Helemaal tevreden

Maandag besteld, woensdag in huis en kon ik gelijk m’n wasjes draaien. Snelle levering en een fijne service. Zeker een aanrader!! Ook goed geholpen aan de telefoon door een vriendelijk vrouw. Helemaal top!

Fantastisch snel en simpel!!

Was gezellig en snel geregeld.

Topppieee

Top service en snel geleverd. Heel fijn dat ze het naar binnen brengen en installeren en dat allemaal binnen 5 minuten. Top!

Superr

Super service, snel geleverd en gelijk goed geïnstalleerd zeker een aanrader

Top levering

Droger meegenomen en gelijk op dezelfde plek ook weer neergezet. Erg blij!

Snelle en vriendelijke service.

Het kiezen van een apparaat was duidelijk en verliep soepel. Ik werd snel geholpen toen er wat technische zaken verandert moesten worden. Het leveren van de apparaten verliep snel en werd netjes uitgevoerd. Ik ben erg tevreden!

Goeie en snelle service

Snelle levering, aardige bezorgers, snelle installatie

Geweldig!

Snelle service, persoonlijk contact en leuke mensen. Echte aanrader!

Ze hebben de wasmachine geïnstalleerd en aangesloten.

Snel gefixt

De mannen waren erg snel klaar en onze vaat wordt weer schoon.

Aardige mannen die de wasmachine snel konden installeren. Namen de tijd voor je. Wasmachine is snel geleverd en het contact met splash was fijn.

Op tijd geleverd en in no time geïnstalleerd.

De wasmachine is op tijd geleverd, snel geïnstalleerd en hij doet het perfect! Zeer tevreden mee

Prettige service, snel en vriendelijk.

Goede service, snelle levering en nette wasmachine.

Onze wasmachine werd erg snel geleverd en was ook snel aangesloten. De service vanuit Splash was prima, werden duidelijk op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Wasmachine ziet er netjes uit en werkt goed.

Al jaren vaste klant!

Ik raad dit iedereen aan! Ik maakte al jaren gebruik van Splash toen ik nog in een studentenhuis woonde. Nieuwe apparaten voor weinig geld, al helemaal als je de kosten deelt met huisgenoten. Destijds 1x een wasmachine storing gehad, maar met één belletje het probleem opgelost. Zelfs nu ik mijn eigen woning heb (maar nog steeds student ben), heb ik weer een wasmachine en droger gehuurd. En zodra de aansluiting in mijn keuken er is, huur ik ook een vaatwasser. Op lange termijn ben je natuurlijk meer kwijt dan als je het ergens koopt, maar persoonlijk vind ik kleine bedragen per maand makkelijker op te hoesten dan een grote uitgave ineens. Klantenservice en monteurs ook super trouwens!

Vriendelijk en snel

Goed en snel

Goed en snel

Zeer snel en professioneel!

Na het plaatsen van mijn online order voor een (lease) wasmachine werd er binnen enkele minuten contact opgenomen door een medewerker voor een afspraak m.b.t. de levering. 2 dagen later werd de wasmachine binnen het afgesproken tijdskader geleverd en snel geplaatst. Kortom: top service!

De oude koelkast is netjes meegenomen en de nieuwe koelkast meteen op plek geïnstalleerd. Tips meegekregen en dat in een korte tijd!

Erg snel en vakkundig.

De jongens van Splash hebben netjes laten weten wanneer wij zij langskwamen. Bij aankomst hebben zij erg snel en vakkundig onze vaatwasser weggehaald en de nieuwe er voorin de plaats teruggezet.

Goede, snelle levering en installatie!

Gezellige mensen die voor dat we het wisten de wasmachine boven hadden en geïnstalleerd hadden. Top!

Snel en net geregeld

Na het plaatsen van de bestelling werd ik binnen een uur gebeld om alles rondom het abbonement en levering te regelen. Vervolgens binnen 1,5dag stond de wasmachine in de woning. Nu een week in gebruik en alles werkt naar behoren!

Vaatwasser werkt, maar service valt tegen

Ondanks dat op de site aangegeven staat dat de monteurs niet weg zullen gaan, totdat alles is geïnstalleerd, stond er toch fijn een onaangesloten vaatwasser midden in de keuken. Ze zeiden niet het juiste koppelstuk te hebben, terwijl ik bij de bestelling in het opmerkingenveld nog had benoemd dat dit wellicht het geval zou zijn en of zij er rekening mee wilden houden. Ook had ik nog voorgesteld het juiste onderdeel snel te gaan halen, maar al snel waren ze er vandoor. Allemaal geen drama, want een vaatwasser aansluiten is geen hogere wiskunde, maar was desalniettemin teleurgesteld in de loze belofte.

De site is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Emails komen goed binnen en je word vriendelijk gebeld voor een afspraak, levering is snel en alles wordt goed aagesloten zonder problemen

alles naar verwachting

snelle levering, goeie installatie, vaatwasser werkt goed, niks op aan te merken

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht