Zowel voor mij als mijn beide zoons, zitten de boxers altijd goed, kwaliteit is altijd perfect beter dan andere bekende merken
Hi Mark, Wat een geweldige review, bedankt! 😊 We zijn zo blij om te horen dat de boxers zowel voor jou als voor je zoons perfect zitten en dat de kwaliteit zo goed bevalt. Dank je wel voor het vertrouwen en veel plezier met de boxers! 👏 Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Ondergoed van geweldige kwaliteit, ik heb het aan mijn man cadeau gegeven en het is al 2 jaar een abonnement, hij is er dol op!
Hi, Wat een fantastische review, bedankt! 😊 Het is geweldig om te horen dat je man zo blij is met de boxershorts en al 2 jaar plezier heeft van het abonnement. We streven altijd naar de beste kwaliteit, dus het is super om te weten dat het zo goed bevalt! Veel plezier met het abonnement en we hopen dat je man nog lang van zijn nieuwe boxershorts kan genieten! 🎉 Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Ik heb dit al eens gedaan en wacht tot op heden op mijn gratis onderbroek. Zie Google!! Jonno ten Brinke
Hi Jonno, Bedankt voor je review en wat vervelend om te horen dat je een boxershort niet hebt ontvangen! We hebben je een e-mail gestuurd om het probleem verder op te lossen. We willen er zeker van zijn dat je de juiste ervaring hebt en helpen je graag met het ontvangen van je gratis onderbroek. Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Fijne kwaliteit en goede pasvorm.
Hi Tjitske, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 😊 We zijn blij dat de kwaliteit en pasvorm naar wens zijn. We streven altijd naar het beste, dus het is geweldig om te weten dat je een positieve ervaring hebt! Bedankt voor je feedback en veel plezier met je nieuwe items! Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Eindelijk een boxershort die perfect past en lang meegaat. Geen last van een boxer die omhoog gaat of irriteert
Hi Jeroen, Dank je wel voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat de boxershort perfect past en lang meegaat, zonder ongemak. We streven er altijd naar om producten van de beste kwaliteit te leveren, en het is fijn om te weten dat het goed bevalt. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met je boxershort! 😊 Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Leuke modieuze onderbroeken die goed zitten. Prima frequentie
Hi! Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs aan :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
super pasvorm heel erg leuke printjes goede kwaliteit als je de boxershort van on that ass uit de kast haalt wordt je al gelijk vrolijk
Hi Simone, Super fijn dat je zo tevreden bent! Hopelijk kunnen we je nog vaak vrolijk maken maak de boxers :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Enorm slechte ervaring gehad met hun klantenservice. De behandeling is ver onder modaal. Als je je abonnement wil annuleren kunnen ze magisch ineens 50% korting geven. Heel dit bedrijf is puur gemaakt om goedkope onderbroeken te verkopen voor een marge waar je U tegen zegt. Een volledige cash grab.
Hi Dustin, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring met ons gehad hebt. We willen dit graag voor je oplossen, en daarom heb ik je zojuist een e-mail gestuurd. We horen graag van je terug en brengen dit tot een goed einde. Een fijne dag gewenst! Groeten, Bram | Team ON THAT ASS
leuke design en goede pasvorm
Hi Stephan, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te zien dat je ON THAT ASS met een 9 beoordeelt en dat de pasvorm evenals de designs goed bevallen. Daar doen we het voor! We hopen je dan ook nog lang bij ons te mogen hebben als member. Je zult het design van deze maand ongetwijfeld ook leuk vinden. Ik wens je een fijne dag! Met vriendelijke groet, Bram | Team ON THAT ASS
ik krijg al jaren, samen met mijn zoon, de boxershorts en de sokken. Allebei prima kwaliteit en zitten prima. Ook de prints bevallen goed. Echter een klein dingetje: Kunnen jullie op sokken niet de maat vermelden? Dus niet alleen op het etiket van de verpakking, maar op de sokken zelf. Ik heb maat 39-42, mijn zoon 43-46. Deze sokken komen in dezelfde was terecht en daarna begint het uitzoeken. Het zou dus handig zijn als de maat ook op de sok staat.
Hi Fred Haan, Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat zowel de boxershorts als de sokken goed bevallen qua kwaliteit en pasvorm. We begrijpen je punt over de maatvermelding op de sokken en nemen dit zeker mee als feedback. Het is inderdaad praktisch om de maat direct op de sokken zelf te kunnen zien, zodat het uitzoeken na de was gemakkelijker wordt. We zullen kijken of dit in de toekomst mogelijk is. Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten via onze klantenservice ([email protected]). Wij helpen je dan graag verder :) Met vriendelijke groet, Sofie | Team On That Ass
Hey, ik heb een membership en zou het graag opzeggen. Heb het net aangemaakt op 2 e-mails omdat ik op de eerste niet ingelogd raakte. Kan de klantenservice niet berijken zou iemand van het bedrijf mij kunnen helpen?
Hi Zita, Bedankt voor je review! Ik heb het even nagekeken in je account en zie dat je inderdaad 2 memberships hebt. Eén daarvan is nog in de proefperiode, en de andere is actief. Het actieve membership heb ik voor je opgezegd, en dit zal na de opzegtermijn inactief worden. Het membership in de proefperiode kun je na de verzenddagen opzeggen, dus zodra je de boxershort hebt ontvangen en kunt testen. Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, kun je ons altijd bereiken via [email protected]. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Hieke | Team ON THAT ASS
Een prima abonnementsdienst met goed kwaliteit ondergoed, alleen aan de dure kant. De winkel waar je je maandelijkse opgebouwde tegoed kan gebruiken is meestal niet goed bevoorraad en je moet nog betalen ook voor de verzending als je iets uitkiest.
Hi Daniël, Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze boxers. Wat betreft de verzendkosten voor de loyalty items, we begrijpen dat het vervelend kan zijn. Helaas kunnen we deze verzendkosten niet vermijden, ook al rekenen we geen verzendkosten voor je maandelijkse leveringen. De kosten voor de verzending van loyalty items worden bepaald door onze lokale postdienst en we maken hier geen winst op. We hopen dat je de exclusieve producten die je via het Loyalty-programma ontvangt, waardeert als blijk van onze waardering voor je als klant. Als je verder nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via [email protected]. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Emma | Team ON THAT ASS
Naar mijn menig mogen de kleuren af aan toe iets feller en uit het oog springender. De stikkers e.d. hoeven voor mij niet persé, mss als optie.
Hi Tom, Bedankt voor je review! Fijn dat je onze boxers lekker vindt zitten! We begrijpen je opmerkingen over de kleuren en stickers. Als je nog andere ideeën hebt of iets wilt delen, horen we dat graag van je. We staan altijd open voor je feedback! Met vriendelijke groet, Emma | Team ON THAT ASS
Ik ben dit abonnement aangegaan voor mijn zoon. Hij vind de boxershorts heel erg lekker zitten. Het design is elke keer weer een verrassing. Het is elke maand weer een verrassing wat er door de brievenbus komt. Mijn complimenten voor de originaliteit. MVG Wilma
Hi Wilma, Super fijn dat jij en je zoon zo enthousiast zijn over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs aan :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag!
Design is elke keer anders, maar leuk. De boxershorts zitten lekker
Hi Kasper, Super fijn dat onze boxershorts bevallen! Het design is inderdaad elke maand uniek, zo heb je niet twee keer dezelfde boxer in de kast liggen :) Mocht er nog iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag!
Fijne boxers en altijd mooi op tijd geleverd
Hi Erik, Super fijn dat de boxers bevallen en dat de levering optijd aankomt :) Mocht er iets zijn, horen we het graag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
I think is really good product and the designer are really nice, every month me and my son are waiting for the new design. Hopefully there will be more with thems like Chirstimas for example.
Hi Thiago, Thank you so much for your kind review! We're thrilled to hear that both you and your son enjoy the designs each month. We love that you're excited about them! We’ll definitely keep your idea for holiday-themed designs like Christmas in mind. If you have any other suggestions, feel free to share. We really appreciate your support! Kindest regards, Emma | Team ON THAT ASS
Zelfs na een aantal jaren dragen is het ondergoed nog steeds prima. De kleur is wel iets minder maar dat heeft alles met het wasmiddel te maken.
Hi Harry, Super fijn dat onze boxershorts bevallen en dat ze al een aantal jaar(en) mee gaan! Voor de kleur vervaging, zou je eens de was instructies kunnen lezen die op onze site staan, wellicht kan dit helpen :) Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Iedere x weer een verrassing met het design. Tot nu toe zeer tevreden.
Hi Angela, Bedankt voor je geweldige review! Het is fijn om te horen dat je telkens weer verrast wordt door het design. We zijn blij dat je tot nu toe zo tevreden bent. Als je nog andere opmerkingen hebt, horen we dat graag! Groetjes, Emma | Team ON THAT ASS
Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Dit abonnement is van mijn zoon. Het is ideaal. Ik snap dat de insteek vooral is om design's, maar we missen toch wel de standaard egaal zwarte short. De short's zitten perfect. Maar mijn zou toch graag ook een aantal volledig zwarten aan zijn Collectie toevoegen. Wie weet in de toekomst!!
Hi Keano, Super fijn dat je zo enthousiast bent over ons concept! Bij het men one membership, worden er elke maand boxershorts geleverd met een effe kleur. Ik kan helaas de toekomende designs niet zien, maar wellicht is het design hiervan binnenkort zwart. Mocht er iets zijn, horen we het graag :) Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Ze zijn altijd op tijd binnen zitten heerlijk en gaat er wel iets fout dan wordt dat gelijk opgelost dus voor mij een dikke 10
Hi Silvana, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat alles naar wens is en dat je zo tevreden bent met zowel de levering als de service. Het is fijn om te horen dat we je altijd snel kunnen helpen als er iets misgaat. Jouw feedback betekent veel voor ons! Hartelijke groetjes, Emma | Team ON THAT ASS
Het team van On That Ass is elke maand in staat om een ingenieus ontwerp om te zetten naar een design boxershort. Voor je hem aantrekt eerst uitgebreid het ontwerp bekijken en zien met wat voor oog voor detail het product uiteindelijk op de deurmat valt. Het is elke maand een verrassing, maar nooit een teleurstelling!
Hi Evert, Super fijn dat je zo enthousiast bent over ons concept en de boxershorts! Er komen nog veel meer leuke designs aan, heel veel plezier ervan :) Mocht er in de toekomst iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Goede pasvorm en leuke designs vooral in combinatie met de sokken
Hi Marco, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de boxers een goede pasvorm hebben en je de designs leuk vindt, vooral in combinatie met de sokken. We waarderen je feedback en hopen dat je nog vaak van onze producten zult genieten! Met vriendelijke groet, Emma | Team ON THAT ASS
Prachtige design en perfecte pasvorm.
Hi Ron, Wat een fantastische review, dank je wel! Het doet ons echt plezier te horen dat je het design prachtig vindt en de pasvorm perfect is. We hopen dat je er nog veel plezier van zult hebben! Met vriendelijke groet, Emma | Team ON THAT ASS
ja het zit gewoon heel lekker je voelt nauwelijks iets maar je weet dat je het draagt. ik hou daar van. niet van die broekjes die schuren of de pijpjes gaan uitzetten nee gewoon goede kwaliteit!
Hi Richard, Super fijn dat zo tevreden bent over de kwaliteit over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS