Soepele levering en aansluiting

De levering en aansluiting van de wasmachine ging erg snel en soepel, inclusief het ophalen van de oude. De bijgeleverde schoonmaakproducten zijn ook een plus. De wasmachine is wel iets kleiner dan we dachten, en hij ruikt nog erg naar 'nieuw'/chemisch. Dit gaat waarschijnlijk wel snel weg.

Super service!

Super snelle en nette levering. De oude wasmachine kon worden meegenomen dus dat was helemaal top! Erg blij met de nieuwe wasmachine.

Fijne ervaring.

Heel fijn dat de oude machine meegenomen wordt. Wij huren nu 2 apparaten bij splash lease, jammer dat er niet iets bestaat als korting voor het tweede apparaat. Want alles tezamen wordt dit dan best prijzig. Communicatie was fijn.

Heel goed.

Prima service.

Hele chille mensen

Een vraag die ik via de app stelde werd niet beantwoord. Maar toen ik hem vervolgens via de mail stelde, kreeg ik direct de volgende dag een reactie. De installateurs waren ontzettend vrolijk en aardig. Binnen no time was alles geregeld. Heel fijn!

Keurige service!

Binnen één werkdag geleverd. Het wordt op de juiste plek gezet en gemonteerd.

Vlot en goed!

Het gehele proces, van contract tot levering, is uitstekend verlopen. Ik ben erg tevreden!

snelle service

De dag na het afsluiten van het contract werden de droger en de wasmachine al geleverd.

Slechte levering

Voorafgaand leek alles top in orde, ik kreeg duidelijke uitleg wanneer het geleverd zou worden. Ook kreeg ik een lijstje met dingen die aanwezig moesten zijn om de vaatwasser te installeren. Echter is de vaatwasser wel geplaatst maar niet geïnstalleerd en kregen we daarna geen goede uitleg hoe we het wel moesten installeren. Hierdoor konden we de vaatwasser pas een week later gebruiken dan gepland.

Super mooie en fijne wasmachine!

Super snel geleverd, alles werkt en aardige monteurs!

Klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam, bezorgers aardig en gezellig

fijne service

De mannen waren ontzettend behulpzaam en vriendelijk

Super snelle goede service!

Hele goede service, mensen die met je meedenken en snel handelen!

Snelle top ervaring

Alles is super goed geregeld. Van abonnement afsluiten tot installatie van de wasmachine.

Top levering!

Lekker snel geïnstalleerd en snel geleverd

Er was een onderdeel vergeten. Prima opgelost. Aardige mensen, die graag even wilde meedenken.

Echt top

Echt goed geholpen aan de telefoon, denken echt goed mee in oplossingen en perfecte montage van de nieuwe wasmachine

wat een topservice

De mannen stonden vroeg aan de deur. Ik kreeg een welkomspakket met azijn en soda, geniaal! En toen binnen no-time hadden ze de droger van de begane grond naar de zolder gebracht, en de oude meegenomen

Levering was op tijd, installatie verliep vlot

Fijne, snelle service, goed bereikbaar

Keurig snel geleverd, van te voren gebeld met wat vragen en kreeg direct iemand aan de lijn. Ook heel erg betaalbaar.

Alles perfect geregeld

De oude wasmachine werd meegenomen, de nieuwe geplaatst met uitleg, vriendelijke medewerkers, niks op aan te merken

Erg efficiënt en prettig

De wasmachine was snel geleverd en werd ook snel geplaatst door de mannen. De oude kan zonder problemen mee terug. Het was erg fijn dat het zo makkelijk en snel ging.

Ging goed

Ik ben goed geholpen

Niks op aan te merken, goede service

Fijn dat de oude wasmachine kon worden opgehaald. Snel en goed geleverd.

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht