Dit is de zoveelste review
Ik ben tevreden over jouwveilingen maar de beloofde 7,50 voor een review heb ik nog nooit gezien. Ik zal wel wat verkeerd doen.
18 July 2024
Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 932 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Over het geheel genomen geven de beoordelingen een gemengd maar vooral positieve indruk van het platform. Er wordt vaak gewezen op het gebruiksgemak en de tevredenheid over de service. Sommige klanten melden problemen met terugbetalingen of communicatie, wat wijst op verbeterpunten in de ondersteuning. Ondanks deze punten blijft de site positief gewaardeerd door de meeste gebruikers.
18 July 2024
Maarssen
Een maande geleden heb ik 3 dezelfde artikelen gewonnen waarvoor ik 3x verzendkosten moest betalen. Echter, het werd in 1 pakketje geleverd dus heb ik 2x verzendkosten (€15,50) teveel betaald. Ik heb 3 b3richten gestuurd maar word doodgezwegen. Klantenservice noemen ze dat. Ik ben al vele jaren klant en heb dit al vaker meegemaakt. Ik wis deze zwendelaars van mijn pc.
13 July 2024
Ed
Wijnjewoude
Achter je pc relax bieden op een van de vele verschillende aantrekkelijke artikelen voor een goede prijs en een heel goede service.
9 July 2024
HOORN NH
Dit is een hele goeie site voor als je dingen voor jezelf/ doorverkoop zoekt en je bepaald zelf hoeveel je ervan maakt het contact met de mensen van Jouwveiling is ook goed!
1 July 2024
Nick
Rotterdam
Ik had een docking station gekocht maar heeft geen seconde gewerkt. Aankoopbedrag werd gestort op een saldo bij JouwVeilingen ipv de bankrekening. Raar maar daar valt mee te leven echter de verzend- en veilingkosten (€7,75+3,95) ben je kwijt. Als je daar vragen over stelt wordt er niet gereageerd. Nee, voor mij een keer en nooit weer.
22 June 2024
mari
Tilburg
Goed genoeg om vaker te bestellen
16 June 2024
Arjan
Joure
Ik had geboden op iPhone snelladers en ik heb ze “gewonnen”. Dezelfde dag nog. Ik ben er super blij mee. Vooral met 3 kinderen waarbij er nog wel eens 1 sneuvelt.
11 June 2024
Riekie
Maarssen
Goede service en niet te duur
29 May 2024
Geke
Oosterwolde
Geweldige site. Heb het een week geleden ontdekt en werkt verslavend. Geweldige deals al 4 la coste shirts gekocht en zo 8 cameras.
27 May 2024
Andy Van der meer
Rijswijk
In de afgelopen jaren al diverse malen mystery boxen gekocht en lossen spullen. Top geleverd en tot dozen met leuke inhoud. Echter de laatste Mystery box met kleding van een secondaire verkoper (Dus niet JouwVeilingen zelf) was echt ruk. Zaten alleen maar Aliexpress kleding stukken in maten waarin Jack Reacher nog zou verzuipen. Sugarlee Cooper zou de jurken tijdens carnaval nog niet eens aantrekken. Vervolgens krijg je een link om een review schrijven over de verkoper en kan je alleen maar kiezen voor een 10 en niet lager. echt nep. Ben ook benieuwd of deze review uberhaupt te vinden gaat zijn voor potentiele kopers. Nogmaals JouwVeilingen was niet de verkopende partij, alleen de veilingmeester. Ik zou JouwVeilingen het advies geven om geen gebruik meer te maken van deze Partij. Geeft ze alleen slecht naam.
27 May 2024
A.J. Burgers
Deest
Het is leuk om mee te spelen, en vaak goedkoper als in de winkel, het is ook leuk om iemand wat te geven op zijn of haar verjaardag.
23 May 2024
corrie
Baarn
Het bieden is duidelijk en goed te volgen. Tot de laatste seconde spannend of je gewonnen hebt!
19 May 2024
Boaike
Harderwijk
Niet bieden hier je wordt zeer schofterig behandeld. Nooit meer hier
16 May 2024
Boshuizen
Spijkenisse
goed en betrouwbaar
13 May 2024
Ayhan Saglam
Amsterdam
Sinds de website is aangepast, kom ik nog zelden op deze site. Voorheen kon je een product kopen voordat de veiling echt begon. Wellicht was dat iets duurder maar je had wel zekerheid over de aankoop van dit product en hoefde je niet te wachten tot in de avond. Mede door dat wachten, haak ik af. In het verleden regelmatig een B product gehad dat defect of toch gebruikt was. Kreeg dan keuring een percentage van aankoopbedrag retour en of kon kosteloos het product terugsturen. Service meer dan prima maar huidge manier van tonen goederen niet meer mijn ding. Overigens ook de hoeveelheid producten per pagina is killing. Maak aub een show all pagina en maak dan evt de afbeeldingen kleiner. Voor gebruikers van deze site, ik begrijp nooit dat er mensen zijn die in een vroeg stadium al gaan bieden. Dat drijft de prijs juist op en je krijgt t er toch niet voor! Just my 2 cents ;)
7 May 2024
Patrick
Duiven
Top site
28 April 2024
Mike Breur
Rotterdam
Verkoopt onterecht veilingen waar niet op geboden is en verplicht mij te betalen. Reageren niet op mailtjes en als je verzoekt te bellen wordt er via de telefoon naar je geschreeuwd en wordt je afgekapt en opgehangen. Totaal niet klantvriendelijk, niet oplossingsgericht en zeker geen aanrader. Tot op heden wordt ik nog steeds genegeerd en heb ik vanaf 19-04 nog niets vernomen van het bedrijf.
25 April 2024
Dk18
Enschede
Heel snel up to date aanpassingen tijdens het bieden, duidelijke omschrijvingen en foto's
21 April 2024
Geert
Oudenaarde
Mooie stukken, snel en makkelijk te verkrijgen
18 April 2024
S.H. Kaiser-Trommelen
Eindhoven
Een tijdje terug een ipad veiling gewonnen. De ipad bleek gelocked te zijn. Contact opgenomen met de helpdesk en ik kreeg snel een retour label. Er werd mij beloofd dat het geld wordt teruggestort. Tot nu toe geen problemen. Ipad is teruggestuurd maar een maand later nog steeds geld niet teruggestort. Zij reageren ook helemaal niet op mijn emails. Wat is dit voor een manier van zaken doen? Hopelijk krijg ik ooit nog een antwoord terug. Mocht het stil blijven dan zit er niks anders op dan vervolgstappen te ondernemen.
4 April 2024
Jurgen
Almere
Ik kon gemakkelijk een account aanmaken en makelijk me adres door geven goeie service als je perongeluk je product ben vergeten
2 April 2024
Daan
Hillegom
Fijn dat ik alles goedkoper krijg als de winkel, en het is ook nog spannend tegen acht uur.
1 April 2024
Corrie
Baarn
Nice
1 April 2024
Andrei Vandalac
33144 GC
Bieden was eenvoudig. Dep rijs was goed en het product in orde. Wat wil je meer?
31 March 2024
Peter
Rolde
Leuke spullen voor een leuk prijsje
31 March 2024
Marian