Pluspunten

Goede prijzen met een divers aanbod

Hoge veilings- en verzendkosten, waardoor het vaak alleen aantrekkelijk is met een kortingscode

Pluspunten

perfect

perfect

Pluspunten

Leuke aanbiedingen, snelle en betrouwbare levering, veelzijdige website.

Pluspunten

Vlot te bedienen site zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

ideal betalen is altijd fijn

sommige punten op de site mochten iets duidelijker

Pluspunten

Leuke aanbiedingen Snelle verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending

Producten die bij aliexpres goedkoper zijn dan jullie veiling/verzendkosten weren. Slechte klantenservice, als men belt over een defect nemen jullie geen verantwoordelijkheid en zeggen slechts tussenpersoon te zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

was een mooie veiling site maar wordt voor mij steeds minder leuk ivm de bijkomende kosten en soms te hoge verzendkosten.

jammer dat de bijkomende kosten steeds hoger worden. begon met 50 cent maar inmiddels opgelopen naar 2.99 euro

Pluspunten

Veel producten op deze veiling,er zit altijd wel iets voor je bij. Dat is voor mij een pluspunt. Je heb het zelf in de hand wat de kosten zijn ook dat is prima. Een tegen punt vind ik wel dat er bv een dubbeltje geveild word en dat moet dan verstuurd worden dat moet u gewoon weglaten die handel. Je heb daar speciale veilingen voor(postzegel veiling en muntenveiling. Verder deze veiling is een goede veiling. Mvg: Henk Frings.

Geen postzegels of munten veilen. Daar zijn speciale veilingen voor.

Pluspunten

Ik kom hier al lang en ben altijd tevreden je kunt er leuke dingen kopen en ze zijn altijd attent en vriendelijk! Leuk acties en ik zou het daarom iedereen aanraden! Bedankt jouwveilingen....bedankt namens mij Ilse! P.s heb je problemen lossen ze het altijd keurig op.....hoop ooit dat ik nog wat kan betekenen!

Jammer dat er soms producten opstaan die je dan in de winkel goedkoper vindt. Ik zou zelf meer grotere partijen verkopen! En vind soms de kosten te hoog nu had ik wat voor een euro maar moet toch nog bijna 10 euro betalen. Echter had ik beter nog op iets kunnen bieden!

Pluspunten

- Overzichtelijk - Gevarieerd aanbod vaak voor een scherpe prijs.

- De verzendkosten mogen gerust wat lager ;-)

Pluspunten

Ik bestel al jaren wekelijks bij dit topbedrijf. Goede prijs, goede service, gevarieerd aanbod en vooral mooie spullen.

Pluspunten

Ik woon in België en heb al van alles gekocht op deze leuke veiling site. Altijd tot mijn volle tevredenheid.

Misschien is er soms wel een kleine verbetering mogelijk i.v.m. de verzendkosten naar België.

Pluspunten

prima in orde , onmiddelijke levering

Pluspunten

Ik vind jullie echt goed. Ik meen het

Pluspunten

Goede service en snelle verzending, dus alles toppie.

Pluspunten

Goede en overzichtelijke website

Pluspunten

Alles was lekker snel en duidelijk

Administratie kosten mogen wel ook eerder getoond worden

Pluspunten

Snelle levering en heel erg klantvriendelijk

Pluspunten

Producten zijn zoals beschreven. Soms moet je wel opletten voor de prijs want het kan gebeuren dat het duurder of gelijk is aan de nieuwprijs van het artiekel. Ik heb een prachtige monitor gekocht voor minder dan 50% van de nieuwprijs en ben daarmee zeer tevreden. Enkel min puntje is dat ik een kabel niet had meegekregen dat normaal erbij zou horen maar, voor de rest is alles perfect in orde!

Beter nagaan van de meegeleverde producten. Klopt niet altijd.

Pluspunten

Vlotte verzending en correcte afhandeling.

Samengevoegde levering stond niet geregistreerd bij factuur. Werd na contact direct opgelost, alleen spijtig dat dit niet automatisch gebeurt.

Pluspunten

Snel eerlijk en overzichtelijk.

Energieweg 37

2404 HE Alphen aan den rijn