10

Goede service

Goeie wasmachine met daarbij een handig pakket met middelen om je wasmachine te onderhouden én een boekje met tips. Super handig! Ook erg fijn om te weten dat ze de wasmachine komen maken wanneer er iets aan mankeert.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle service

Onze wasmachine was aan vervanging toe. Splash anticipeerde hier heel snel op en eind van de week stond er een nieuw exemplaar. Zeer tevreden. Goede communicatie. Hartelijk dank!

 • Aanbevelen? Ja
7

Inmiddels tot een goede oplossing gekomen

Wij leasen sinds februari 2019 een Beko wasmachine bij Splash Lease (huismodel). Dit was een grote fout. De wasmachine heeft vanaf het begin af aan kuren vertoond (was die zeiknat uit de wasmachine komt, zwarte strepen die worden achtergelaten op onze kleding). Op 30 graden wassen kan alleen in een 30min-programma. De andere wasprogramma's duren allemaal 3,5uur. Gisteren ging de wasmachine ook nog lekken en stond onze hele hal onder water, wat zelfs onze onderburen niet onopgemerkt is gebleven. De wasmachine is kortom een onding en moet vervangen worden. Dit hebben we meerdere malen aangegeven bij Splash Lease. Splash Lease wil ons echter €75 in rekening brengen voor het vervangen van de wasmachine en bovendien ons ook de reparatiekosten van de oude wasmachine laten betalen. Hier zijn wij het - gezien het feit dat de wasmachine vanaf begin af aan al kuren vertoonde - niet mee eens. We hebben inmiddels meerdere malen de klantenservice aan de lijn gehad maar zijn tot op heden niet vriendelijk te woord gestaan. We worden absoluut niet serieus genomen, worden onderbroken wanneer we aan het woord zijn en het probleem wordt uiteraard bij ons gelegd. Inmiddels zijn wij met Splash Lease tot een passende oplossing gekomen; de Beko wasmachine is opgehaald en daarvoor in de plaats hebben wij nu een Bosche wasmachine. Hiervoor zijn geen kosten in rekening gebracht; wel betalen we nu een hoger maandbedrag maar dit hadden we zelf ook voorgesteld! Na een minder positieve ervaring in het begin, verwachten we nu de komende twee jaar goed te kunnen wassen en dus met veel plezier bij Splash Lease te huren!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Update: Wij hebben inmiddels contact gehad met de contractant en zijn tot een passende oplossing gekomen Vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Zoals wij eerder hebben aangegeven willen wij graag tot een oplossing komen, maar hiervoor dient de contractant contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Splash Lease

8

Erg gemakkelijk en hulpvol.

Ons huis heeft een paar weken terug een wasmachine besteld en deze is netjes geleverd en naar boven gebracht en aangesloten. De oude wasmachine is gewoon weer megenomen wat erg fijn was. Het enige wat een beetje vervelend was is dat ons huis met modderige voetstappen onder zat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great service from ordering to installing

The whole process is really easy and delivery is very fast. The installation was fast and the employees are really pleasant. This is a good option for students.

 • Would you recommend us? Yes
8

Geweldig snelle levering

De levering was erg snel en de machine stond binnen twee minuten op zijn plek. Ik zou Splash Lease zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch snel en klantvriendelijk

Super snelle service, behulpzaam, klantvriendelijk en goed bereikbaar! Fantastische mensen ga zo door

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede, snelle service

Nadat onze droger kapot is gegaan hebben wij dit meteen ingevuld op de Splash website. Dezelfde dag werd ik nog gebeld om een afspraak te maken voor de bezorging van een nieuwe. De bezorgers waren vriendelijk en belden een half uurtje voordat ze aankwamen. Erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fast delivery and very good product

It was very easy to arrange a washing machine lease with Splash! It took me only 10 minutes. There is a broad choice of products and in less than 48 hours my new washing machine was home! I will recommend it!

 • Would you recommend us? Yes
8

Snelle levering en goed product

Bezorging en aansluiting keurig gedaan, tevens een goed klant contact.

 • Aanbevelen? Nee
10

Easy and effortless

The website was very clear, the delivery and installation of the washer happened both quickly and easily.

 • Would you recommend us? Yes
10

Goed en snel geregeld

Tevreden over de service en de wasmachine werd snel bezorgd

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima geregeld

Prima geregeld door splash lease. De oude apparaten werden meegenomen en de nieuwe direct aangesloten. Prima service

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede service

Na mijn bestelling (droger) kreeg ik deze de eerstvolgende werkdag al geleverd. We kregen een tijdslot van drie uur en ze waren er al binnen 25 minuten van het tijdslot wat natuurlijk heel prettig is! Ik woon op twee hoog en de droger werd naar boven getild, op z'n plek gezet en aangesloten. Binnen 5 minuten waren ze klaar en was hij klaar voor gebruik. Top dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, gemakkelijk, professioneel & vriendelijk

Na het online bestellen van de wasmachine & droger werd ik opgebeld en begeleid om een afspraak ter installatie te maken De bezorgers kwamen precies binnen het tijdvak & waren binnen een kwartier klaar

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed geregeld

Na het laten weten dat de wasmachine het niet meer deed kregen we gelijk een nieuwe vervangende wasmachine. Super!

 • Aanbevelen? Ja
8

Betrouwbaar

De organisatie is goed en makkelijk te bereiken. Ze helpen je waar nodig en het is allemaal goed geregeld

 • Aanbevelen? Nee
9

Service was uitstekend, op tijd en vriendelijk

Het waren erg aardige jongens die de wasmachine en vaatwasser keurig hebben geïnstalleerd en ook alvast testten. Niks te klagen over de service, alleen konden ze misschien beter een kwartiertje van te voren bellen voor aankomst, dat was voor ons handiger geweest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig, snel & goedkoop

Na mijn online aanvraag werd ik direct gebeld & geholpen met een afspraak inplannen De bezorgers kwamen binnen het tijdsbestek & waren snel, vriendelijk & professioneel Ik kreeg zelfs nog een pakket erbij met schoonmaakmiddelen! Zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel geleverd

Snel geleverd en werkt meteen. Makkelijk voor ons studenten huisje

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer klantvriendelijk en snelle levering

Heb een wasmachine en droogmachine geleased, in eerste instantie allebei van Bosch. Hiervan was de droger niet binnen en zou het een paar dagen langer duren. Maar het merk speelde niet echt een grote rol voor mij, dus konden we gewoon omruilen voor een vergelijkbaar model, zodat we alsnog de snelle levering hadden. Ook de levering zelf was prettig, snel neergezet en de oude wasmachine namen ze mee

 • Aanbevelen? Ja
9

Great Service and a Great Product

Machine works splendidly. I leased a two-in-one combo and I the machine works better than ever expected! Highly recommended!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering, fijne snelle rereactie op vragen via de app

Mijn vragen werden snel en vriendelijk beantwoord via whatsapp (fijne manier van communiceren, helemaal voor studenten). Levering was erg snel, en heel behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle levering!

Snelle levering van de nieuwe droger en de oude ook meteen meegenomen. Tol service

 • Aanbevelen? Ja
10

My experience with Splash was outstanding!!

I ordered a washmachine for me and my flatmates and heard about flash from a friend. As I had a university class, I couldn’t attend the first scheduled meeting for the delivery. I could easily communicate this over WhatsApp where Splash is very responsive and we got a new appointment for this morning, only two days later! The delivery was very quick and the guys had our old machine taken away and the new one installed in less than twenty minutes! With the machine also came a small parcel with cleaning stuff to keep the machine clean and the language settings were also immediately handled according to our preferences. All in all it was a very positive experience in terms of service speed and quality !

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina