Pluspunten

- Uitstekende service - Alles precies afgeleverd op aangegeven tijdstip - Vriendelijke bezorgers

Aanmeldingsproces op de website functioneerde niet geheel zoals waarschijnlijk bedoeld was.

Pluspunten

Goede klantenservice. Je wordt (telefonisch) zeer snel geholpen, helemaal top! Direct actieve hulp en meedenken aan oplossing.

Zelf de plaatsing/vervanging doen van de machines. Dit wordt uitbesteed aan mensen die er niet (heel) veel verstand van hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop huren

De bezorging heeft een brede range en je kan niet aangeven hoelaat je wilt dat het bezorgd wordt

Pluspunten

Snelle levering Alles is goed geregeld Duidelijke klantenservice

Levert heel veel overbodige instructieboekjes, alleen Nederlands en Engels is voldoende Soms onduidelijk welk product je precies krijgt, ook als je niet kiest voor het huismodel

Pluspunten

Goede communicatie, betrouwbaar met levering

Wasmachine is niet de (mooie) versie die we gewend zijn van Splash in ons vorige studentenhuis. We kunnen niet bijv. tijd van wasprogramma zien. Maar dat is ook 'part of the game'.

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzaam (zowel de bezorgers als de mensen aan de telefoon)! en super snel geregeld!

Pluspunten

Super snelle service, geen borg, goed bereikbaar

Pluspunten

Voor een voordelige prijs (zeker als je de kosten deelt met anderen) een goede wasmachine in huis. Wasmachine is vakkundig geïnstalleerd en werkt perfect. Ook de service is aan te raden, als onze oude splash lease wasmachine kapot was kwamen ze deze kosteloos repareren. Toen betreffende machine aan het einde van het latijn was werd deze ook gratis vervangen door een nieuwe. Top service!

Pluspunten

Very quick service, Personal on the telephone

Seemed to assume i wasn’t a student because of my age. I can be a student up to 60!

Pluspunten

Super snelle service, genoeg opties in verschillende prijscategorien, en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

De snelheid De duidelijkheid van site en protocol De bereikbaarheid Alles eigenlijk supertevreden thanks

Pluspunten

duidelijkheid hoe het werkt, komt afspraken na.

geen, ik ben tevreden

Pluspunten

Uitstekende service, oude droger meteen weggehaald toen nieuwe werd geleverd, altijd bereikbaar bij problemen

Pluspunten

Goede bezorging en goed gecommuniceerd qua aankomsttijden

Niets

Pluspunten

Alles was snel geregeld, ook fijn dat jullie de oude vaatwasser meenamen en de nieuwe gelijk aansloten

Pluspunten

Je least een product vooral om de service die je daarbij krijgt. Ik kan niet anders zeggen dan dat het bij Splash echt heel goed is geregeld, waarvoor complimenten aan de UX/Service designers! Onze oude wasmachine werd zonder problemen vervangen voor een nieuw exemplaar. Gehele proces verliep soepel en snel. Levering door keurige, vriendelijke mannen. Allemaal goed dus!

Pluspunten

Pluspunten

Communicatie met de klant heel goed. Denken in oplossingen (bij levering wasmachine)

Niets

Pluspunten

Last minute nog van leverdatum gewisseld en dit was geen probleem. De levertijd klopte precies, heel fijn dat er een sms werd gestuurd vantevoren. Snel geinstalleerd dus al met al een top bedrijf!

Pluspunten

Goeie snelle levering

Was onduidelijk vanaf wanneer het contract precies in ging met betalen. Zag pas op factuur dat ik nog voor een week extra moest betalen

Pluspunten

Snelle levering Goed product Installatie van de wasmachine

Geen verbeteringen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Snelle levering -Vriendelijke medewerkers aan de telefoon

Leveranciers waren zeer bot omdat wij op 4 hoog wonen ''Kanker Amsterdam'',

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Contact voelt persoonlijk.

Als studentenhuis heb je niet 123 een aansluiting voor een vaatwasser. Misschien hier een service voor toevoegen.

Pluspunten

Fijn dat we een andere wasmachine kregen en het probleem opgelost werd. Ook was het bedrijf goed telefonisch bereikbaar

We moesten nu 4 werkdagen wachten voordat er iemand langs kon komen. Het zou nog fijner zijn als dit al wat eerder zou kunnen

Pluspunten

Extreem goede communicatie Mooie, gemakkelijke site Duidelijke voorwaarden

geen

Burgemeester Reigerstraat 72