Elke maand weer een verrassing in de brievenbus voor mij en mijn zoon. Het is net alsof je elke maand een cadeautje krijgt om uit te pakken. Misschien een keer een design gebaseerd op Honkbal, ijshockey of Dino's?
Hi Ton, Wat een leuke review, dank je wel! ๐ Het is fantastisch om te horen dat jij en je zoon elke maand genieten van een nieuwe boxershort van On That Ass. We vinden het geweldig dat ons abonnement voor jullie voelt als een cadeautje! Wat een toffe suggesties voor nieuwe designs! Honkbal, ijshockey of Dino's klinken als geweldige ideeรซn en we zullen ze zeker doorgeven aan ons ontwerpteam. Wie weet komt er binnenkort wel iets in die stijl! Bedankt voor je feedback en we kijken ernaar uit om jullie ook in de toekomst te verrassen! Voor nu heel veel plezier alvast met het nieuwe design: Samurai! Met vriendelijke groet, Sofie | Team On That Ass
Al jaren trouwe klant, vader zoon en nu ook moeders. Onze boxers blijven in vorm tot de gaten er in vallen. Met het membership sprijt je de kosten en voor je het weet ligt je la vol met boxers en sokken. En natuurijk overal is wel eens wat.. dat is hier niet anders.. vandaar een dikke 9
Hi, Wat geweldig om te horen dat de hele familie blij is met ON THAT ASS! ๐ We vinden het fantastisch dat zowel jij, je zoon als je partner al jarenlang onze trouwe klanten zijn. Het is fijn om te lezen dat de boxershorts in topvorm blijven en het membership model goed werkt voor jullie. We doen ons best om altijd de beste producten en service te leveren, en we waarderen je begrip voor eventuele kleine onvolkomenheden. Bedankt voor je geweldige review en voor het vertrouwen in ons merk! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer blij te maken met onze producten. Met vriendelijke groet, Sofie | Team On That Ass
Met de mannelijke van OTA erg tevreden dus voor zoon ook besteld. Deze kan ik wel aanbevelen. Maar vrouwenlijn is heel slecht! Stof is zo slecht, na 1 keer wassen is de kleur er uit, de letters zijn er al af vรณรณr het wassen. Pasvorm broekje is wel goed maar bralette heeft slechte pasvorm, doordat het voorgevormd is. Helaas weggegooid geld. Zouden beter ook katoen gebruiken, zoals voor de boxershorts, en dan voor de bralette misschien niet voorgevormd?
Hi Rachel, Bedankt voor je eerlijke feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de mannenlijn van ON THAT ASS en dat je deze ook voor je zoon hebt besteld. ๐ We vinden het erg jammer om te lezen dat je minder tevreden bent over de vrouwenlijn. Jouw opmerkingen over de kwaliteit, pasvorm en materiaal van de bralette en de stoffen nemen we zeer serieus. We streven ernaar om onze producten continu te verbeteren, en feedback zoals die van jou helpt ons daarbij enorm. We zullen je suggestie om katoen te gebruiken en niet-voorgevormde bralettes intern doorgeven aan ons productteam. Mocht je meer willen delen over je ervaring, dan horen we dat graag via een e-mail naar onze klantenservice. Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen! Met vriendelijke groet, Sofie | Team On That Ass
Nothing like that was delivered
Hi Valeri, Weโre really sorry to hear that the item you received wasn't as expected. To help resolve this issue, we will send you an email shortly so we can look into the matter further and find a solution. Thank you for your patience, and weโll make sure to sort this out as quickly as possible! Best regards, Sofie | Team On That Ass
Allebei de boys dezelfde boxers als papa en je hoeft er niet voor naar de winkel hoe handig is dat! Superleuke stoere en grappige designs en vind je het niks dan retourneer je hem gewoon! In 1 woord: Ideaal!
Hi Inge, Wat superleuk om te horen dat de hele familie de ON THAT ASS boxershorts draagt! ๐ En dat iedereen zo tevreden is over de nieuwe designs! Wist je dat we ook een womenโs membership aanbieden? Je kunt heel eenvoudig een nieuw account aanmaken, zodat je ook een gratis woman set kunt uittesten. Misschien is dat een leuke tip voor je! Bedankt in ieder geval voor je enthousiaste review โ we zijn blij dat je zo tevreden bent! ๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
De mooie nieuwe patronen zijn elke keer weer appart Blij mee ook de perfecte pasvorm
Hi Tonnie, Wat fijn om te horen dat je blij bent met de nieuwe patronen en de perfecte pasvorm van onze ON THAT ASS boxershorts! ๐ We doen ons best om elke keer iets unieks te bieden. Bedankt voor je positieve feedback en het vertrouwen! ๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Ze zitten goed en leuke prints
Hi Arnoud, Wat fijn om te horen dat de On That Ass boxershorts zo goed zitten en dat je tevreden bent met de leuke prints! ๐ Bedankt voor je positieve feedback. En heel veel plezier met het nieuwe design, Samurai๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Very good boxershorts, fits very well. Every time you will be surprised by a new design.
Hi Pascal, Thank you for your review! We're so happy to hear that the fit is perfect and that you're enjoying the new designs each time. We aim to keep surprising you with fun and comfortable options! ๐ Have a great weekend! Kind regards, Sofie | Team On That Ass
De kwaliteit van de boxershorts zijn goed en blijven ook mooi, mijn zoontje is altijd helemaal blij als er een nieuwe boxershort op de mat valt !!
Hi Aaltje, Wat fijn om te horen dat zowel de kwaliteit als de designs zo goed bevallen! ๐ En natuurlijk leuk om te horen dat je zoontje ook altijd blij is met zijn nieuwe boxershorts. Bedankt voor je mooie review en alvast veel plezier met het nieuwe design! ๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Ze zitten geweldig, en een goede pasvorm en een heel mooi design.
Hi Klaas, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met On That Ass!๐ We zijn blij dat de pasvorm en het design je zo goed bevallen. Veel plezier alvast met het nieuwe design!๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Alles is een abonnement tegenwoordig, zelfs je boxershorts. Maar de prijs is degelijk en de kwaliteit meer dan prima!
Hi Otis, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en kwaliteit! ๐ We begrijpen dat alles tegenwoordig op abonnementen lijkt, maar we zijn blij dat je bij On That Ass een goede ervaring hebt. Bedankt voor je review en we hopen je nog lang als tevreden klant te mogen verwelkomen! Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Prima kwaliteit, zitten heerlijk.
Hi Jan, Dank je wel voor je mooie review! ๐ We zijn blij om te horen dat de onderbroeken zo goed zitten en van prima kwaliteit zijn. Fijn dat je tevreden bent! Veel draagplezier! ๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Zoals altijd is het weer top geen aanmerkingen. Blijf fan van on that ass
Hi Stijn, Wat geweldig om te horen! ๐ We zijn zo blij dat je tevreden bent met het design en de pasvorm. Bedankt voor je loyaliteit en het blijven steunen van On That Ass! Veel plezier alvast met het nieuwe design: Samurai ๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Fijne setjes. Wel zou ik graag wat meer variatie willen zien. Bv keuze uit strings.
Hi Tjitske, Dank je wel voor je feedback! ๐ Fijn om te horen dat je blij bent met de setjes! We begrijpen je wens voor meer variatie, zoals bijvoorbeeld strings. We houden je suggestie in gedachten en zullen deze meenemen in onze toekomstige plannen. Bedankt voor je input en we blijven ons best doen om je blij te maken! ๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
De onderbroeken zitten super lekker en fijne stof en ook nog eens goede kwaliteit
Hi Jaimy, Dank je wel voor je geweldige feedback! ๐ We zijn zo blij dat de onderbroeken je zo goed bevallen, zowel qua pasvorm als kwaliteit. We blijven ons best doen om topkwaliteit te leveren! Bedankt voor je review en veel draagplezier! ๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Is the best every day and new ondergoed met de sokken ze zijn echt prima mooie kleuren
Hi Khalid, Wauw, wat een fantastische review! ๐ Het is geweldig om te horen dat je zo blij bent met het ondergoed en de sokken. We doen ons best om zowel kwaliteit als mooie kleuren/designs te bieden, dus het is super om te weten dat ze zo goed bevallen! Dank je wel voor je enthousiaste feedback en alvast veel plezier met het nieuwe design Samurai! ๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Altijd netjes optijd & altijd leuke designs. Nu zie ik mijn man weer in hippe boxers
Hi Romana, Wat een leuke review, bedankt! ๐ Het is geweldig om te horen dat de boxers altijd op tijd bij je aankomen en dat de designs zo in de smaak vallen. Veel plezier met de nieuwe items en hopelijk kunnen we jou en je man blijven verrassen met leuke designs! Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Het ondergoed zit lekker, en past uitstekend
Hi Marcel, Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij te horen dat het ondergoed lekker zit en uitstekend past. We doen ons best om producten te bieden die zowel comfortabel als van hoge kwaliteit zijn, dus het is geweldig om te weten dat het aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier met je nieuwe ondergoed! ๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Hi Romana, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de boxers! ๐ We doen ons best om altijd op tijd te leveren en met leuke, hippe designs te komen. Bedankt voor je enthousiaste review en alvast veel plezier met het nieuwe design genaamd Samurai! ๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Echt de fijnste onderbroeken die ik ooit heb gehad.
Ik vind het hele goeie onderbroeken van goeie kwaliteit en gaan lang mee
Hi Sander, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze onderbroeken! ๐ We doen ons best om producten te leveren die niet alleen goed zitten, maar ook lang meegaan. Bedankt voor je positieve review โ we zijn blij dat je zo tevreden bent! ๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Ben zeer tevreden met de onderbroeken ze zitten nooit verkeerd met on that ass heb je nooit last van een onderbroek die niet lekker zit
Hi Wesley, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! ๐ We zijn blij dat je geen last meer hebt van een onderbroek die niet lekker zit. We doen ons best om altijd de beste pasvorm en kwaliteit te bieden! Bedankt voor je geweldige feedback en veel plezier met het nieuwe design๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Waanzinnig prints en de boxershort zitten ook heel lekker en het materiaal is ook toppie dus het totale plaatje is hellemaal rond dus daarom 5 sterren van mij...
Hi Richard, Wat een geweldige review, dank je wel! ๐ We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met zowel de prints als de pasvorm en het materiaal van de boxershorts. Bedankt voor de 5 sterren en we hopen je nog lang blij te maken met onze producten! ๐๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Ik heb inmiddels 3 jaar een OnThatAss abbo, en mijn eerste geleverde onderbroek is nog helemaal perfect! Ik heb dure merken geprobeerd..allemaal kapot na een aantal maanden. Ik heb goedkope merken geprobeerd..allemaal kapot na een aantal maanden. Nu liggen er 36 stuks van OnThatAss en nog geen draadje hangt er los! Ook de opbouw kwa punten voor gratis truien en hoodies ed is top en ook van top kwaliteit. Gaat een lange review worden zo haha Gewoon aanmelden want serieus je gaat geen betere onderbroek vinden.
Hi Ralf, Wat een fantastische review, bedankt! ๐ We zijn zo blij om te horen dat je al 3 jaar tevreden bent met je On That Ass membership en dat de kwaliteit echt uitmuntend is! Jouw enthousiasme is aanstekelijk en we waarderen het enorm dat je je ervaring deelt! Bedankt voor het vertrouwen en we blijven uiteraard ons best doen om je de beste producten en service te bieden. Veel plezier met het nieuwe design Samurai en de overige 36 stuks in je collectie! ๐๐ Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Goede service goede kwaliteit
Hi Age, Dank je wel voor je positieve review! ๐ We zijn blij om te horen dat zowel de kwaliteit als onze service naar wens zijn. We doen altijd ons best om te zorgen voor de beste ervaring voor onze klanten! Veel plezier met je On That Ass items en we staan altijd voor je klaar als je nog iets nodig hebt! Groetjes, Sofie | Team On That Ass
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.