snel en goed

ga zo door

Fijn in de omgang en service gericht!

Je word altijd fijn te woord gestaan en nemen je vraag serieus, ze denken in oplossingen!

Harstike leuke site

Ja super allemaal goed geregeld

prettige en snelle service!

Scherpe prijzen!

Ik voel mij bedrogen......

Ik had een hele goede ervaring met deze site, tot vandaag. Ik kocht een Bose miniSoundlink speaker tegen een mooie prijs van 45.00 excl.kosten en in de advertentie stond dat het product incompleet was en niet getest (helaas had ik dat niet gelezen). De box ontvangen in originele doos en ik heb zelf een adapter besteld geen probleem. Nu blijkt dat de box niet oplaad en dat het product dus defect is. Gebeld met Dhr. Bert Kuiper en die vertelde mij ja, jammer dan dat staat in de advertentie, netje gevraagd of dat er misschien een oplossing was, maar dat was niet mogelijk, ook voorgesteld of we misschien het verlies konden delen, maar Dhr. Bert Kuiper werkte hier niet aan mee. Ik vind dit geen service en ben ook diep teleurgesteld in de afhandeling van Dhr. Bert Kuiper. Ik zal ik de toekomst zeker geen zaken meer doen met Jouw Veilingen, jammer dat er zo gereageerd wordt door De weledele heer Kuiper.

Beste veiling ever

Eerste veiling gedaan en meteen gewonnen thanks voor dit mogelijk te maken

Al diverse bestellingen geplaatst. Altijd tevreden. Bovendien mooie kortingen kunnen krijgen en service ook prima. Een aanrader. Wel hoge verzendkosten, maar Alphen aan de Rijn is voor mij in de buurt, waarmee ik deze kosten gelukkig kan besparen.

Prima deals

Al vaak een aankoop gedaan

Een betere veilingsite en verleende service bestaat niet.

Een geweldige veilingsite en verleende service is zeker door Steff in een woord perfect, hartelijk dank.

Goed en snel

al jaren goede ervaringen. Snel, goed verpakt en correcte afhandeling.

Service

Problemen worden altijd opgelost

Mooi en makkelijk om te doen

Ik ben nog maar amper 24uur hier, en vindt het 'tot nu toe' prachtig hoe het hier gaat... Nog even de verzending afwachten..., maar het voelt wel goed....

altijd tevreden

de levering is altijd snel , je krijg altijd de tijden door van vewerking ,verzending dag dat het door post nl geleverd wordt , nooit problemen gehad,

Heb zeer positieve mening over de site

Er werden veel aankopen gedaan en alles werd netjes afgeleverd

Meer dan 2 jaren mee gedaan had ik nooit spijt van ha ik besteld bij de site

Top site

In 1 dag 3 veilingen gewonnen

geweldige score vandaag

Doe vaak een bod,het lukt niet elke keer om te winnen maar dat is een sport op zichzelf

Zeer goede service

tot nog toe heb ik zeer goede ervaringen met Jouwveilingen

Goedkoopste hier

De vorige speaker heeft een basprobleem (klein) maar die heb ik voor 50 euro gekocht (Audio Pro T5). Het hoge tonen geluid is zo geweldig dat het geluid echt het beste is! Ik ben gestopt met het gebruik van al mijn luidsprekers ook goede merken.. Nu heb ik Audio Pro Multiroom D1 duurder gekocht maar nergens kun je dit bedrijf hier voor de goedkoopste kopen alleen hier op JouwVeilingen.nl..

• Poleciłbyś nas? Tak

Mooie producten en goede service!

Diverse malen wat aangeschaft voor een mooie prijs. Indien er onverhoopt toch wat is lossen ze dat keurig op. Aanrader!

Henneschell is top

Henneschell is nog 1 van de weinige aanbieders die echt tegen veilingprijzen een breed en aantrekkelijk aanbod aanbiedt en ook service biedt als er onverhoopt iets misloopt. Veel van de overige aanbieder zouden beter via AliExpres kunnen gaan aanbieden. De charme van deze veilingsite was ooit dat je vanaf 1 euro kon bieden op een diversiteit van kwaliteitsproducten. Neem bijvoorbeeld profitshop: bieden van alles aan voor een te hoog startbedrag en dan ook nog nepartikelen. Jouwveilingen: houd de kwaliteit hoog en mijdt de malafide aanbieders.

Zeer duidelijke en eenvoudige manier om iets voor een mooi bedrag te kopen.

Snelle levering, goed.bereikbaar

Er was een probleem met het verzendadres. Ik had mijn oude adres nog in mijn account staan. Mijn bestelling werd (te) snel geleverd, voordat ik dit probleem ontdekte. De helpdesk was meteen bereikbaar, maar kon helaas niets doen omdat het pakketje al bij de bezorger lag. Het is allemaal goed gekomen, gelukkig, omdat ik het pakket op mijn oude adres kon ophalen. Hulde voor de service!

Super website en klantenservice

Klantenservice staat altijd voor je klaar. Daarnaast bieden ze mooie producten aan.

Snel besteld en leuke prijzen

Eerdere ervaring zijn positief. Defect en in compleet apparaat werd bedrag terug gestort omdat verzendkosten meer was dan waarde product + reparatiekosten. Snel en correct afgehandeld

Energieweg 37

2404 HE Alphen aan den rijn