Laden reviews...
260 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten snelle levering en gemakkelijke overdracht van contracten. De communicatie is over het algemeen duidelijk en de service betrouwbaar. Veel reviews noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle ondersteuning. De feedback laat een uitgesproken positieve ervaring zien.
Toen ik in mijn studentenhuis kwam wonen, stond er al een wasmachine die via Splash Lease werd gehuurd. Na het vertrek van een huisgenoot heb ik het contract overgenomen. Dit ging erg eenvoudig en ook het doorgeven aan de volgende huisgenoot, nu ik het huis ga verlaten, verliep soepel.
15 April 2026
Rinske
Ede
Prettige duidelijke site, de wasmachine werkt goed
13 April 2026
Inge
Wageningen
Heel tevreden met de producten. Enige punt van verbetering: ik zou een half uur voor de levering gebeld worden, dit is niet gebeurd. Pas toen de bezorger voor de deur stond ontving ik een telefoontje.
10 April 2026
Laura
Utrecht
Binnen 2 dagen een wasmachine en de oude werd opgehaald. Top service!
24 March 2026
Marc
Leiden
Echt heel erg tevreden met de samenwerking alles is erg duidelijk en je wordt snel geholpen!
23 March 2026
Tess
Tevreden
17 March 2026
Fred
Amsterdam
Wasmachine was defect, gebeld, meteen afspraak voor een vervanging gemaakt. Installatie werd ook nog geregekd. Binnen no time weer een werkende wasmachine.
17 March 2026
Mark
Leusden
Binnen 1 dag geleverd en netjes alles afgehandeld
Jort
Utrecht
Goede ervaringen, niks mis mee
Lisa
's-Gravenhage
Heb 5 jaar gewoond met een splash account. Het abonnement was er voordat ik er woonde en is er nog steeds nu ik weer weg ben.
Job
always a good experience
13 March 2026
Petra
Tilburg
Enorm snelle service vanaf het melden van de storing tot en met de levering. Het resultaat: snel een nieuwe wasmachine die naar behoren werkt.
11 March 2026
Collin
's-Hertogenbosch
De medewerkers die ik heb gesproken waren erg vriendelijk en behulpzaam. We kregen de hulp die we nodig hadden en de nieuwe wasmachine werd snel geleverd. Op de momenten dat dat telefoon niet opgenomen werden kregen we netjes een mailtje. Kortom, de klantenservice is zeer goed!
10 March 2026
Femke
Wageningen
Binnen een week konden ze de wasmachine en droger al vervangen, wat top was en zonder extra kosten. Wij wonen op de 2e etage en hebben geen lift , dus super fijn dat ze alsnog de nieuwe wasmachine en droger komen vervangen. Eerst kregen we indicatie tijd en toen belden ze ook 10 min voordat ze er waren wat echt top is. Ze hebben mega snel de oude weggehaald en de nieuwe goed aangesloten. Enige was dat er wat water uit de wasmachine had gelekt door het trappenhuis maar daar hebben we doekje overheen gedaan en het was alweer schoon.
10 March 2026
Jill
Leiden
Ik kreeg snel contact met de klantenservice en werd goed geholpen met het kiezen van mijn abonnement voor een wasmachine. Binnen enkele dagen kon ik deze al ontvangen op de door mij gekozen bezorgingsdag. Ik had niet verwacht dat de wasmachine laat bezorgd kon worden (19:00), op de tijd heb je namelijk geen invloed, maar gelukkig kwam dit uit. De wasmachine is zonder problemen aangekoppeld door twee vriendelijke bezorgers en dit duurde enkel zo'n 20 minuten (door krappe woonruimte en flat). Erg fijne ervaring en service!
9 March 2026
Noëlle
Utrecht
Really appreciated everything. Easy to set up, straightforward, really kind and efficient on the phone, emails & delivery of equipment!
9 March 2026
Maria
Zoeterwoude
We hebben als huishouden lang zonder problemen gebruik gemaakt van de wasmachine geleverd door splash. Door verhuizen moest onze lening stoppen, maar hij werd netjes weer opgehaald.
Charlotte
Amsterdam
Mijn huis heeft al 10 jaar een Splash abonnement, en is in de tussentijd vaak van huurder gewisseld. Toen ik recentelijk belde over problemen die wij ervaarden met onze apparaten dacht Splash enorm goed mee en zijn mijn apparaten vervangen omdat ze oud waren. Dit was kosteloos, hoefde ik niks voor te doen behalve de deur open te maken en gebeurde binnen een week.
Milou
Amsterdam
Prima ervaring met Splash lease. De wasmachine stond al in ons huis toen ik er kwam wonen. Het was gemakkelijk om het contract over te zetten. Nooit problemen gehad met de wasmachine. Splash lease is wat mij betreft een aanrader.
Lieke
Utrecht
De wasmachine werkte top en fijne service vanuit splash
Anouk
Utrecht
Bezorger op tijd, netjes op plaats en werkt
Sander
Zwolle
Goede service, snelle reactie bij onderhoud en goed advies bij het omzetten van een nieuw abbonnement
D
's-Hertogenbosch
Reactie was snel en wasmachine is snel geleverd.
Ruben
Rotterdam
Er kwamen 2 hele behulpzame mannen de wasmachine installeren. Dit was zo gebeurd en ze namen ons oude toestel zonder problemen mee.
Tieme
Maastricht
Wasmachine in een dag vervangen en gelijk geinstalleerd
Raviel
Ede
Dé verhuurder van witgoed voor studenten in heel Nederland. Vergelijk onze reviews maar eens met die van andere aanbieders!
Burgemeester Reigerstraat 72
3581 KW Utrecht