Pluspunten

dat de bestelde producten altijd snel geleverd zijn

Maar wat me nu heel erg tegen valt de 0,75 administratie kosten die in het verleden nog nooit zijn betaald en nu wel en waar ik geen enkele vermelding van heb gevonden

Pluspunten

veelzijdig aanbod, voor iedereen zit er wel iets bij. Ik zie dat er altijd goed geboden wordt, dat zegt genoeg.

Pluspunten

Eerste keer bezocht en gekocht, loopt soepel en lekker. Helemaal tevreden over de site. Duidelijke voorwaarden en tot op heden een eerlijk beeld.

Masterkaart werd geweigerd, onbekende reden. Betaling via PayPal ging goed.

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk moest wel even wennen aan de nieuwe layout maar is heel erg goed

Op dit moment nog niet

Pluspunten

snelle, correct afhandeling, goed verpakte zendingen nu nog leuker omdat je van het artikel waarop je hebt geboden er meerdere tegen dezelfde prijs kunt kopen Dat scheelt heel wat verzendkosten

soms houden de verzendkosten mij tegen te beiden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over de website , ga zo door en verbeter u. Over de afhandeling van de bestellingen moet ik afwachten. Dit is mijn eerste veiling bij jouwveilingen.nl. Eens kijken hoe de producten aankomen en ingepakt zijn.

In app en op de website moeten verbeterde toegankelijkheid komen in persoonlijke gegevens. Bv Meteen zien waar mijn bod staat, niet steeds met backknop terug moeten zoeken naar het andere kavel waarop ik heb geboden. Dus een en ander moet intuitiever.

Pluspunten

Dit bedrijf werkt snel en is zeer klantvriendelijk

ga zo door

Pluspunten

snelle levering. en een prima vernieuwde site!!! een hele vooruitgang. doorgaan zo....

geen

Pluspunten

duidelijke informatie. Prima betaalinstructies. Correcte aflevering.

Pluspunten

snelle afhandeling van de gewonnen artikelen. Binnen 4 dagen twee bestellingen in huis. Prima verzorgd en goede kwaliteit.

Pluspunten

Wel dit is mijn eerste afgeronde veiling ik ben positief over deze veiling compliement

Pluspunten

Als je een veiling wint is het altijd netjes bezorgd.En mocht er iets niet kloppen kan je bellen het doorgeven en word het als nog netjes geregeld.Al met al top en super!!

Pluspunten

Nette duidelijke afhandeling

Pluspunten

Pluspunten

De snelheid van reageren op een email is voor mij een punt waardoor ik ben verrast, geweldig ga zo door.

Sneller leveren.

Pluspunten

Echt een goede veiling

Pluspunten

Verzendkosten. Deze zijn als je een kleine veiling wint aan de hoge kant ten opzichte van het gewonnen object.

Pluspunten

Duidelijke site, en je weet goed wat je in totaal kwijt ben!

Pluspunten

goed verzorgt en snel thuis

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kijk maar op vergelijkcentveilingen.nl Ben benieuwd of deze blijft staan of ook weggehaald word, net als op facebook

Pluspunten

Super site leuke spullen voor weinig geld. En snelle levering. Super !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik vind de nieuwe opzet helemaal niets hij is moeilijk en omslachtig normaal kon je alle artiekelen zo doorlopen nu snap ik er helemaal niets van

het was eerst beter maak de site gebruiks vriendlijker

Pluspunten

Heb hier al veel gewonnen, en binnen 7 dagen heb ik het product in huis. Echt een aanrader

tip een app voor android

Pluspunten

Het is een goede en betrouwbaar bedrijf en alles wortd in de puntjes geregeld. Met dit vernieuwde web site is het nog mooier geworden

Energieweg 37

2404 HE Alphen aan den rijn