Pluspunten

Al langere tijd gebruiken we als studentenhuis een wasmachine van SplashLease, de overname van het contract door een ander verloopt telkens heel soepel. Na een aantal jaar begon de wasmachine een raar geluid te maken: met een enkel telefoontje kregen we een vervangend model aangeboden dat nog dezelfde week werd geïnstalleerd.

Pluspunten

Bijzonder snelle respons. In de late avond besteld, volgende ochtend was het al geregeld. De installatie ging ook vlot en zonder enig probleem. Keep up the good Work!

Nvt

Pluspunten

- snelle installatie wasmachine - oude was machine gratis weggehaald - leuk welkomspakket

Pluspunten

Fijne service en levering

Tot nu toe geen

Pluspunten

Ze waren erg snel en deden gewoon lekker hun ding.

Niet super vriendelijk

Pluspunten

Snel afhandelen van defecten

Bezorging na kantoortijden

Pluspunten

Geen aanbod gekregen om onze wasmachine te vervangen

Pluspunten

Service is super snel en TOP!! Alle medewerkers die ik ooit aan de lijn heb gekregen zijn super vriendelijk!

Gewoon top

Pluspunten

Niet al te veel vragen maar gewoon een noeuwe machine neergezet en dat binnen ern week. Keurig.

Iets goedkoper worden

Pluspunten

Bezorgers hebben zonder te klagen 4 verdiepingen met onmogelijke trappen getild.

Pluspunten

Goed bereikbaar, goede service met verwisseling en aansluiting van nieuwe wasmachine

Jammer dat als je op vrijdag belt op maandag terug moet bellen om een afspraak te maken, dit kon op vrijdag nog niet?

Pluspunten

- op tijd - laat weten hoe laat het aankomt - wordt gebeld om bevestiging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat ze contact met je opnemen! Vriendelijke mensen.

Niks.

Pluspunten

Oude wasmachine opgehaald en nieuwe goed en snel geinstalleerd

Pluspunten

Goedkoop, handig en ze werken efficiënt

Pluspunten

Gemakkelijk, zonder probleem wordt het apparaat vervangen

De prijzen op de site aanpassen als je bij "Abonnementen" op bijvoorbeeld min. 1 jaar aanklikt, zodat je niet de prijs van min. 5 jaar ziet, want deze zijn dan irrelevant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg

Pluspunten

De aanvraag van onze wasmachine verliep heel soepel en gemakkelijk. Na het online invullen werden we meteen gebeld voor het inplannen van een afspraak en het beantwoorden van eventuele vragen. We werden goed te woord gestaan. Ook de aangepaste bezorgtijd werd goed gecommuniceerd met ons. De wasmachine is uiteindelijk keurig gebracht en wasklaar afgeleverd.

De levering wordt verzorgd door Mondial R. Vlot&Zn bv. Wij kregen naast splash ook een mail van dit bezorgbedrijf. Hierin stond een link waar we een tijd konden invullen voor de levering. Terwijl we dit daarvoor ook al aangegeven hadden bij splash. Hierdoor ontstond verwarring, ook omdat de link niet lijkt te werken. Een dag later kregen we alsnog keurig een mail van splash waar onze eerdere aangegeven tijd keurig werd vermeld. Onze tip is dan ook om verwarring te voorkomen door Mondial geen mail meer te laten sturen voor het opgeven van een leveringstijd, omdat dit eerder al aangeven moet worden bij Splash.

Pluspunten

Leuk en grappig om een welkomscadeautje te krijgen. Aardige bezorgers, geen klachten over de rommel (tamelijk aanwezige) in het studenthuis gehad van de mannen. Binnen een half uur de oude mee en de nieuwe aangesloten, ideaal.

Pluspunten

Heel erg handig voor studenten, genoeg aanbod en goeie service

Pluspunten

Goede customer service, reageren snel en zijn meedenkend; binnen no-time had ik een nieuwe wasmachine toen er complicaties optraden!

Pluspunten

Very fast and uncomplicated delivery and nice service so far!

Pluspunten

Snelle en daadkrachtige service na een defecte wasmachine!

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht