Vette onderbroeken die nergens misstaan!

De onderbroeken van ON THAT ASS zijn altijd vet van design, hebben een goede pasvorm en blijven lang goed ook als je ze in de droger stop. Zo is zo is het gewoon leuk om elke maand weer een verrassing op je deurmat te krijgen. Wat mij betreft de moeite van het proberen van een abonnement waard.

Kwaliteit prijs garantie

Top concept altijd stipt op tijd kwaliteit van de boxers zijn echt top gaan jaren mee...

Top kwaliteit

Altijd weer gaaf om een nieuw design te krijgen. Prijs-kwaliteit zit zeker in orde. Ik raad aan dit zeker een keer te proberen.

Top kwaliteit

Mooi en goede pasvorm

Blijven mooi na regelmatig wassen

De achternaam van mijn kleinzoon is Gouweleeuw dus deze maand was het een schot in de roos.

Perfecte onderbroeken

Ik heb al meedere haren het abbonement ben altijd te vereden. Voorheen vergat ik onderbroeken te kopen. Maar door dit abbonement raak ik nooit zonder. Zal het daarom ook nooit opzeggen

Waanzinnig top

10tje per maand voor onderbroeken die tenminste heel blijfen ook na vaak wassen is gewoon gezegd top. Ook heb ik de zwembroek aangeschaft ook helemaal top goeie kwaliteit.

Goeie kwaliteit en hele toffe designs

Altijd comfortabel en mooie designs

Ik vindt t altijd leuk om zulke gave onderbroeken en sokken aan te doen, ik hoef geen plain zwarte of witte onderbroeken. dit is veel leuker, elke maand heel enthousiast over de designs en doe m altijd vrijwel meteen aan :)

Fijne origenele onderbroeken

Ik vind dit een hele mooie onderbroek met uniek printje zoals altijd. Altijd weer een hoogtepunt om de nieuwe onderbroek uit de bus te halen

Mooi en en lekker zitten

De boxer zijn altijd mooi , en ziiten goed ook als je wat meer kilo's heb. Ze krijpen niet omhoog en blijven goed in de was.

Goede kwaliteit

De onderbroeken hebben goede kwaliteit en hebben elke maand een leuke vernieuwende print.

Prima boxershorts en goede service!

Al enige jaren gebruikt één van de kinderen jullie boxershorts. De kleur vervaagd een beetje door het wassen, maar ze slijten nauwelijks. Met de groei ook steeds de maat aangepast en het gaat bijna altijd goed. En die ene keer dat het niet ging, lag er gelijk een nieuwe in de bus!

Super!!

Super pasvorm gave designs alle 3 mijn mannen dragen ze. (104-128-M) Ben al jaren een trouwe fan!

Prima prijs en kwaliteits verhouding

De prijs en kwaliteit is super. En dan is het ook nog eens een mooie bijkomstigheid dat er elke maand een nieuw design verschijnt. Echt een aanrader voor iedereen.

Mooi design van goede kwaliteit

Iedere maand komt er een mooie nieuwe boxershort in de bus die meteen aan gaat! Mooie kleuren en goede kwaliteit stof!

Kei blij

Iedere keer een feestje onder mijn broek

Supergaaf

Altijd een mooi design

Uitstekende kwaliteit en pasvorm. Mooie desings

Zeer tevreden over vooral de kwaliteit. Een onderbroek van on that ass gaat lang mee. En als ik er dan even te veel heb , zet ik hem weer stop. Ideaal.

Eigenlijk in een woord ‘Top’

Als zeer prettig

Goed voor mijn ego

Deze onderbroek is zo cool dat je meteen +10 charisma stat krijgt

Al jaren klant goed kwaliteit

Goed kwaliteit

Pasvorm is fijn

Ze zitten heerlijk aan de billen ;-p

Perfecte pasvorm

Slijten wel iets te snel , pasvorm perfect

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen