Pluspunten

Goede service ! Snel en makkelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leveren een ander product dan besteld en laten dan de aankoopprijs (€ 50) vallen. De verzending van €70 wordt wel aangerekend ipv die te komen terughalen wegens verkeerd. Een paar dagen later wordt zelfde pallet met zelfde foto terug te koop aangeboden, terwijl ze beweren dat dit pallet al lang weg is, pure oplichting ! Van mijn 7 bestellingen op een kleine maand tijd had ik 3 problemen waarvan 2 niet netjes werden opgelost. Spullen op batterijen zijn zo goed als kapot als ze toekomen door hun ouderdom... Zwaar teleurgesteld in manier van werken, 7 bestellingen in een maand is niet mis volgens mij, maar de afhandeling van de klachten zorgt dat ik dit bedrijf in de toekomst mijd.

Bij palletverkoop de foto tonen van de pallet die verkocht wordt (dus 5 soorten rommel) ipv een foto van een mooi overvol pallet met vooral mooi spul en bijna geen dubbele producten. Zwaar teleurgesteld in manier van werken, 7 bestellingen in een maand is niet mis volgens mij, maar de afhandeling van de klachten zorgt dat ik dit bedrijf in de toekomst mijd.

Pluspunten

Diverse malen van deze aanbieder wat "gewonnen", altijd keurig verpakt en netjes op tijd bezorgt.

Pluspunten

Mooie deal voor een nieuwe douchedrain. Altijd duidelijke info over de veilingen en snelle levering.

Pluspunten

Duidelijk. Erg leuke sale acties. Makkelijk en overzichtelijk site.

Leuke actie voor verzendkosten. Dat houd soms tegen om een aankoop te doen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Een zeer duidelijke veilingsite waarbij de veilingen allemaal op een andere tijdstipt eindigen. En niet zo als sommige veilingsites waar alles op dezelfde tijd afloopt en soms niet te volgen is als je meerdere artikelen heb. Ook een zeer groot PLUSpunt er wordt aangegeven of het gebruikt is of nieuw, en dat hebben veel andere veilingsites niet. Ga absoluut zo door.

Pluspunten

Duidelijke, snelle website. Gemakkelijk zoeken en bieden.

Duidelijk(er) aangeven of er slechts éénmalig verzendkosten betaald hoeven te worden als je bij dezelfde verkoper iets koopt en de verkoper erop aanspreken als die zegt dat je slechts éénmalig verzendkosten hoeft te betalen en zij toch meer berekenen.

Pluspunten

Vernieuwend.

Antwoorden niet (of niet snel) op mails

Pluspunten

Kort snel en goed verpakt mijn artikel met bubbeltjesplastic.

Een veiling maken van 10 of meer keer gratis bezorging.

Pluspunten

Als groot fan van Elvis ben ik heel blij met dit horloge, ook is het handig om altijd op de hoogte zijn van de juiste tijd. Wacht met spanning af op wat gaat komen!

geen!

Pluspunten

Snelle reacties en duidelijke informatie. Geen verrassingen achteraf en snelle levering.

Pluspunten

Keurig antwoord op m n vragen hopelijk ga ik meer zaken met jullie doen

Pluspunten

Leuke artikelen, kleine prijsjes, goed verzorgde website

Af en toe is de fotokwaliteit bij producten erg slecht, dit zou wel verbeterd mogen worden, hoge verzendkosten

Pluspunten

Mooie artikelen. Snel kunnen bestellen.

Pluspunten

Leuke gevarieerde veilingsite! Altijd weer uitgebreid assortiment. Flash-sales soms erg verrassende aanbiedingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel

ik vindt het heel jammer dat als het product uitverkocht is de advertentie niet van marktplaats wordt gehaald, dit is heel vervelend, kost veel tijd en frustreerd enorm.

Pluspunten

Snelle levering en product tot nu toe volgens Beschrijving

Pluspunten

Lekker goedkoop en kom je veel spullen tegen enige nadeel administratie kosten worden niet van te Vooren aangegeven

Geef aub administratie kosten van te voren aan

Pluspunten

snelle verzending, nette afhandeling bij b.v defecten, leuke producten

Pluspunten

Het bestellen gaat gemakkelijk.

Ik moet het product nog binnenkijgen. Ik heb nog geen verbeterpunten.

Pluspunten

tot nu toe een nette indruk even afwachten hoe de service is als er iets zou ontbreken/niet werken

geen tot nu toe

Pluspunten

Duidelijke site, bestelprocedure simpel, en artikelen altijd vlot verzonden en bezorgd. Zeer gevarieerd aanbod van artikelen. Al vaak wat besteld!

Pluspunten

Goede prijzen en interessante veilingen. Van alles wat. Vooral gevonden voorwerpen is erg leuk.

Ik mis elektrisch gereedschap en elektronische producten. Ze zijn er wel maar te weinig. Sommige producten zijn ivm de verzendkosten te duur.

Pluspunten

De afwikkeling van de aangeschafte producten verloopt professioneel. Dat wil zeggen de producten zijn goed ingepakt en snel geleverd. Bovendien is de stand van zaken van het leveringsproces steeds te volgen.

De verzendkosten zijn vaak hoog en niet in verhouding tot het geleverde product. Het verdient aanbeveling om scherpere prijzen met de vervoerders over een te komen.

Energieweg 37

2404 HE Alphen aan den rijn