Pluspunten

correcte behandeling

Pluspunten

Duidelijke veilingen. Makkelijke afhandeling en snelle levering.

Pluspunten

eerlijke en leuke veiling. diverzen koopjes binnen gehaald. nu wachten op de levering en dan uitpakken.TOP

Pluspunten

Super om maar eenmaal verzendigskosten te moeten betalen bij het winnen van meerdere veilingen

Pluspunten

Veel diverse arikelen. Niet zo massaal.

Nog niet opgekomen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel goede artikelen

site doet soms raar heb het al een paar keer gemeld

Pluspunten

Snelle afhandeling en soms leuke koopjes.

Probeer een deal te maken wat betreft de verzendkosten, die houden voor mij af en toe de boot af om ergens op te bieden.

Pluspunten

Snelle afhandeling, leuk om te bieden.

Nog meer kavels ter veiling aanbieden.

Pluspunten

altijd snelle levering en goede producten voor een mooie prijs

Pluspunten

De veiling biedt regelmatige leuke/bruikbare artikelen aan, die je toch tegen een leuke prijs kunt aanschaffen. De afwikkeling loopt verder erg soepel.

Ik vind soms de verzendkosten te hoog. Er kan bv iets via de post (briefformaat) verstuurd worden en dan wordt er toch 5,95 worden afgerekend.

Pluspunten

Gewoon weer gezellig om terug te zijn op jouwveilingen! En geslaagd ben ik eer!

Bij 2 gekochte kavels zou 1x porto betalen leuk zijn!

Pluspunten

Simpel van opzet en overzichtelijk. Maar ook verleidelijk, zoals alle veilingsites zijn. Zal zeker meerdere keren komen kijken hier.

Pluspunten

heel leuk om met deze veiling mee te doen, is allemaal heel duidelijk hoe het werkt

Pluspunten

Meerdere malen al iets mogen kopen en tot dus ver zeer tevreden.

Pluspunten

Goede site leuke aanbiedingen en snelle afhandeling

Pluspunten

Snelle en juiste afhandelingen van de "gewonnen" kavels. Ook als later blijkt dat er iets stuk is, gelijk geld teruggestort naar mijn rekening.

Kan geen min punten vinden, ga ze ook niet bedenken.

Pluspunten

goede site tot nu steeds perfecte levering

nog wat meer produkten

Pluspunten

☆ Altijd coole en zeer diverse artikelen! ☆ Bodemprijsjes! ☆ Snelle en correcte afhandeling bestellingen ☆ Betrouwbare verzending van gewonnen kavels

Geen ga zo door!!

Pluspunten

leuke veiling je kunt voor een leuk bedrag mooie dingen kopen kom zeker nog eens kijken en bieden mvg rené

geen vooral doorgaan zo

Pluspunten

leuke items voor weinig geld

heb al een paar keer gehad dat ik meerdere malen verzendkosten betaal en dat alles dan in 1 pakket aan kom maar geen geld terug

Pluspunten

Super goed geregeld en snelle afhandeling en verzending

Pluspunten

Zeer betrouwbaar en hebben zeer leuke en goed betaalbare items die steeds geveild worden. Indien je een keer een betaling vergeet te doen krijg je keurig een mailtje dat er een bedrag openstaat. De producten worden keurig binnen 3 werkdagen ontvangen.

Heb ik niet! Kan alleen maar zeggen, ga zo door!

Pluspunten

Er is meestal wel een leuk artikel tegen een mooie prijs te vinden. In het verleden eens in kontakt geweest met deze hardwerkende mensen,...en ik moet uit ervaring zeggen "die gunnen een ander ook wat" en doen niet flauw

Misschien een idee wanneer een kavel gewonen is en er zijn meerdere dezelfde artikelen voorhanden, dat men bijvoorbeeld ook 2 of max 3 stuks kan kiezen. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld luidspreker kabel. Deze staat op de veiling per lengte van 15 meter, maar wordt verschilende dagen aangeboden. Dan kan het handig zijn als met 2 of 3 stuks kan kiezen en dus 30 of 45 meter koopt

Pluspunten

Duidelijk, eerlijk en transparant. Ze doen wat ze beloven en zijn erg professioneel.

eigenlijk geen

Energieweg 37