Ben opgelicht

Ik heb een maand geleden de bestelling gedaan en membership maar niks ontvangen wel 2 maanden betalen als het er geen 3 zijn dure les ik heb hem opgezegd om met een chatbox eruit te komen is erg frutrerend in zo een situatie ik raad iedereen aan om eerst deze revieuw te lezen eer ze zaken doen met on that ass want voor je het weet ben je de ass ook was er in de week na mijn bestelling een 2 gratis aktie dat bij mij niet was toegepast probeer dat maar met een chatbox te bespreken ik zal nooit meer een bestelling waar ik geen contact kan hebben met personeel en raad dot elke lezer aan had ik dit maar vooraf gedaan dan had ik me geld nog

Kwaliteit holt achteruit

Al jaren, samen met 2 zoons, trouwe klant van on that ass. Ik ben overgestapt op de neutrale variant. Recent echter gaan juist deze boxers allemaal erg snel kapot, terwijl de oudere drukke design exemplaren die ik ook nog draag, nog steeds voldoen. Telkens gaten tussen elastische band en stof, of bij de naad op het kruis. Zelfs exemplaren die ik pas kort geleden ontvangen heb sneuvelen veel te snel.. alsof de neutrale versie van een heel andere kwaliteit stof is. Voor mij reden om te zijn gestopt. De kids zijn nog wel happy. Voor dr drukke design.. lekker blijven bestellen. Ik kan de neutrale versie echter niet aanbevelen.

Mensen gewoon aangifte doen

Personeel doet hun best om niets te leveren 1 item geleverd

Kwaliteit

Goede kwaliteit kleur blijft mooi.

Helemaal super

Steeds weer een nieuw leuk ontwerp en ook de allereerste zit nog heel lekker. Alweer tijd lid inmiddels en zeer tevreden!

Zit retegoed

Beste boxer ever !!!

Niet ontvangen

Nog niks ontvangen

Super producten

....

Leuke prints en fijne pasvorm boxers

Fijne boxers met een prettige pasvorm. En dan ook nog elke keer een leuke print! Ideaal dus!

Fijne pasvorm maar wel flink geprijsd

Ik ben al lang houder van om that ass en vind de pas vorm echt top. De design’s zijn ook beter geworden. Dan wat het vroeger was. Prijs is me de afgelopen jaren wel hoger geworden dan dat ik wou. Dus denk nu eigenlijk wel om het op te zeggen. En kwalitatief had ik het ook iets beter verwacht. Ze zitten wel fijn, Maar de stof had ik wel wat lekkerder verwacht. De sokken vindt ik ook een leuk idee. Heb hier wel dat de kwaliteit veel beter had gekund. Ik knip speciaal voor deze sokken vaak me tenen en nog heb ik zo gaten er in. Na een paar keer dragen. Weet niet of dat hoort maar voor sokken van €7 had ik wel meer verwacht. Verder vindt ik het jammer dat je ziet dat nieuwe leden altijd 1 gratis krijgen. Maar voor bestaande klanten komt er nooit echt een keer jouw wat te gemoed. Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen voor de volgende want ik denk toch nu wel binnenkort om op te gaan zeggen. Fijne dag verder en Werkse Groet Boaz

Legends

Geen plakbal die aan je been zit wat je bij andere wel hebt. Dat maakt het zo goed

goede pasvorm

Netjes elke maand in de brievenbus, en ze zijn van goede kwaliteit.

super fijne en mooie boxershort

blijven mooi en kan niet wachten op de volgende

Helemaal naar wens

Elke maand een boxer telekens anders mooi design.

Prima boxershorts en mooie pasvorm

Mooie designs, maar de laatste serie vond ik persoonlijk erg donker. De volgende designs mogen wat lichter van kleur en wat vrolijker qua design. Het oog wil ook wat :-)

Ik kijk er elke maand naar uit wat voor design ik krijg.

Elke maand weer leuk als mijn boxer en sokken op de mat liggen. Elke maand weer een leuk en mooi design. En de pas vorm is perfect zowel de boxers als de sokken, Voor mij is ONTHATASS een cadeautje.

Gewoon top

Boxershort zit top wil geen andere meer prima hoho herman

Altijd goede boxershorts voor een goede prijs

Mijn zoon en ik dragen de boxershorts met veel plezier en als er een nieuwe op de mat valt, is het altijd een feestje!

Top top top

Iedere maand weer een prachtig design en goed zittende boxers!

Best subscription of my life

Zero regrets, more than 1 year as customer, even bought some from previous years collection xD recommend to everyone, and ladies love it too

Nog nooit een boxershort aangehad die zo fijn zit goed past en slijtvast is. Design kan ik geen oordeel over geven omdat ik gewoon 1 kleur heb. Voor mij de perfecte boxershort

Comfortabel ondergoed en leuk ontwerp

Vanaf het begin zijn de boxershorts en bijpassende sokken altijd op tijd in de bus gevallen. Kan geen negatieve feedback verzinnen.

Wij zijn super blij

Ze zitten heerlijk zo wel mannen als dames Wij hebben de sokken box en broekjes en topje Me man doet de post en dan appt hij mij ze zijn er weer geweldig altijd leuke kleuren en de maat zijn perfect wij willen niets anders meer

Alles is strak…

Perfecte pasvorm, goede kwaliteit, levering als een klok en als er iets fout gaat wordt dat snel gecorrigeerd. Dus alles is strak….

Mooie boxers

Zit als gegoten