Teleurstellende ervaring met de producten/service
Via Splash Lease huur ik meerdere apparaten voor mijn woning (wasmachine, droger, koel-vriescombinatie en oven). Helaas hebben we in een korte periode meerdere technische problemen gehad.
De droger stopt regelmatig halverwege, waardoor deze meerdere keren opnieuw opgestart moet worden. De oven was defect en kon pas na twee maanden worden gerepareerd. In die periode hebben we meerdere keren contact gehad. Voor de oven hebben we uiteindelijk twee maanden compensatie ontvangen, maar het blijft vervelend dat we zolang zonder werkend apparaat hebben gezeten.
Ook met de recent geplaatste koel-vriescombinatie ging het mis: binnen drie dagen stopte het koelgedeelte ermee, waardoor alle koelproducten moesten worden weggegooid. Hoewel we direct contact hebben opgenomen, kan er pas na 3,5 week een monteur langskomen. In de tussentijd is er geen tijdelijke oplossing of vervangend apparaat aangeboden, wat erg onpraktisch is.
Ik wil benadrukken dat de medewerker met wie we contact hadden vriendelijk en behulpzaam was — daar lag het niet aan — maar de totale afhandeling en service zijn helaas onder de maat.
Op basis van deze ervaring schiet zowel de kwaliteit van de apparatuur als de afhandeling van defecte producten tekort. Ik vind het concept van Splash Lease oprecht sterk en het idee past goed bij wat wij zoeken. Juist daarom is het extra jammer dat de uitvoering en service tot nu toe tekortschieten. We hopen dat Splash Lease ons alsnog serieus helpt en met een passende oplossing komt.