De bezoektijden die een dag van te voren werden aangegeven klopte niet. De bezorgers kwamen bijna 3 uur eerder. Verder aardige bezorgers die de wasmachine heel snel hadden aangesloten.

Ontzettend snelle service, doen precies wat je verwacht. Wij hebben een wasmachine besteld, de volgende dag werd deze meteen geïnstalleerd en de oude kapotte machine meegenomen.

Levering en montering was top. Zelfs advies gekregen over hoe de droger het beste stabiel staat. Ook werd ik gelijk gebeld of er verder vragen waren, erg fijn. Thanks!

Alles was duidelijk en werd goed geregeld.

Super bezorging!

De mannen waren lekker op tijd aan mijn deur. Binnen de in de mail aangegeven tijd. Ondanks dat ik niet had aangegeven dat het trekschakelaar was waren ze alsnog super behulpzaam en was het klusje zo gepiept!

Goed geregeld

Alles werkt goed

Goede service!

De wasmachine was super snel geïnstalleerd en werkt goed!

Top service! Binnen 5 minuten de oude wasmachine opgehaald en de nieuwe geïnstalleerd

Ik was niet helemaal tevreden met mijn eerste wasmachine, maar helaas door een abonnement van 2 jaar heb ik moeten wachten tot ik een nieuwe kon krijgen. Nu heb ik de Bauknecht wasmachine en ben ik helemaal tevreden!

Goede snelle service

Snel afspraak kunnen maken en snel geplaatst in huis. Prettige levering

Goede snelle service

Onfatsoenlijk

Alles behalve tevreden. Mijn wasmachine is sinds heden defect. Telefonisch heb ik op 2-3-2020 een afspraak gemaakt voor verwanning, dit was een zeer prettig gesprek. Vandaag is zonder pardon mijn afspraak geannuleerd, terwijl er al een vrije dag voor is opgenomen. Direct gebeld, bij toeval kreeg ik ook dezelfde werkneemster aan de telefoon wie ook mijn afspraak heeft geannuleerd. Ipv een excuses, begrip, laat staan een passende oplossing, schoot de verkoopster direct in de verdediging en begon zij een discussie om proberen haar gelijk te halen. Volgens mij is dit alles behalve klantservices. Geen gepaste oplossing geboden, enkel en alles geprobeerd om gelijk te halen. Vooralsnog ben ik de dupé. Hoe kun je hier spreken over klantenservice?

Onze droger was helaas kapot, gelukkig hebben we snel een nieuwe ontvangen. Bedankt voor de snelle service!

Super goede service!

Splash heeft een extreem goede en nette klantenservice. Ze reageren snel en netjes, en werken met je mee, de bezorging van de wasmachine was ook keurig binnen de aangegeven tijdzone en werd netjes geinstalleerd. Als studentenhuis zijn wij erg tevreden over de wasmachine, we hadden voor het het huismodel gekozen. Wel is de wasmachine erg simpel qua keuze wasprogramma's. (Duren wat aan de lange kant en kunnen niet op 30°C)

Snel makkelijk goeie service

Erg blij met de service en producten

Erg snelle service. Op woensdag besteld en op vrijdag al in huis. Ook fijn dat er van te voren even werd gebeld. Erg tevreden over de service.

Zeer snel geregeld gecombineerd met goede service

Binnen 3 dagen had ik de wasmachine en de droger al op de plek staan. Qua prijs is het ook super, betaal namelijk een euro meer dan mijn vorige verhuurbedrijf, maar hiervoor heb ik wel een droger!

Nette bezorging, hadden vrij weinig hulp nodig

De heren kwamen netjes op tijd en belden van te voren zodat ik wist waar ik aan toe was. De wasmachine werd zonder moeite geplaatst. De oude werd ook meteen meegenomen. Top

Goeie wasmachine met daarbij een handig pakket met middelen om je wasmachine te onderhouden én een boekje met tips. Super handig! Ook erg fijn om te weten dat ze de wasmachine komen maken wanneer er iets aan mankeert.

Onze wasmachine was aan vervanging toe. Splash anticipeerde hier heel snel op en eind van de week stond er een nieuw exemplaar. Zeer tevreden. Goede communicatie. Hartelijk dank!

Inmiddels tot een goede oplossing gekomen

Wij leasen sinds februari 2019 een Beko wasmachine bij Splash Lease (huismodel). Dit was een grote fout. De wasmachine heeft vanaf het begin af aan kuren vertoond (was die zeiknat uit de wasmachine komt, zwarte strepen die worden achtergelaten op onze kleding). Op 30 graden wassen kan alleen in een 30min-programma. De andere wasprogramma's duren allemaal 3,5uur. Gisteren ging de wasmachine ook nog lekken en stond onze hele hal onder water, wat zelfs onze onderburen niet onopgemerkt is gebleven. De wasmachine is kortom een onding en moet vervangen worden. Dit hebben we meerdere malen aangegeven bij Splash Lease. Splash Lease wil ons echter €75 in rekening brengen voor het vervangen van de wasmachine en bovendien ons ook de reparatiekosten van de oude wasmachine laten betalen. Hier zijn wij het - gezien het feit dat de wasmachine vanaf begin af aan al kuren vertoonde - niet mee eens. We hebben inmiddels meerdere malen de klantenservice aan de lijn gehad maar zijn tot op heden niet vriendelijk te woord gestaan. We worden absoluut niet serieus genomen, worden onderbroken wanneer we aan het woord zijn en het probleem wordt uiteraard bij ons gelegd. Inmiddels zijn wij met Splash Lease tot een passende oplossing gekomen; de Beko wasmachine is opgehaald en daarvoor in de plaats hebben wij nu een Bosche wasmachine. Hiervoor zijn geen kosten in rekening gebracht; wel betalen we nu een hoger maandbedrag maar dit hadden we zelf ook voorgesteld! Na een minder positieve ervaring in het begin, verwachten we nu de komende twee jaar goed te kunnen wassen en dus met veel plezier bij Splash Lease te huren!

Erg gemakkelijk en hulpvol.

Ons huis heeft een paar weken terug een wasmachine besteld en deze is netjes geleverd en naar boven gebracht en aangesloten. De oude wasmachine is gewoon weer megenomen wat erg fijn was. Het enige wat een beetje vervelend was is dat ons huis met modderige voetstappen onder zat.

Great service from ordering to installing

The whole process is really easy and delivery is very fast. The installation was fast and the employees are really pleasant. This is a good option for students.

Geweldig snelle levering

De levering was erg snel en de machine stond binnen twee minuten op zijn plek. Ik zou Splash Lease zeker aanbevelen!

Fantastisch snel en klantvriendelijk

Super snelle service, behulpzaam, klantvriendelijk en goed bereikbaar! Fantastische mensen ga zo door

Goede, snelle service

Nadat onze droger kapot is gegaan hebben wij dit meteen ingevuld op de Splash website. Dezelfde dag werd ik nog gebeld om een afspraak te maken voor de bezorging van een nieuwe. De bezorgers waren vriendelijk en belden een half uurtje voordat ze aankwamen. Erg tevreden.

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht