Pluspunten

Hele goed service. Duidelijk uitgelegd en levering was top geregeld.

Niks

Pluspunten

Reageren snel bij problemen met een product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd, mooie/goede wasmachine

Het was misschien wat onduidelijk wanneer jullie precies kwamen

Pluspunten

Goede klantondersteuning, prettige duidelijke communicatie

Pluspunten

Degelijke wasmachines, goede service, vriendelijke telefonistes

Weinig, wellicht nog sneller vervangend materiaal bij een storing

Pluspunten

Super snel reactie na aanvraag. Bezorging verliep vlekkeloos, netjes op tijd bericht van levering. Welkomstgeschenk zeer attent. Goed gevoel aan over gehouden.

Als ik een tip zou moeten geven zou ik het volgende mee geven, hier moest ik wel even naar ‘zoeken’. Tip; mailtje wanneer exact het bedrag wordt afgeschreven aangezien je half in de maand een wasmachine huurt. Ergens wel gelezen de 1e van de maand maar ik denk dat veel mensen hierover heen lezen. Bedankt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk contact Makkelijk en duidelijk geregeld, bellen voor bevestiging is fijn.

Pluspunten

Hele snelle levering. De wasmachine ziet er goed uit. Leuk dat er een welkomspakket bij zit. Duidelijke communcatie.

Kan zo niks bedenken.

Pluspunten

Geweldige service en heel snel geleverd! Zonder problemen oude weggehaald van 4 hoog en de nieuwe stond er binnen 5 minuten. Een occasion wasmachine besteld, maar ziet er nog uit als nieuw en werkt heel goed! Ook het welkomstpakketje was leuk!

Pluspunten

Erg fijne service. Ik belde donderdag over de defecte deur en ik werd gelijk proactief geholpen door een collega. Maandag stonden ze op de stoep met de nieuwe wasmachine en de oude werd gelijk meegenomen. Erg fijn

Wellicht tips voor bepaalde storingen op de website plaatsen, in plaats van alleen een contactformulier

Pluspunten

Alles kon super snel geregeld worden. Online een contract aangevraagd en 2 dageb later stond hij in huis. Levering ging ook top! Netjes een SMS toen de bezorgers onderweg waren. De wasmachine is helemaal nieuw en werkt super goed

Niks

Pluspunten

goeie service, top bezorging.

Pluspunten

- Goede en snelle service - Betaalbaar

Pluspunten

Er staat erg duidelijk op de site vermeld hoe het afsluiten van een abbonnement in zijn werk gaat. Na registratie ben ik binnen een half uur terug gebeld en was alles geregeld! Twee dagen later kwamen ze de wasmachine al brengen en installeren. Hij doet het perfect, erg tevreden!

Pluspunten

Snel gedaan, lieve personeel

was een uur later aangekomen dan beloofd.

Pluspunten

De producten die ze aanbieden zijn in goede staat. Verder installeren ze het nieuwe product bij je thuis en is er de mogelijkheid dat je oude product wordt meegenomen. De communicatie met de klant is ook sterk, ik werd een paar dagen van tevoren gebeld om alle informatie door te nemen en te controleren.

Op dit moment niet.

Pluspunten

Snel geleverd en duidelijke communicatie

Veen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke uitleg en voorwaarden

nog geen.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Verbesserungspunkte

Nichts, war alles in Ordnung

Pluspunten

Super snelle levering en erg vriendlijk contact via de telefoon.

Pluspunten

Goeie service en uitermate snel geleverd. Alles is makkelijk online te regelen waarna je snel een telefoontje krijgt om alles te bevestigen en een leveringsafspraak naar eigen behoeve kan maken. Aanrader!

Tot nog toe geen.

Pluspunten

Snel in vervanging Makkelijk bereikbaar Goede communicatie

Huur is redelijk prijzig

Pluspunten

Goede overzichtelijke site, goede vriendelijke service. Snel en gemakkelijk contract overgenomen. Top!

Pluspunten

Goede service, prima prijzen

Pluspunten

Snel, oplossingsgericht

Personeel wat levert kan wat secuurder werken. Communicatie tussen klant-klantenservice-personeel wat levert kan beter.

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht