3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, aardig aan de telefoon.

Soms wel even wachten bij bellen naar bedrijf en wasmachine heeft al een probleem na 1 maand.

Pluspunten

Binnen een werkdag had ik contact met het bedrijf en hebben we een afspraak in kunnen plannen om de levering in orde te maken. Vervolgens hebben ze geprobeerd de oude wasmachine mee te nemen (kon helaas niet vanwege het gewicht). Maar is de oude wel alvast aangesloten en hebben we uitleg gekregen over de machine. er is direct een vervolgafspraak gemaakt om de oude alsnog op te halen. in een woord Geweldig!

De levertijd kan wel iets sneller. Nou was ik zelf ook wel een beetje veeleisend in deze.

Pluspunten

Het was makkelijk afsluiten, niet duur. Met het brengen van de wasmachine is de oude meegenomen. Ook een positief punt is dat het overzetten naar een nieuwe naam makkelijk en gebruikersvriendelijk is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helemaal perfect

Pluspunten

Snelle service, contract is makkelijk over te nemen, goed contact te zoeken en hele leuke winacties!!

Misschien zou een jaarlijkse 'checklist' over de apparatuur een optie zijn? Dan houden jullie en de klanten de werking up-to-date.

Pluspunten

Alles was super goed en snel geregeld! Oude wasmachine ook van 4 hoog Amsterdam opgehaald en een nieuwe goed geïnstalleerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering, netjes naar boven gebracht en aangesloten

Pluspunten

Vriendelijke en pro-actieve service. De medewerkers zijn zeer professioneel en snel. Ze denken echt mee met je als klant. Hebben alles goed in orde, zijn goed op de hoogte van hun producten en zorgen dat je snel geholpen word. Echt klasse !

Weet geen verbeterpunten. Houd jullie service zo !

Pluspunten

Marije+

Burgemeester Reigerstraat 72

3581 KW Utrecht