Goeie service, snelle levering

Ik heb een bureau besteld voor mij nieuwe pc. De levering bij veel sites was 6-8 weken in tegen stelling tot deze die 1-3 werkdagen beloofde. Was er bang voor dat het te mooi was om waar te zijn maar gelukkig niet. Volgende dag een belletje voor een bezorgafspraak te maken. Bureau binnen 2 dagen geleverd, netjes en compleet

Hele goede service snel geleverd en een hele goede kwaliteit we zijn zeer tevreden.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, duidelijk en overzichtelijk. Verassend aardige meneer aan de telefoon gehad, die vroeg wanneer ze de producten konden leveren.

Alles helemaal top in orde !!!

Duidelijke website, snelle reactie na bestelling, heldere communicatie over bezorging, vriendelijke vervoerders, bestelling helemaal in orde. Dus voor ons zeker een aanrader.

Perfecte afhandeling!

Goede service, goed product

Na besteld te hebben werd ik binnen een half uur door PSslapen gebeld om een leverdag af te spreken. Het product werd inderdaad op de door mij gekozen dag bezorgd en ik kreeg de avond van te voren een tijdblok door wanneer de levering zou komen. Ook nog werd ik een half uur van te voren via op de hoogte gesteld dat ze er binnen een half uur zouden zijn. Het bureau wat wij hebben besteld is precies zoals op de website. Wij zijn zeer tevreden, over de service en het product!

Super snelle en vriendelijke levering

Snelle levering en vriendelijke service

Snelle en fijne levering

Erg snelle levering, netjes dezelfde dag nog opgebeld voor een bezorgafspraak. Bed was 3 dagen na de bestelling binnen. Mooi en kwalitatief goed bed.

Service ia uitstekend

Bestelling geplaatst. Zeer vlotte verwerking en levering. Netjes gebeld door bedrijf om een bezorgafspraak in te plannen en een sms ontvangen met een tijdvak. Keurig!

Snelle levering en goede service

Het is een mooi stapelbed Leo, levering was echt heel snel na dag al binnen. Alleen het inelkaar zetten kost heel veel tijd. Doe het zeker met zn tweeën en trek gerust dagdeel voor uit want je bent zo 4 tot 5 uur verder.

Hele fijne webshop

Ik heb online een halfhoogslaper met matras voor mijn 5 jarige zoon besteld. Ik werd de volgende dag gebeld voor het maken van een bezorgafspraak. Het bed werd snel bezorgd en ik ben erg tevreden over de afhandeling. Het was wel een karwei om in elkaar te zetten, maar dan heb je ook wat.

Prima service!

We werden daags voor de levering gebeld met de vraag wanneer de levering het beste uit zou komen. Fijn deze service!

Goede service en heel vriendelijke dienstverlening

Van een bestelling via het web verwacht ik meestal niet veel service, maar deze mensen weten wat ze verkopen, bellen je even om te checken bij een vraag en hebben zelf de bedden in elkaar gezet dus kunnen ook nog helpen als je bij het in elkaar zetten vragen hebt.

Snelle, goede en vriendelijke service

Na 3 maanden gezeik te hebben gehad met de Otto kwamen we uit bij PSslapen, savonds besteld, de volgende ochtend werd ik al gebeld voor een leveringsafspraak.. volgens afspraak werd er geleverd en terwijl de bezorger het niet hoeft te doen en het eigenlijk erg druk had nam hij toch de moeite om het naar de 4e verdieping te brengen. Heel blij met het stapelbed voor de jongens..

Erg goede klanten service

Zeer goede communicatie, uitstekende leveringsproces

Fijne aftersales ervaring

Prettig verrast door deze retailer. Spoedig na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld om een afspraak voor aflevering te maken. Niks op aan te merken.

Perfect!!!

Super snelle levering en klantvriendelijk

Uitstekende service, snelle levering en goede kwaliteit

Uitstekende service, snelle levering en goede kwaliteit

zeer goed en snelle levering

Ze bellen voor afleverafspraak

Met het eindeloze gemail eindelijk iemand die eens belt waardoor zaken -transport- snel afgestemd kunnen worden. Alleen is het onhandig dat cijfers van de postcode gemixt worden ingetypt. Maar dat was gelukkig snel hersteld.

Geweldig! Super behulpzaam en klantvriendelijk!

Prima kwaliteit bedden! Heel tevreden van!

Mooi bed veel werk

Snelle levering alleen op de doos geen duidelijkheid waar de pakbon in zit daardoor alles geopend en moeilijk in elkaar te krijgen. Als tip en keuze om het bed in elkaar te kunnen laten zetten tegen vergoeding.

Zou 4 weken duren , maar het kwam de zelfde week

Prima ervaring , en er werd keurig opgebeld dat het eerder kwam . Top

Vakmanschap met snelheid.

Prima bed, wat goede afspraak snel geleverd werd.

Punterweg 3d 3d

8042 PB Zwolle

Over PSslapen.nl

PS Slapen is de online kinder- en tienerbeddenspecialist. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in kinderkamers en tienerkamers. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor (half-) hoogslapers, kajuitbedden, meisjesbedden, tipi bedden, tienerbedden, twijfelaar bedden, stapelbedden, huisbedden, hemelbedden en (game)bureaus. In onze collectie vindt u onder andere de volgende merken: Lifetime® Kidsrooms, Manis-H, Cool Kids, Gami, Diagone, Vipack, Parisot, CBA voorheen Demeijere Meubles, Begabino, Steen for Kids, Wensing Meubelen, Briljant Beddengoed en Evolon®.