Pluspunten

Goede klantenservice!

Pluspunten

Lekker snel en zonder gedoe werd alles geregeld.

Pluspunten

Duidijke afspraken , enorm klantgericht, komen op afgesproken tijden langs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

oude wasmachine wordt meegenomen en nieuwe aangesloten!

Pluspunten

Duidelijke website Goede deals Goede comminicatie met klant over levering Wasmachine goed, snel en optijd ingesteld

Iets grotere beschrijvingen over verschil tussen bepaalde producten

Positive

Very straightforward and clear communication and arrangement.

Pluspunten

Pluspunten

Goede service, bezorging en installatie verliep vlekkeloos

Pluspunten

Goede service, snel en makkelijk. Fijn dat ze even bellen van tevoren.

Uiteindelijk betaal je natuurlijk wel meer dan de nieuwprijs voor je wasmachine. Voor hetzelfde geld is 'ie allang van jou. Maar leasen heeft ook voordelen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je kunt er wasmachines/wasdrogers huren.

Echt een dieptepunt qua klantenservice. We zijn al ruim 5 jaar klant en er moet nu zoiets simpels als een contract overgezet worden. Enkel het wijzigen van een naam en rekeningnummer. Zo gepiept zou je zeggen? Niet bij SplashLease. Ze verplichten je namelijk om in te loggen via de "Mijn SplashLease" omgeving en dit hier te regelen. Verdere hulp wordt dus niet aangeboden. Je moet het zelf maar uitzoeken. Ook al kom je met geen mogelijkheid in die beveiligde omgeving terecht. Na meerdere mails en telefoontjes nog steeds geen enkele voortgang, terwijl de oude contractant nu inmiddels aanmaningen krijgt omdat hij niet betaald zou hebben. Nee, gek hé? Echt een absolute ruk-partij qua service.

Pluspunten

- Overzichtelijke website - Leveren wat ze beloven - Makkelijk aanpassen van contract

- Relatief duur om contract af te kopen wanneer je eerder wilt stoppen

Pluspunten

Snelle reactie van het moment van aanmelden tot eerste telefoontje.

Meer duidelijkheid welke occasions beschikbaar zijn. Ik zou daarover teruggebeld worden, maar dat is nooit gebeurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service!

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geregeld, redelijk contact en goed betaalbaar

Levertijd klopte niet, misschien nummer van bezorgers benoemen in sms?

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Goede service rondom het omwisselen van de wasmachine. Verder is de nieuwe machine fijn

Het maakt het nog makkelijker als je bij het de leverafspraak al een dagdeel kan kiezen

Pluspunten

Het is erg fijn dat een oude wasmachine gratis opgehaald wordt en dat de nieuwe gratis geïnstalleerd wordt.

Positive

Excellent service

Pluspunten

Goede en snelle levering, heel fijn ook dat er een berichtje van tevoren komt wanneer ze er ongeveer over een half uurtje zijn en tot chapeua voor de mannen die de wasmachine onze enge trap op (en af) hebben kunnen en durven dragen.

Ik kan me zo geen verbeterpunten bedenken, we hadden een wat gekke wateraansluiting wat mis ging, maar dat kan een ieder overkomen. Echt zwaar enthousiast, en de wasmachine die we hiervoor van splash lease hadden ook met veel plezier gebruikt

Pluspunten

Snel bezorgd Genoeg keuzes Goede prijs Denkt mee met studenten

De bezorgers moeten wel even gescreend worden. Ze begonnen over dat het erg stonk in de keuken nadat ze de oude wasmachine meenamen. Dat benoemde ze ook wel een aantal keer. Ze waren dus niks gewend. Ze wisten overigens ook niet dat ze een wasmachine moesten meenemen.

Pluspunten

Goed contact, duidelijke e-mails. Geen kleine lettertjes!

Ik had gebeld of ze eventueel vóór 15u de droger konden brengen, in de mail stond dat die tussen 12.22 en 15.22 zou komen, maar ze stonden om 08u voor de deur. Gelukkig waren we thuis! Verder prima afgehandeld.

Pluspunten

Goede, vrolijke bezorgers die alles netjes afhandelen en niet klagen. Ook de telefonische service van splash is erg goed bevallen.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Snel, behulpzaam, goede communicatie

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht