Pluspunten

Super snelle service, genoeg opties in verschillende prijscategorien, en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

De snelheid De duidelijkheid van site en protocol De bereikbaarheid Alles eigenlijk supertevreden thanks

Pluspunten

duidelijkheid hoe het werkt, komt afspraken na.

geen, ik ben tevreden

Pluspunten

Uitstekende service, oude droger meteen weggehaald toen nieuwe werd geleverd, altijd bereikbaar bij problemen

Pluspunten

Goede bezorging en goed gecommuniceerd qua aankomsttijden

Niets

Pluspunten

Alles was snel geregeld, ook fijn dat jullie de oude vaatwasser meenamen en de nieuwe gelijk aansloten

Pluspunten

Je least een product vooral om de service die je daarbij krijgt. Ik kan niet anders zeggen dan dat het bij Splash echt heel goed is geregeld, waarvoor complimenten aan de UX/Service designers! Onze oude wasmachine werd zonder problemen vervangen voor een nieuw exemplaar. Gehele proces verliep soepel en snel. Levering door keurige, vriendelijke mannen. Allemaal goed dus!

Pluspunten

Pluspunten

Communicatie met de klant heel goed. Denken in oplossingen (bij levering wasmachine)

Niets

Pluspunten

Last minute nog van leverdatum gewisseld en dit was geen probleem. De levertijd klopte precies, heel fijn dat er een sms werd gestuurd vantevoren. Snel geinstalleerd dus al met al een top bedrijf!

Pluspunten

Goeie snelle levering

Was onduidelijk vanaf wanneer het contract precies in ging met betalen. Zag pas op factuur dat ik nog voor een week extra moest betalen

Pluspunten

Snelle levering Goed product Installatie van de wasmachine

Geen verbeteringen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Snelle levering -Vriendelijke medewerkers aan de telefoon

Leveranciers waren zeer bot omdat wij op 4 hoog wonen ''Kanker Amsterdam'',

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Contact voelt persoonlijk.

Als studentenhuis heb je niet 123 een aansluiting voor een vaatwasser. Misschien hier een service voor toevoegen.

Pluspunten

Fijn dat we een andere wasmachine kregen en het probleem opgelost werd. Ook was het bedrijf goed telefonisch bereikbaar

We moesten nu 4 werkdagen wachten voordat er iemand langs kon komen. Het zou nog fijner zijn als dit al wat eerder zou kunnen

Pluspunten

Extreem goede communicatie Mooie, gemakkelijke site Duidelijke voorwaarden

geen

Pluspunten

Lekker snel geleverd, oude droger opgehaald, lieve en vriendelijke medewerkers. Leuke goodie bah erbij! Top voor studenten !!

Geen!

Pluspunten

Voordeling, goede en snelle service. Goed geïnformeerd over de bezorging etc. Voor studentenhuizen echt een perfecte optie voor witgoed.

Pluspunten

Snelle bezorging, prima wasmachine. Vriendelijke bezorgers. Prima prijsje.

De bezorging was 2,5 uur eerder dan de aangegeven tijd. Voor ons nu geen probleem omdat we toch waren maar ik kan me voorstellen dat het vervelend is als je er voor naar huis moet komen oid.

Pluspunten

Goede telefonische hulp. Snelle levering wasmachine. Goed product. Niet te duur. Veel keuze.

Zelf tijd kunnen aangeven voor moment van levering zou makkelijk zijn

Pluspunten

- Snelle levering - Naar boven gedragen zonder problemen - Wasmachine was snel geinstalleerd - Duidelijke instructies - Goede communicatie met de klant

Tot nu toe geen!!

Pluspunten

Er wordt goed contact onderhouden.

Er werd gezegd dat er een halfuur voor bezorgtijd een bericht gestuurd zou worden dit is helaas niet gebeurd.

Pluspunten

De snelheid waarmee het gewisseld werd. Het aangeven van wanneer ze komen om het te installeren. Online toegankelijkheid

Monteur had het een beetje druk en was hard aan het werk maar hij had iets vriendelijker kunnen zijn. Niet dat hij bot was maar iets vriendelijker had gemogen

Pluspunten

Snel contact en snel de problemen opgelost

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht