Niks te klagen

Ik heb niks te klagen ik heb wel het idee dat de boxers wat klein vallen en raad aan een maat groter te bestellen dan je gewent bent.

Iedere maand een leuk design. Fijne pasvorm en goede kwaliteit.

Leuke designs en goede kwaliteit

Onderbroeken zitten lekker, behouden hun kleur goed en voelen kwalitatief goed aan. Gaan maanden mee.

Mmmmm tegenwoordig wel wat snel kapot

Kwaliteit ten opzichte van aantal jaar geleden toch minder geworden. Sneller de gaten erin.

Fijne onderbroeken en sokken

Goede kwaliteitsproducten

Prima boxer!

Zit gegoten, prints zijn altijd leuk!

Onvoldoende

Nog steeds niet die 1+1 ontvangen na zovaak een mail te hebben gestuurd, waar ik voor betaal komt wel maar de gene die ik gratis zou krijgen NIET beetje vreemd!!!!!

Goede kwaliteit en praktisch

Goede kwaliteit en worden altijd optijd bezorgd. Daarnaast kun je punten sparen voor kleding maar hier is het aanbod de laatste niet heel erg groot

Top boxers die lang meegaan

Heb ondertussen ruim 4 jaar on that ass boxenshorts en sommige gaan al 3-4 jaar mee. Printjes zijn dan uiteraard wel minder mooi geworden maar stuk gaan ze haast niet :) plus ze zitten altijd lekker!

Already waiting for the next one each month

I really love the underwear and socks from OTA! They fit amazing and have such cool designs every month. I would really recommend just trying it and I’m sure you will fall in love with them as much a I do.

Goede Kwaliteit direct en makkelijk thuis

de onderbroeken zitten prima en hebben eigenlijk altijd een mooi design

Heel erg zeer tevreden

Ik was altijd sceptisch over boxershort reclames maar daar ben ik wel op terug gekomen nadat in boxers van jullie ben gaan dragen, ze zitten heerlijk.

Mooi

Mooi design zit lekker

Ben er blij. Al vind ik het stopzetten wel moeizaam gaan.

Goede onderbroeken

Goede onderbroeken alleen is de kleur uit de broek wel snel vervaagd naar mijn ervaring

Geweldige boxershorts

Het zijn geweldige boxershort ze zitten heerlijk en ze blijven ook goed zitten

Is top, past goed, zit lekker en de ondergoed gaat een tijd mee.

Altijd top geregeld

Wordt netjes op tijd geregeld en afgeschreven. Leuke prints op de onderbroeken, goede kleur combinaties

Top boxers!

Hele fijne boxershorts! Goede kwaliteit, en gaat lang mee. Wel blijft de kleur van de ONE veeel beter en dus mooier.

TOP QUALITEIT

TOPTOP QUALITEIT

Goeie onderbroek goeie stof zit fijn niet te duur

Gaaf

Zitten heerlijk, kwaliteit is goed en is er wel iets mee krijg je snel een nieuwe

Ze zitten heerlijk

De lange pijpjes en ze zitten echt top!

Ben blij mee met de abonnement

Ze zitten super goed

ON THAT ASS boxers zitten super goed!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen