Elke maand een creatieve boxer en je hoeft er niks voor te doen, behalve betalen natuurlijk;)
Hi Dave, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het membership en dat we je elke maand weer blij kunnen maken met een levering! Er komen nog een hele hoop designs je kan op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Always on time with great quality and design
Hi Tomasz, We're so happy to hear that the deliveries always arrive on time we put a lot of effort into that! There are still loads of awesome, high-quality designs coming your way, and we hope you enjoy them all! Have a wonderful day! Greetings Roxy | Team ON THAT ASS
De onderbroeken scoren op kwaliteit en comfort goed. Echter kan niets op tegen het gemak van een boxershirt thuisgestuurd krijgen zonder daar iets voor hoeven te doen.
Hi Dennis, Super fijn om te horen dat de boxers op kwaliteit en comfort goed scoren! We waarderen het enorm dat het concept voor gemak zorgt en dat je er zo tevreden over bent. Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ben al jaren lid van On That As en het bevalt me prima dr kwaliteit is super.
Hi Mark, Leuk om te horen dat je al leren lid bent van ons en dat je de kwaliteit goed vindt! Mocht er in de toekomst iets zijn of voorvallen, dan horen we het graag van je en helpen we je zoeken naar de juiste oplossing :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Wederom weer een boxershort mogen ontvangen met een leuke print en een voor mij fijne pasvorm. Ik kijk alweer uit naar de nieuwe
Hi Rob, Fijn om te horen dat je weer een leuke en fijne boxer hebt mogen ontvangen. Er komen nog een hele boek te gekke printjes je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je dan gaan we samen opzoek naar de juiste oplossing. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ben zeer tevreden over "on that ass",ben nu al een ruime tijd klant,onderbroeken zitten als gegoten en blijven ook van goede en mooie kwaliteit,zie geen reden om dit te beëindigen,ga zo door!!!
Hi Bob, Wat leuk om te horen dat je al een ruime tijd, een tevreden klant van ons bent. En dat je de boxers van een goede en mooie kwaliteit vind, dit waarderen we enorm! Er komen nog een hoop te gekke leveringen je kant op, heel veel plezier ermee! En mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Heerlijke onderbroeken altijd netjes op tijd verzonden en leuke en fraaie ontwerpen echt een aanrader ze zitten lekker en blijven mooi ook na het 10 x wassen Dus als ik het in 1 woord mag zeggen TOP kwaliteit met een hoofdletter
Hi Wim, Dank je wel voor de leuke review, we zijn blij dat je zo tevreden bent over de designs en de kwaliteit van de boxers. Mocht er iets zijn, horen we het graag van je :) We hopen je nog lang blij te mogen maken met de leveringen. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Kan niet wachten totdat de volgende weer in de brievenbus ligt!
Hi Andy, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent dat je niet kan wachten op de volgende levering van de boxers :) We doen ons best om elke maand weer een te gek design op de deurmat te leveren, fijn dat dit je zo goed bevalt! Mocht er iets niet kloppen, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
ik had niet verwacht dat het zo chill zou zijn om elke maand een nieuwe onderbroek binnen te krijgen
Hi Fransie, Leuk om te horen dat we je enthousiast verrast hebben met de maandelijkse leveringen :) We vinden het fijn om te horen dat de leveringen en de designs zo goed bevallen, er komen nog een hoop te gekke items je kant op. Heel veel plezier hiermee! Mocht er iets zijn, helpen we je graag verder. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Nog nooit zo een goede boxers gehad,blijven perfect zitten en mooi design
Hi Martin, Wat onwijs fijn om te horen dat je nog nooit eerder zo een goede boxers ontvangen hebt. We gaan je nog een hoop te gekke designs je kant op sturen en wensen je hier heel veel draagplezier mee :) Mocht er in de toekomst iets mis zijn, horen we dit graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Supermooi design weer, altijd iets nieuws.
Hi Julian, Fijn om te horen dat je de designs mooi vind en dat het elke maand weer iets nieuws is op de deurmat, hier doen we erg ons best voor! Er komen nog een hele boel te gekke en mooie designs je kant op, heel veel plezier ermee :) Mocht je vragen of opmerkingen hebben, horen we dit graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Toffe designs op een heerlijk zittende boxer, kruipen niet omhoog en blijven mooi
Hi Robin, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de toffe designs en het comfortabele model! Dat ze niet omhoog kruipen en mooi blijven, is precies waar we voor gaan. Bedankt voor je review :) Mocht er iets zijn, laat ons dit dan zeker weten. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Heb nu al een paar jaar een membership en alles is geleverd en nog steeds geen gaten of losse draden
Hi Janus, Wat geweldig om te horen dat je al een paar jaar lid bent en onze kwaliteit zo waardeert! Geen gaten of losse draden na al die tijd, daar doen we onwijs ons best voor :) Heel veel plezier met de komende leveringen! En een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ik ben oprecht super blij met het ondergoed enige reden dat het 4 sterren is en niet 5 is omdat ik 1x 2paar heb gekregen die ik niet echt mooi vindt. Maarja dat is het risico. Verder helemaal top altijd optijd nooit op de laatste dag gekregen van de levering
Hi Arjen, Bedankt voor feedback! Fijn om te horen dat je super blij bent met de leveringen en dat het altijd op tijd is. Het spijt ons dat een paar designs niet helemaal naar wens waren we snappen dat smaken verschillen. We blijven ons best doen om een mooie variatie te bieden. Hopelijk verrassen we je bij je volgende bestelling weer helemaal! Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De onderbroeken zitten perfect en altijd een leuk printje erop.
Hi Jordi, Wat fijn om te horen dat de onderbroeken perfect zitten en je blij bent met de leuke printjes! Bedankt voor je review :) Mocht er iets zijn, horen we dit graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De boxershorts zitten geweldig ook de motieven zijn geweldig
Hi Arjan, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de pasvorm en de designs van de boxers, dit waarderen we enorm! We gaan je nog een hoop de gekke leveringen opsturen, heel veel plezier met de komende leveringen. Mocht er iets zijn, helpen we je graag verder. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ik heb een maand geleden de bestelling gedaan en membership maar niks ontvangen wel 2 maanden betalen als het er geen 3 zijn dure les ik heb hem opgezegd om met een chatbox eruit te komen is erg frutrerend in zo een situatie ik raad iedereen aan om eerst deze revieuw te lezen eer ze zaken doen met on that ass want voor je het weet ben je de ass ook was er in de week na mijn bestelling een 2 gratis aktie dat bij mij niet was toegepast probeer dat maar met een chatbox te bespreken ik zal nooit meer een bestelling waar ik geen contact kan hebben met personeel en raad dot elke lezer aan had ik dit maar vooraf gedaan dan had ik me geld nog
Hi Ali, Wat onwijs vervelend om te lezen dat je niets ontvangen hebt en het allemaal niet soepel verloopt. We willen je graag helpen en ik wil daarom vragen om contact met ons op te nemen via de klantenservice mail, zij zullen dit oppakken en de juiste oplossing aanbieden. We horen graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Al jaren, samen met 2 zoons, trouwe klant van on that ass. Ik ben overgestapt op de neutrale variant. Recent echter gaan juist deze boxers allemaal erg snel kapot, terwijl de oudere drukke design exemplaren die ik ook nog draag, nog steeds voldoen. Telkens gaten tussen elastische band en stof, of bij de naad op het kruis. Zelfs exemplaren die ik pas kort geleden ontvangen heb sneuvelen veel te snel.. alsof de neutrale versie van een heel andere kwaliteit stof is. Voor mij reden om te zijn gestopt. De kids zijn nog wel happy. Voor dr drukke design.. lekker blijven bestellen. Ik kan de neutrale versie echter niet aanbevelen.
Hi Bart, Super vervelend om te horen dat de one boxers zo snel kapot gaan, dit zou niet de bedoeling moeten zijn. De boxers zijn echter van dezelfde kwaliteit.. Ik wil je vragen om ons een mailtje te sturen, wellicht met een foto van die gaten. Onze klantenservice zal dit beoordelen en je nieuwe boxers opsturen. We garanderen sowieso een garantie periode van 90 dagen :) Bedankt, voor de feedback. Dit nemen we zeker met ons mee! Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Personeel doet hun best om niets te leveren 1 item geleverd
Hi Maikel, Wat vervelend om te vernemen dat je niets hebt ontvangen! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij maandelijks je ON THAT ASS items ontvangt. We lossen dit probleem graag voor je op. Zou je daarom opnieuw contact met ons kunnen opnemen onder verwijzing naar deze review op Kiyoh? Alvast bedankt en excuses voor het ongemak. Een fijne dag gewenst! Vriendelijke groet, Bram | Team ON THAT ASS
Goede kwaliteit kleur blijft mooi.
Hi Michel, We waarderen het enorm om te horen dat je de kwaliteit goed vindt en dat de kleuren mooi blijven! Er komen nog een hoop gave kleuren je kant op, heel veel plezier ermee :) Als er iets is, kun je het ons altijd laten weten! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Steeds weer een nieuw leuk ontwerp en ook de allereerste zit nog heel lekker. Alweer tijd lid inmiddels en zeer tevreden!
Hi Marco! Onwijs fijn om te horen dat je zeer tevreden bent met de ontwerpen en dat de boxers lekker zitten :) Er komen nog een hoop boxers je kant op, heel veel plezier ermee! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Beste boxer ever !!!
Hi Roy, Super leuk om te horen dat je onze boxers de best boxer ever vindt! Er komen nog een hele hoop te gekke boxers naar je toe, heel veel plezier ermee en mocht er iets zijn horen we het graag van je :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Nog niks ontvangen
Hi Kevin, Je geeft aan dat je niks ontvangen hebt, dat is zeker niet de bedoeling. Ik wil je vragen om je mail adres door te geven, of ons ([email protected]) een mailtje te sturen. Dan gaan we het even voor je nakijken en je de juiste oplossing aanbieden :) Ik hoor het graag van je! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
....
Fijne boxers met een prettige pasvorm. En dan ook nog elke keer een leuke print! Ideaal dus!
Hi Jonathan, Fijn om te horen dat je de boxers een fijne pasvorm vindt hebben en dat de prints goed in de smaak vallen! We gaan je nog veel maanden blij maken, met een ideale boxer :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS