Zowel voor mij als mijn beide zoons, zitten de boxers altijd goed, kwaliteit is altijd perfect beter dan andere bekende merken

Ondergoed van geweldige kwaliteit, ik heb het aan mijn man cadeau gegeven en het is al 2 jaar een abonnement, hij is er dol op!

Goed, maar marketing niet

Ik heb dit al eens gedaan en wacht tot op heden op mijn gratis onderbroek. Zie Google!! Jonno ten Brinke

Zeer tevreden!

Fijne kwaliteit en goede pasvorm.

Eindelijk een boxershort die perfect past en lang meegaat. Geen last van een boxer die omhoog gaat of irriteert

Fantastische onderbroeken zonder naar de winkel te hoeven!

Leuke modieuze onderbroeken die goed zitten. Prima frequentie

beste boxershort die ik ooit heb gehad

super pasvorm heel erg leuke printjes goede kwaliteit als je de boxershort van on that ass uit de kast haalt wordt je al gelijk vrolijk

Slechte klantenservice

Enorm slechte ervaring gehad met hun klantenservice. De behandeling is ver onder modaal. Als je je abonnement wil annuleren kunnen ze magisch ineens 50% korting geven. Heel dit bedrijf is puur gemaakt om goedkope onderbroeken te verkopen voor een marge waar je U tegen zegt. Een volledige cash grab.

zitten erg goed

leuke design en goede pasvorm

Prima kwaliteit shorts en sokken

ik krijg al jaren, samen met mijn zoon, de boxershorts en de sokken. Allebei prima kwaliteit en zitten prima. Ook de prints bevallen goed. Echter een klein dingetje: Kunnen jullie op sokken niet de maat vermelden? Dus niet alleen op het etiket van de verpakking, maar op de sokken zelf. Ik heb maat 39-42, mijn zoon 43-46. Deze sokken komen in dezelfde was terecht en daarna begint het uitzoeken. Het zou dus handig zijn als de maat ook op de sok staat.

Klantenservice

Hey, ik heb een membership en zou het graag opzeggen. Heb het net aangemaakt op 2 e-mails omdat ik op de eerste niet ingelogd raakte. Kan de klantenservice niet berijken zou iemand van het bedrijf mij kunnen helpen?

Goede service, maar prijzig

Een prima abonnementsdienst met goed kwaliteit ondergoed, alleen aan de dure kant. De winkel waar je je maandelijkse opgebouwde tegoed kan gebruiken is meestal niet goed bevoorraad en je moet nog betalen ook voor de verzending als je iets uitkiest.

Lekker zittende onderbroeken!

Naar mijn menig mogen de kleuren af aan toe iets feller en uit het oog springender. De stikkers e.d. hoeven voor mij niet persé, mss als optie.

Fantastische pasvorm en origineel design

Ik ben dit abonnement aangegaan voor mijn zoon. Hij vind de boxershorts heel erg lekker zitten. Het design is elke keer weer een verrassing. Het is elke maand weer een verrassing wat er door de brievenbus komt. Mijn complimenten voor de originaliteit. MVG Wilma

Ĺeuk design en zitten lekker

Design is elke keer anders, maar leuk. De boxershorts zitten lekker

Fijne boxers en altijd mooi op tijd geleverd

Love the product

I think is really good product and the designer are really nice, every month me and my son are waiting for the new design. Hopefully there will be more with thems like Chirstimas for example.

Zeer sterke kwaliteit ondergoed

Zelfs na een aantal jaren dragen is het ondergoed nog steeds prima. De kleur is wel iets minder maar dat heeft alles met het wasmiddel te maken.

Top design

Iedere x weer een verrassing met het design. Tot nu toe zeer tevreden.

Gewoon goed!

Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Dit abonnement is van mijn zoon. Het is ideaal. Ik snap dat de insteek vooral is om design's, maar we missen toch wel de standaard egaal zwarte short. De short's zitten perfect. Maar mijn zou toch graag ook een aantal volledig zwarten aan zijn Collectie toevoegen. Wie weet in de toekomst!!

Ze zijn altijd op tijd binnen zitten heerlijk en gaat er wel iets fout dan wordt dat gelijk opgelost dus voor mij een dikke 10

Elke maand een verrassing, maar nooit een teleurstelling

Het team van On That Ass is elke maand in staat om een ingenieus ontwerp om te zetten naar een design boxershort. Voor je hem aantrekt eerst uitgebreid het ontwerp bekijken en zien met wat voor oog voor detail het product uiteindelijk op de deurmat valt. Het is elke maand een verrassing, maar nooit een teleurstelling!

Fijne ondergoed van goede kwaliteit

Goede pasvorm en leuke designs vooral in combinatie met de sokken

Wauw wat mooi!!

Prachtige design en perfecte pasvorm.

hele fijn draag conform

ja het zit gewoon heel lekker je voelt nauwelijks iets maar je weet dat je het draagt. ik hou daar van. niet van die broekjes die schuren of de pijpjes gaan uitzetten nee gewoon goede kwaliteit!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen