Pluspunten

Altijd leuke dingen! Snelle en goede service!

Flash sales prijzen kunnen nog wel is raar zijn. Duurder dan de nieuwprijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle versturing, iedere dag andere veilingen.

Jammer genoeg steeds minder palletveilingen, die waren namelijk het leukste!

Pluspunten

Aannemelijke bedragen

Meer informatie

Pluspunten

Leuke site, mooie spullen. Supersnel verzonden, goed verpakt. Een aanrader!

Ga zo door!

Pluspunten

snelle afhandeling van bestelling en levering

Pluspunten

Hele leuke aanbiedingen! Snel in huis!

Pluspunten

Je kan in de ochtend een doorlopende bod neerzetten en als die overbode is krijg je mail. Je hoeft niet steeds te kijken hoe de biedingen gaan. Top zo.

Nvt

Pluspunten

Snel Service duidelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

prima site

Wij hebben een retourpartij gekocht. Natuurlijk koop je dat op de gok en heb je geen garantie, maar hoop je toch dat het iets zal opleveren. Werkelijk alle artikelen van onze 'pallet', zijn stuk en kunnen rechtstreeks door naar de stort. Ik vind dat je deze spullen niet hoort aan te bieden op een veiling, als het overduidelijk is dat alles stuk is. Het woord oplichting komt even bij mij op....

Pluspunten

Vandaag weer een leuk artikel ontvangen. Prima levering.

Je moet eigenlijk altijd het recht hebben om als consument een levering van een veiling artikel te kunnen annuleren. Om wat voor reden dan ook. Dat kan wel bij de meeste, hier niet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze beiden veel aan wat aantrekkelijk lijkt voor het oog.

Zou fijn zijn als spullen daadwerkelijk ook geleverd worden met de verhoging er boven op.

Pluspunten

Veel leuke artikelen die je voor een laag bedrag direct kan kopen of je doet mee aan de dagelijkse veilingen waarbij de spanning van het wel of niet winnen van een product verslavend kan werken,

Het enige verbeterpunt voor mij is dat wanneer een klant een email stuurt naar een bedrijf ivm gewonnen of aangekocht artikel jouwveilingen hier een copy van krijgt zodat ze altijd op de hoogte zijn van wat er speelt.

Pluspunten

Goed overzicht van de producten, evenals biedingen. Mogelijkheid om een kettingbieding te doen!

De onduidelijke manier om de openstaande rekening te betalen! via winkelwagen word ik niet doorverwezen naar IDEAL of naar VISA! Soms mag de uitleg wel eens beter b.v. bij ......... eye ...... blijkt uiteindelijk oogschaduw te zijn. Vooral bij elektronica houdt de uitleg nauwelijks iets helders over! Per product aangeven welke aantallen er worden aangeboden; nu scroll je eerst 350 producten door om tot de conclusie te komen dat er maar één stuk of b.v. bij /havana 5 stuks blijken te zijn.

Pluspunten

Het bieden op de site ging goed en vlot. Betaling ging gemakkelijk en wacht nu nog op mijn pakketje.

Tot nu toe geen.

Pluspunten

mooie veiling overzichtelijk en toegankelijk voor iedereej

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goeie deals. Snelle levering Had in de flash sale een aantal producten besteld waar ik niets mee bleek te kunnen. Heb ze via een vrij onduidelijke manier wel kunnen retourneren, maar toen bleek het retourbedrag van een van die producten niet te kloppen. Ik heb toen in een e-mail om opheldering gevraagd, dit was hun antwoord: “De verzendkosten die wij hebben betaald om de artikelen naar u toe te sturen zitten hier uiteraard niet bij gezien de reden van retour is geweest dat u niet tevreden was over de artikelen.” Dit is ten eerste in strijd met de Europese en Nederlandse wetgeving, en bovendien in strijd met HUN EIGEN ALGEMENE VOORWAARDEN. Ik heb ze hier om 08:45 ‘s morgens keurig even op gewezen met een aantal citaten uit hun eigen algemene voorwaarden en uit de wettelijk bepaalde richtlijnen voor kopen op afstand, maar helaas.. na een hele dag wachten geen reactie. Beschamend.. Citaat uit de richtlijnen voor kopen op afstand van de RIJKSOVERHEID waar ze zelf in hun algemene voorwaarden naar verwijzen: "U heeft een herroepingsrecht. Dit betekent dat u minimaal 14 werkdagen de tijd heeft om zonder opgave van redenen de koop terug te draaien. De enige kosten die de leverancier daarvoor mag rekenen, zijn de verzendkosten voor het terugsturen van het product. Heeft u al betaald? Dan moet de verkoper het bedrag binnen 30 dagen terug betalen."

Update na reactie van Jouwveilingen.nl Dit is serieus hun letterlijke reactie: "Beste Daniel, Dank voor jouw vermakelijke review. Wat vervelend dat je zelf een aantal artikelen hebt besteld waar je achteraf geen 1 artikel van kon gebruiken. Juist om exact de reden die jezelf al aangeeft (van alles bestellen en dan alles weer terug sturen omdat je het toch niet kon gebruiken) is het gelukkig NIET zoals jij stelt bij wet geregeld dat wij dan ook nog eens de retourkosten moeten betalen. Dus het is inderdaad zo dat jij zelf deze kosten moest betalen! Wij zijn daarom ook erg blij dat je hier zelf even komt aangeven dat je misbruik hebt gemaakt van de Daily Discount en van alles voor een ander zn neus hebt weggekaapt en vervolgens alles weer wilde terug sturen! Bedankt voor je verhaal in ieder geval! Vr.gr. JouwVeilingen B.V” Als Jouwveilingen.nl mijn 'vermakelijke review' iets beter had gelezen, hadden ze bergrepen dat het ging over DE VERZENDKOSTEN DIE ZIJ HEBBEN BETAALD OM DE DE ARTIKELEN NAAR MIJ TOE TE STUREN en NIET de retourkosten. En die verzendkosten moeten dus volgens de wet terugbetaald worden, de retourkosten neem ik voor lief en daar heb ik dan met geen woord over gerept. Schofterige reactie van laag niveau. Zeer onprofessionele houding.

Pluspunten

MacBook Air gekocht, afhandeling was perfect, zelfde dag verzonden en goed verpakt binnen gekregen. Ga ze zeker in de gaten houden voor nog meer leuke dingen.

Pluspunten

Makkelijk te registreren en te bieden

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle afhandeling,. zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

Ik vind het positieve van JouwVeilingen dat alles heel snel geregeld wordt en je weet waar je aan toe bent.

Pluspunten

Duidelijke regelgeving, dagelijks nieuw aanbod, korte looptijden, goede communicatie na afronding van de veiling en betaling. Deze veiling is ten opzichte van vele anderen prettig om aan deel te nemen. Overzichtelijk/

De levertijden van de verschillende bedrijven is uiteenlopend, met als ik me niet vergis een max tot 7 dagen. Dit zou wat mij betreft korter mogen, maar is geen showstopper

Energieweg 37

2404 HE Alphen aan den rijn