Design en pasvorm geweldig

De te gekke designs doen je elke maand weer naar de brievenbus rennen Pasvorm is perfect Helaas worden ze wel redelijk snel vaal

Super goed

Super snelle service en goed zittende onderbroeken!

Printed Quality doesn't hold up

I've switched from the printed ones to the plain much to my disappointment, I originally signed up as I enjoyed the design but the print becomes faded and ugly almost instantly and you're left with faded off white. The ones that are not printed are much nicer but I lose out on the design

top kwaliteit gemakkelijk thuis

Al jaren member van On That Ass, en zal als de kwaliteit prijs en service zo blijft ook nog in lengte van jaren zo doorgaan. Fijn om te dragen, zou niet anders willen, wel eens wat andere geprobeerd tussen door maar kom elke keer weer tot de conclusie dat er voor mij maar 1 is en dat is On That Ass.

Top boxers

Fantastische boxers, goed design, fijne pasvorm.

Elke maand een feestje in je brievenbus!

Elke maand krijg ik zowel de boxershort als de bijpassende sokken in m'n brievenbus en dat is een feestje. Ben elke maand weer benieuwd welk geweldig design en thema het weer gaat zijn. Ik gun mezelf dit cadeau; beetje jarig zeg maar iedere maand. Afgezien van de creatieve ontwerpen zitten ze heel prettig en is het goede kwaliteit. Dik tevreden met dit leuke concept!

Mooie boxers van een goede kwaliteit

Hele mooie boxers van een goede kwaliteit. Het is altijd weer uitkijken naar de mooie design. Steeds weer wat anders en andere kleuren

zeer net en keurige ondergoed

leuke print goede kwaliteit ook de levering is altijd op tijd kort om zeer tevreden

Altijd goede kwaliteit

Goede kwaliteit, leuke kleuren, prijs kwaliteit goed

Goede kwaliteit / prijs verhouding.

Mooie design en kwaliteit goed

slecht

als je wilt stoppen lukt dat niet want ze blijven maar sturen terwijl je verhuisd bent

Great concept

Great concept and amazing quality product

Soms niet tegelijkertijd

Heb altijd alles gekregen zelf toen ik van plek aan het verhuizen was, misschien niet altijd tegelijkertijd maar alles kwam aan op adres

Great option!

It’s a great option for everyone to have On That Ass subscription. Comfortable and great looking.

Super pasvorm

Superb

De onderbroeken zitten super lekker.

De onderbroeken zitten super lekker. Kijk ik zal waarschijnlijk geen invloed hebben maar ga meer me in het thema van het jaar.

Er is nog nix op de mat gevallen

Tis wat met de post

Mooie en fijne boxers

Fijne boxers met elke maand weer een heel leuk design.

Geweldig comfortabel

De boxers zijn mooi qua design maar ook goed van kwaliteit, dikke stof en zitten zeer comfortabel. Ik ben er blij mee en ook de kids!

Goede kwaliteit en elke keer een verrassing

Goede kwaliteit en elke keer een verrassing qua design. Voelt als een kadootje!

Uitstekende onderbroeken

De onderbroeken zitten als gegoten, ook de verschillende kleuren combinatie is erg leuk om te zien

Top Boxers! Top Designs! Top Service!

Top boxers goede kwaliteit, leuk om elke maand te ontvangen, is er iets mis wordt het snel en kosteloos vervangen.

Prachtig

Goeie kwaliteit

Ontevreden

Ik ontvang al een tijdje de damesslip maat L. De slip valt elke keer anders van maat terwijl het wel een L is. Ik heb al 2 broekjes die ik niet aan kan. Ook zit het kruis veel te ver naar achteren. Erg jammer want ik vind de kleuren en designe erg leuk.

Goed product

Goed product met prima pasvorm

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen