beoordeling. De door jou bestelde eetkamerstoelen zijn niet bezorgd door een van onze chauffeurs, maar door PostNL. Dit is een bedrijf wat los van ons staat. Mocht je klachten hebben over een bezorger van PostNL, kun je hier het beste contact over opnemen met PostNL. Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling! Groeten, Janneke van DOK 2.
Na bestelling werd pakket via post NL verzonden. Pakket werd echter door Post NL-bezorgpunt retourgestuurd naar de afzender doordat ‘t boven de 23 kg was (beleid Bruna). Per mail contact opgenomen met DOK2 met daarop volgend een snelle en vriendelijke correspondentie en afhandeling. Pakket werd met een avondlevering een dag later alsnog thuis bezorgd. We zijn tevreden over ‘t product en ook over de service.
Site hapert zo af en toe. Ook via ipad
Beste Tieneke, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee. Omdat wij momenteel bezig zijn met wat onderhoud aan de website, kan het zijn dat je af en toe wat kleine probleempjes ondervindt. Wij hopen je snel nog eens te zien! :) Groeten, Janneke van DOK 2.
De gekochte salontafel is snel en in perfecte staat geleverd. Ben erg tevreden.
Beste meneer/mevrouw, Wauw, een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. :) Wij vinden het fijn dat je tevreden bent met jouw bestelling en wensen je er nog veel plezier van! Groeten, Janneke van DOK 2.
Stoelen voldoen aan de verwachting. Prima service. Alleen jammer dat ik de bezorging niet in kon plannen, waardoor ik bij PostNL extra moest betalen om de verplaatsing naar de vond te verplaatsen.
Beste Andrea, Bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn dat je blij bent met de nieuwe stoelen! Helaas kunnen wij bij het verzenden van het pakket geen tijdvak invullen, anders hadden wij dat graag voor je gedaan. Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling en hopen je snel nog eens te zien. :) Groeten, Janneke van DOK 2.
Gebeld om te vragen of ze meegaan met de laagste prijs. Na een printscreen en verwijzing naar de site kreeg ik snel akkoord via de mail. Artikelen besteld en werd nog binnen 2 dagen geleverd. Het gaat om een 2 Eetstoelen en een eetkamerbank. Toch best snel waar andere shops kwamen met 2-4 weken levertijd. Ze waren trouwens ook heel vriendelijk aan de telefoon!
Beste Eren, Wauw, een 10! Wat zijn wij blij met deze beoordeling. :) Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling en hopen je snel nog eens te zien! Groeten, Janneke van DOK 2.
2 dagen zitten wachten op het aangegeven tijdstip en dan beide dagen een mail ontvangen waarin staat dat we niet aanwezig waren. Het pakket opgehaald op een post.nl afhaalpunt ( koste parkeergeld) Bij thuiskomst blijkt dat Dok 2 de helft maar heeft opgestuurd, gebeld kon het de dag erop ophalen bij een Dok 2 winkel. Al met al heeft het ons veel tijd en ook nog geld gekost....... een tweede keer bij Dok 2, wat denk je....................
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor jouw beoordeling. Helaas komt het wel eens voor dat er bij PostNL iets niet helemaal goed gaat met de verzending van een pakket. Wij wensen je, ondanks het ongemak, veel plezier van de bestelling! Groeten, Janneke van DOK 2.
Wat een keus in de winkel en wat een goeie en vriendelijke service. Top
Beste Eline, Een 8! Wat een goede beoordeling. :) Wij zijn blij dat je tevreden bent over ons en we hopen je snel nog eens te zien! Groeten, Janneke van DOK 2.
Zelf moeten bellen om te laten bezorgen, datum afgesproken. Op dag zelf blijk ik helaas niet in planning opgenomen te zijn. 2 dagen later alsnog bezorgd, blijken jullie de verkeerde afmetingen van mijn eetkamer bank te hebben besteld en bezorgd. En dan ook nog daarna een mail krijgen met de beschuldiging dat ik zelf verkeerd heb besteld; terwijl in al jullie correspondentie de juiste maat staat. Ben zoooooo boos!!!!!!!
Beste Annebeth, Bedankt voor jouw beoordeling. Wat vervelend dat je de levering op deze manier hebt ontvangen! Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar [email protected], zodat wij dit nogmaals met je door kunnen spreken? Alvast bedankt! Groeten, Janneke van DOK 2.
Erg snel geleverd. Goede kwaliteit
Bete Ronny, Wauw, een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij zijn blij dat je tevreden bent met jouw bestelling en wensen je er veel plezier mee! :) Groeten, Janneke van DOK 2.
Zie boven
Beste Michiel, Wauw, een 8! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij zijn blij dat je tevreden bent over ons en hopen je snel nog eens te zien! :) Groeten, Janneke van DOK 2.
Goede service en kwaliteit!
Beste Agata, Wauw, wat een super beoordeling! Hier zijn wij zeker tevreden mee. :) Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling en hopen je snel nog eens te zien. Groeten, Janneke van DOK 2.
Duurde vrij lang eer ik mijn kapstok in huis had. Via mijn dok2 werd je op de hoogte gehouden. Fijner zou het zijn om gewoon een mailtje te krijgen dat de levering vertraagd is. Maar ben blij met mn kapstok. Werd keurig verpakt geleverd.
Beste Anja, Bedankt voor dit mooie cijfer! Wat vervelend dat jouw bestelling helaas een vertraging heeft gehad. De feedback nemen wij zeker mee. Wij wensen je, ondanks het ongemak, veel plezier van de nieuwe kapstok! Groeten, Janneke van DOK 2.
Makkelijk bestellen. Snelle levering. Goed ingepakt.
Beste Henriette, Een 10! Hier zijn wij natuurlijk erg tevreden mee. ;) Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling, en hopelijk tot snel! Groeten, Janneke van DOK 2.
Prima service, snelle levering
Beste Renee, Wauw, een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier van jouw bestelling en hopen je snel nog eens te zien! :) Groeten, Janneke van DOK 2.
De bestelling was keurig ingepakt. Het was heel jammer, dat er bij 1 stoel geen schroeven waren en dat wij daarlangs op moesten wachten.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat vervelend dat er voor 1 stoel geen schroevenset meegeleverd was. Wij wensen je, ondanks het ongemak, veel plezier van de nieuwe stoelen! Groeten, Janneke van DOK 2.
Super mooie eetkamer stoelen gekocht ! Altijd een fan van Dok2 geweest.
Beste Bart, Wauw, een 10! Hier zijn wij zeker blij mee. Wat fijn dat je zo tevreden bent over je nieuwe eetkamerstoelen. Wij wensen je er erg veel plezier van! Groeten, Janneke van DOK 2.
Productaanbod is prima, prijs ook. Maar de levering klopt weinig van. Eerst na bestelling een melding gekregen dat het product niet op voorraad was. Toen is het twee dagen later alsnog verstuurd. Maar ik kreeg alleen de onderkant van mijn Indi bijzettafel geleverd. Gebeld, en zouden ze het deksel opsturen. Is ook (snel) gebeurd, maar nu hebben ze het verkeerde deksel opgestuurd (het deksel van de Indi, maar dan een maat groter). Dus morgen maar weer bellen om het juiste deksel geleverd te krijgen. Ik weet niet wie er in het magazijn werken, maar ik ben er inmiddels een beetje klaar mee.
Beste Dieneke, Bedankt voor jouw beoordeling. Wat vervelend dat je niet de juiste deksel hebt ontvangen, onze excuses hiervoor! Zojuist heb ik van mijn collega begrepen dat er een omruilafspraak in staat gepland voor morgen voor de juiste afmeting deksel. Wij wensen je alvast veel plezier van de bestelling! Groeten, DOK 2.
Ik heb een prachtige fauteuil hier besteld voor een goede prijs. Het contact was top met Dok 2. De levering was volgens afspraak. Goede service!
Beste Sander, Een 9! Bedankt voor deze goede beoordeling. Fijn dat je zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Wij wensen je veel plezier van het nieuwe fauteuil! :) Groeten, Janneke van DOK 2.
Je krijgt heel veel inspiratie van al die leuke spullen
Beste Angela, Wauw, een 10! Bedankt voor dit goede cijfer. Wij zijn blij dat je inspiratie krijgt van de producten die wij aanbieden. Hopelijk zit er veel leuks voor je tussen! Groeten, Janneke van DOK 2.
Heb bij Dok 2 een fauteuil Quinn besteld, aangegeven bij opmerkingen dat de stoel bezorgd zou worden in het verpleeghuis bij mijn vader en dat deze uitgepakt zou worden.. maar.. er stond een grote doos op de gang onuitgepakt en moest zelfs nog in elkaar gezet worden.. Geen service. erg jammer...
Beste Gabriëlle, Bedankt voor jouw beoordeling. Helaas hebben wij geen opmerking ontvangen bij jouw bestelling, anders hadden wij je kunnen mededelen dat de stoel werd bezorgd met onze logistieke partner van de Hoef, en het in principe een standaard levering bevat. Het pakket wordt bezorgd, maar niet uitgepakt en in elkaar gezet. Wij vinden het erg vervelend dat je de levering op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor! Groeten, DOK 2.
Groeneveldselaan 55
3903AX Veenendaal
Welkom bij DOK 2, De mooiste woonwinkel van Midden-Nederland! In onze showroom van 6.000m² kun je terecht met al jouw woonwensen. Met de mooiste merken waaronder Baenks, Profijt Meubel, LABEL51, Eleonora, Urban Sofa, Richmond Interiors en Happy@Home, bieden wij een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel in Veenendaal, dichtbij Utrecht. Kom 5 dagen per week wooninspiratie opdoen in onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig via onze webshop. Samen creëren wij jouw perfecte thuis!