Pluspunten

hele makkelijke toegangkelijke veilingsite zonder haken en ogen een aanrader

Pluspunten

Goede kwaliteit van de aangeboden produkten

Pluspunten

Al een aantal producten aangeschaft, voldoen aan de omschrijving. Vooral de flash sales zijn erg interessant om in de gaten te houden.

Pluspunten

goed bedrijf

Pluspunten

Zeer tevreden.

Pluspunten

Hele goeie service

Pluspunten

Leuke site met veel verschillende veilingen of flashsales. Heb de artikelen van de door mij gewonnen veilingen nog niet binnen en kan dus niet veel zeggen over de kwaliteit, snelheid, service etc. etc.

Resterende tijd zou nog wel wat groter/duidelijker/prominenter zichtbaar mogen worden weergegeven.

Pluspunten

Toen eenmaal de mogelijkheid On te betalen zich aandiende,prompt betaald,

Uw webknop betaal nu werkt niet,na I loggen om je uit bij de mededeling u heeft niets in uw winkelwagen,klacht,waardoor onmogelijk vgewonnen veiling kavel te betalen,sorry

Pluspunten

super leuk hoe je op dingen kan bieden top site!!

geen tegenvallers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gewoon vlot leveren

Pluspunten

die heb ik al verstuurt

Als de site ,,jouwveilingen,, door een internetstoornis bij dait bedrijf, en er loopt net een veiling met de biedingen, dan moet vlgs mij de veiling en het bieden stopgezet worden. Ik was op een zeer gewild object aan het bieden toen de site uitviel. Dat duurde zeker anderhalf uur. Toen ik opnieuw ging kijken was mijn object al weg zonder dat ik de kans kreeg een tegenbod te doen. Ik vind dit niet kunnen en niet mogen. Na elke uitval van de site moet de veiling pas na twee uren verder gaan wanneer het probleem is opgelost.

Pluspunten

reactie op tijd ontvangen na veiling

Pluspunten

Ik vind het heerlijk mijn spullen en gadgets bij Jouw veilingen te kopen. De leveringen zijn eigenlijk altijd naar verwachting,en in het algeem ook vrij snel. Er is goed overleg mogelijk, ook met de aanbieders onderling. Bij een defect of storing is een retour of terug storting keen enkel probleem. Tof mensen ga zo door en ik blijf klant. Zelfs als ik door verblijf elders even niet in staat ben op tijd te voldoen, is het iets later betalen geen probleem. Bedankt Rutger en jullie medewerkers voor al jullie wek.

Nog meer variatie en de mogelijkheid om na een bieding meer dan 1 artikel van het bestelde product te kopen voor het geboden bedrag.

Pluspunten

Een heel tevreden klant ben ik

Doe zo verder

Pluspunten

Verloopt eerlijk,

Pluspunten

leuke producten, leuke prijzen en snelle verzending. TOP!!

Pluspunten

Helemaal perfect! Ik heb een nieuwe variant op aliexpress gevonden... dit is veel leuker en nog sneller in huis ook. De kwaliteit is goed, de levering snel en je word netjes op de hoogte gehouden, een makkelijke en overzichtelijke website, wat wil je nog meer??

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Leuke spullen voor leuke prijsjes! :)

Jammer dat de verzendkosten zo veel duurder kunnen zijn dan de artikelen zelf..

Pluspunten

Net een veiling gewonnen met timmermans. Schoenen tegen een scherpe bedrag kunnen kopen. Al vaker een veiling gewonnen en altijd netjes ontvangen. Nu snel errug naar.mijn nog lopende veiling en hopen dat iemand niet meer biedt.

Minder kleine artikelen die goedkoper zijn dan de.verzendkosten Je kunt ze wel combineren maar.als iemand je overbied dan zit je wellicht met een ander.kavel dat de verzendkosten niet rechtvaardigd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er zijn ook goede aanbieders die zeer hun best doen. Leuke artikelen maar blijven opletten dat je incl. verzenden niet over de winkelprijs heen gaat.

De beloofde vergoeding voor een review zal misschien ooit komen. Verzenden kan beter, tig mailtjes met berichten voordat pakket uiteindelijk komt. Ondersteuning van een verkoper laat te wensen over, je koopt iets maar als adapter er niet bij zit zijn ze niet bij machten je een duidelijk antwoord te geven over de benodigde spanning. (onkunde, geen kennis van verkocht product).

Pluspunten

leuke veiling vele diverse kavels voor ieder iets te halen voor weinig snelle levering gewoon leuk rene

kan niets vezinnen

Pluspunten

Altijd is alles goed geregeld.

Soms iets meer info in de veilingen. Bijvoorbeeld, bij schoenen zorgen dat er een maat bij staat. Of bij ringen de ring maat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel aanbod. Zelf bepaalende prijzen Weinig kosten qua veilingen en bij vele producten lage verzendkosten Snel geleverd

De beloofde vergoeding voor een revieuw niet binnen de 24uur. Wodt zo als het ijkt een week. Vindt ok wel jammer.

Pluspunten

Waar voor je geld Uitstekende berichtgeving stand van zaken. Mogelijkheid verhogen bod per euro Laag instap bod

Soms eenzijdig aanbod

Energieweg 37