Heel mooi

Zit goed

Super blijven lang mooi en blijvende pasvorm

Wij zijn er blij mee, goede kwaliteit en beste prijs Ik heb alle 3 mijn zonen opgegeven en ze zijn alle 3 erg tevreden

Goede pasvorm

Zit goed en blijft mooi in de was

Dikke prima

Fijne onderbroeken en ook mooie designs, heb ook een keer een boxershort van Muchachomalo geprobeerd, maar ik vind die onderbroekpijpen te kort en die kruipen omhoog. In mijn jarenlange abonnement is er een keer een foutje gemaakt ( een XS opgestuurd ipv een XL). Klantenservice reageerde snel en stuurde kostenloos een nieuwe op. Al met al zeer tevreden!

Almost fantastic

The material is sturdy, but just stretchy enough to adjust to everyone, which makes it seem quite durable and so far there are no signs of wear on any of the boxers I have. The designs can be a bit of a hit or miss based on preference, some are more playful, while some I find a bit dull. For the price this is much better than any 'brand' underwear that I know of

Altijd op tijd geleverd

Komen altijd op tijd, goede kwaliteit en leuke acties.

Zit super

Zowel de sokken als de boxers zitten als gegoten. Goeie prijs kwaliteit! Super tevreden

Goede en mooie patronen. En ze zitten ook perfect.

mooie designs, goede kwaliteit, fijne boxers

Mijn zoon is heel tevreden met de boxers van on that ass. De designs zijn mooi, het is een goede kwaliteit, ze blijven mooi ook na vele malen wassen, kortom hele fijne boxers.

Goed comfort blijft lang goed

Uitmuntend

De eerste keer dat ik on That ass aantrok,het zat gelijk heerlijk,net of ik niks aan had zo heerlijk zat het

Fijne goed passende boxers

Nooit meer zonder goed passend ondergoed!

Origineel!

Super leuk om elke week nieuwe onderbroek, sokken en kleine sokken te ontvangen . Allemaal in hetzelfde thema,

Elke maand een mooie print, goed stevig materiaal, past perfect en niet duur. Kan t iedereen aanraden

Super boxers

Mijn man en zoontje dragen ze allebij. Ze zitten echt super. Ze dragen ze allebij heel erg graag.... ze vinden ze heerlijk zitten.

Goeie pasvorm, slijt weinig tot niet. En leuke ontwerpjes waardoor elke dag een nieuwe onderbroekse look!

Top ervaring

Het komt altijd netjes binnen en blijft super lang meegaan. Top ervaring!!!!

Passen goed

Zit altijd goed en altijd ik tijd geleverd

Top onderbroeken

Hele fijne onderbroek. Hele goede en fijne pas vorm. Prima stof. Gaat lang mee en het is top dat ik elke maand een nieuwe onderbroek krijg voor een redelijke prijs

Enorm comfortabele boxershort!

Ik ben og steeds zeer tevreden ober deze boxershorts. Ze zitten heerlijk en blijven ook goed zitten tot ze versleten zijn. Inmiddels al een aardige verzameling on that ass boxers.

Passen goed

Super toffe boxers!

Super toffe boxers en ik hoef er niet eens voor de deur uit! Elke maand weer een verassing welk design je krijgt. Fijne kwaliteit stof en de maat is precies goed!

Goede boxers slechte kwaliteit sokken

Goede kwaliteit boxers, maar de sokken blijven ver achter. Veel te dun, heel snel gaten in de sokken. En ja, ik knip mijn teennagels regelmatig.

Perfecte pasvorm!

De onderbroek sluit perfect aan op mijn benen en me middel.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen