Pluspunten

Zeer ruim en wisselend aanbod. Je kunt zelf eerst googlen om een product goed te bekijken en een duidelijke prijs vast te stellen voordat je zelf aan het bieden gaat. Je hebt zo de prijs volledig in eigen hand. Wil je het echt hebben dan bied je gewoon hoger. Let wel op dat je niet te hoog bied, daar je koopt zonder garantie.= en vergeet de verzendkosten niet. Mooi is wel dat je maar 1 x de verzendkosten betaald als je bij dezelfde aanbieder meerdere goederen koopt. Daardoor word je aankoop extra voordelig. Zeker het proberen waard.

Wat meer uitleg is soms gewenst. Verwijzing naar een site in buitenlandse taal is voor sommigen wel erg veel gevraagd. Maak een samenvatting in het Nederlands. Zorg ervoor dat je het product ook af kan halen zoals bij Clicktobuy. Moet toch kunnen.

Pluspunten

Goede website. Leuke items.

Wat meer sanitaire artikelen zou heel leuk zijn

Pluspunten

snel en betrouwbaar levering

Pluspunten

veel afwisselende producten tegen een lage prijs al diverse goederen gekocht en altijd netjes en snel geleverd een echte aanrader

Pluspunten

Ik kan voor weinig centen leuke zaken kopen en de opdracht wordt zeer snel bezorgd.

ik heb geen verbeterpunten, het is een eerlijke veiling, je moet alleen wel ingelogd zijn op het eind van de veiling.

Pluspunten

Al enige tijd lid van JouwVeilingen en heb leuke koopjes op de kop kunnen tikken. De website is erg duidelijk. Heb al een keer met klantenservice contact gehad en werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Klasse! Kan niet anders zeggen dan dat ik een tevreden klant ben.

Zou geen enkele verbeterpunt of tip weten te geven.

Pluspunten

Heldere prijzen. Geen verrassingen achteraf

Verzendkosten bij dubbele bestelling automatisch aftrekken

Pluspunten

Ik vind het een zeer spannende aangelegenheid. En natuurlijk erg blij dat ik de veiling heb binnengekregen. Ik was op zoek naar precies wat er aangeboden werd. Alles wordt zeer duidelijk aangegeven. En ik zal zeker nog gebruikmaken van deze site. Ook het betalen ging zeer vlug en goed. Zeer betrouwbaar!

Pluspunten

keurig op tijd met de bezorging van de artikelen

Pluspunten

snel geregeld toppi!!!

Pluspunten

duidelijke site, geen rare dingen met op het laatste moment bieden door 5 minuten extra ruimte, autobieden werkt prima

als je je selectie voor een aanbieder hebt gemaakt blijft die niet staan zo gauw je geboden hebt op een artikel, het zou handiger zijn om het te laten staan

Pluspunten

Snelle levering en prima afhandeling

Pluspunten

een prima servise,zeer vlotte afhandeling,een zeer prettige side zeer duidelijk, goed te volgen in een woord perfect,aan te bevelen bij kennissen of vrienden

Pluspunten

Niks anders dan positef en elke dag een uitdaging . Alles wordt netjes afgehandeld

Pluspunten

Vroeger was mijn vrouwtje al razend enthousiast over dit leuke bedrijf. Na haar overlijden heb ik het account overgenomen en eerst eens de kat uit de boom gekeken, maar dat was eigenlijk helemaal niet nodig ! Altijd goed kwaliteitsaanbod en soms dus ècht leuke dingen waar je wat aan hebt, dan is het de kunst om je kans af te wachten en met een goed bod te scoren. Zeer positief vind ik het feit dat interessante aanbiedingen regelmatig terugkomen, zodat je nog eens 'n kansje kunt wagen. Betalen met I-Deal en verzenden : het gaat allemaal vlekkeloos ! ! !

Ik kan geen enkel verbeterpunt noemen.

Pluspunten

Heb voor het eerst een veiling getroffen waarbij het aan de eerste bieder werd toegekend. Is een hele nieuwe ervaring en wat mij betreft mag dit vaker gedaan worden! Ga zo door met Jouw Veilingen!!

Pluspunten

je weet precies waar je aan toe bent duidelijke voorwaaeden en perfecte afwikkeling als je een kavel wint zeer tevreden

Pluspunten

Goede en overzichtelijke site. Vriendelijke service en je kan er leuke koopjes bemachtigen.

Tot nu toe heb ik geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

Top handig betrouwbaar

Pluspunten

Leuke aanbiedingen, snelle levering, perfecte afwerking.

Verzending via DPD verloopt niet altijd correct.

Pluspunten

Mooie artikelen, snelle levering!!

Misschien bij sommige artikelen een iets uitgebreider omschrijving.

Pluspunten

leuke en duidelijke veiling, goed georganiseerd en geregeld.

er zijn vaak led lampen in de veiling maar ik mis de info over de lichtopbrengst.

Energieweg 37

2404 HE Alphen aan den rijn