Altijd goeie service, fijne wasmachine

Splash lease heeft een aangename prijs, goeie service en ik heb nooit problemen ondervonden met de wasmachine

Heel tevreden!

Ik ben blij met Splashlease, het is goed ingesteld op studentenhuizen. De producten zijn van goede kwaliteit, de service nog beter. Ook kan je gemakkelijk contracten overzetten.

fijne samenwerking

Werd thuis gebracht. Nooit problemen mee gehad. Overdragen van het contract was erg makkelijk.

Goede service, geen gedoe

Goed te bereiken, duidelijk in communicatie wanneer nodig Service bij het omwisselen van een wasmachine was ook erg prettig

Snel geregeld, goede service, bij vragen kan je meteen bellen of zelfs appen. Vriendelijke werknemers.

Top! Snel, soepel en goede service

Splash service was perfect. De wasmachine werd 3 verdiepingen omhoog gebracht zonder extra kosten, en installatie verliep soepel en snel. Ook nog een cadeau pakket erbij gekregen als nieuwe klant!

Vriendelijke mannen!

Fijne service en super dat ze de oude hebben meegenomen!

Helemaal super!

Alles verloopt soepel, goede en makkelijke communicatie met het bedrijf en snelle levering!

Klantgericht en oplossingsgericht

Vriendelijke klantenservice die met je mee denkt om tot een passende oplossing te komen. Hier op volgend komen ze gelijk in actie en plannen ze, als de planning het toelaat, snel een afspraak in. De mannen die de wasmachine komen vervangen waren klantvriendelijk, efficiënt en erg aardig. Al met al een tot bedrijf en zeker een aanrader. Groeten Joep

Goede wasmachines, nooit problemen mee gehad

De prijs is precies goed.

Fijn, handig snel.

Snel gebeld voor de bevestiging, snel geïnstalleerd en goede prijs. Installateurs waren aardig en behulpzaam.

Goede service. Installatie ging snel maar ze hadden het water niet goed aangesloten waardoor een lekkage ontstond. Redelijk snel compensatie gekregen en daarna jaren goede service gehad.

Vriendelijk en snel

Fijne telefonische hulp, snel nieuwe machine ontvangen!

Fijne service

Meneer die wasmachine kwam brengen was ontzettend aardig en gaf goeie instructies. Geen klachten :)

Very quick and easy process

They called before coming and the setting up process was super quick! I can highly recommend!

Eerder heb ik al van jullie service gebruik gemaakt en dit is toen ook goed bevallen. De snelle levertje bevalt goed en de bijbehorende service is een geruststelling als student. De werknemers die de wasmachines komen brengen waren erg vriendelijk en het welkoms pakketje is altijd leuk.

super fijn

super snel geregeld en heel behulpzaam

Hele vriendelijke bezorgers en product van uitstekende kwaliteit

Snel bezorgd en helemaal goed afgeleverd. Veel humor en erg vriendelijk. Wasmachine doet het super. Blij dat we weer kunnen wassen.

aardige werknemers

goeie ervaring! snel en vlekkeloos .

Gemakkelijk voor tijdelijke bewoning (zoals studentenhuis)

Was droog combinatie heeft altijd naar behoren gewerkt en is zeker een goede oplossing voor tijdelijke bewoning (zoals studentenhuis).

Fijne service, gericht op studenten.

Je merkt dat het bedrijf er voor studenten is. Het is heel fijn communiceren en er is goeie service.

Eenvoudig wasmachines regelen voor een studentenhuis

Eenvoudig wasmachines regelen voor een studentenhuis, helemaal aangezien je als huis niet wilt hebben dat je lang zit zonder wasmachine, of dat een iemand het moet regelen

Gemakkelijk in omgang

Ik kon gemakkelijk en goedkoop een wasmachine gebruiken met mijn huisgenoten

Altijd duidelijk en prima kwaliteit

In lange tijd maar 1 of 2 keer problemen gehad en dat werd altijd ontzettend snel opgelost! Enige is dat bij een enkele reparatie we toch zelf bij moesten betalen

Werkt goed en als er wat is kun je altijd bellen