Leuke kleurtjes ontzettend tevreden
Hi Cor, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Iedere keer weer benieuwd naar het design. Verder een fijne boxer om te dragen. Comfortabel.
Super bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je elke keer weer benieuwd bent naar het nieuwe design en dat de boxer zo lekker zit. We streven ernaar om je niet alleen te verrassen met de designs, maar ook met het comfort β blij dat het zo goed werkt voor jou! ππ ^Emma
Ze zitten als gegoten, top kwaliteit mooi design.
Hi Wilfred, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts en de kwaliteit hiervan! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Altijd mooi op tijd, erg blij mee. Ook heel mooi verpakt en leuke stickers erbij. ZEER TEVREDEN, GA ZO DOOR
Hi Jolanda, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Mijn zoon vind het Altijd leuk om het pakje in de bus te krijgen. Leuke designs en zitten echt top! Vader wil nu ook, maar dan is het wel prijzig.
Hi Natasja, Super fijn dat je zoon zo tevreden bent over onze boxershorts! Helaas hebben we geen korting/actie voor meerdere memberships in een account. Wellicht wel een idee voor in de toekomst, we nemen het zeker mee :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Ontwerp is altijd weer n verassing En de service is ongekend goed
Wow, wat een fantastische review Albert, bedankt! π We zijn zo blij dat het ontwerp elke keer weer een verrassing voor je is en dat je de service zo goed vindt! We doen ons best om je steeds te blijven verrassen β en met een glimlach! ππ Groetjes, Emma
Heb hele slechte ervaring met dit β¦bedrijf!!! Mensen trap er niet in!!!
Hi Jos, Super vervelend om te horen dat je een slechte ervaring bij ons hebt. Ik wil je vragen om ons een mailtje te sturen, hopelijk komen we samen op een goede oplossing! Ik hoor het graag van je :) Groetjes, Roxy
Zit lekker en de nieuwe on thatt ass Super disign
Hi Edgar, Wat een geweldige review, bedankt! π Fijn om te horen dat ze lekker zitten en dat je het nieuwe design top vindt! We blijven zorgen voor die comfy en stijlvolle onderbroeken! π₯ Groetjes, Emma Team ON THAT ASS
Ze zitten en passen goed zeer goeie kwaliteit
Hi Sikke, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts en de kwaliteit! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Ze zitten als gegoten en hebben ierdere x weer een leuk design
Hi John, Wat een mooie review, bedankt! π Fijn om te horen dat ze als gegoten zitten β dat is precies wat we willen horen! En natuurlijk, we blijven die leuke designs brengen, elke keer weer! π¨ Een heel fijn weekend! Groetjes, Emma Team ON THAT ASS
De onderbroeken zitten goed en blijven lang goed.
Hi Koen, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Spullen van On that ass zijn fijn van kwaliteit en pasvorm. Zal aan de postbode hebben gelegen dat elke dag een item kwam in plaats van alles in 1 keer. Tip: voor mensen die meerdere producten afnemen niet goedkoper om alles in 1 verpakking te verzenden in plaats van 3 keer plastic?
Wat een geweldige review, dank je wel Ger! π Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en pasvorm van de producten. Wat betreft je tip: we begrijpen je punt over de verpakking en het verzenden in meerdere pakketten. We streven ernaar om duurzaamheid te verbeteren, dus dit nemen we zeker mee in onze overwegingen! Bedankt voor je feedback, we waarderen het enorm! ππ¦ ^Emma
Erg leuke en zeer wisselende design!! Elke .aand weer een verrassing...
Hi Marcel, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts en het elke maand weer een leuke verassing is! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
De boxer shorts van ON THAT ASS zitten echt heerlijk om de kont en elke maand weer een verassing welke toffe boxer er op de mat valt ik ben erg te vreden!
Hi Roy Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Heb het abonnement voor mijn zoon. Tot nu toe ben ik dik tevreden over de designs en kwaliteit van de sokken en boxers! Hij kijkt er elke maand weer naar uit want het is elke keer weer een verrassing! Wel zijn wij van de wat uitbundige designs en wat minder van de rustige. Maar ga vooral zo door!
Hi Belinda, Wat een geweldige review, dank je wel! π Fijn om te horen dat je zoon elke maand uitkijkt naar de verrassing en dat jullie tevreden zijn met de kwaliteit en designs. We proberen een breed scala aan designs aan te bieden zodat er voor iedereen iets leuks tussen zit β van uitbundig tot wat rustiger. Zo hopen we een grote groep tevreden members te kunnen verrassen! Bedankt voor je feedback, we blijven ons best doen! ππ Groetjes, Emma Team ON THAT ASS
Mooi design met figuren en mooie kleuren. Zoals nu en al een hele tijd zitten deze onderbroeken als gegoten en van prima/top kwaliteit.
Hi Erik, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts en de kwaliteit ervan! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Goede pasvorm.blijft in vorm na het wassen. Alleen kleur wordt te snel vaag
Hi Monic, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershorts! Op onze website staan wasvoorschriften van de boxers, lees dit een door. Wellicht kan het helpen :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Heerlijkzittend ondergoed mooie uitvoeringen en zeer goede kwaliteit. Je kunt er zo mee bij het zwembad gaan liggen (op vakantie) Had ze al jaren eerder moeten kopen .
Wat een geweldige review, dank je wel Erick! π Fijn om te horen dat de boxers zo lekker zitten en van goede kwaliteit voor je zijn. We zijn blij dat je er zelfs mee bij het zwembad zou kunnen liggen β dat is precies wat we voor ogen hebben! Bedankt voor je enthousiaste feedback, en we hopen dat je er nog jarenlang plezier van hebt! ππ ^Emma
Top kwaliteit, raad het iedereen aan
Hi Siebe, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Bij foute levering wordt nieuwe opgestuurd zonder retournering
Hi George, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts! En dat we je goed hebben kunnen helpen. Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Gewoon perfect, mooi dat ik elke maand een nieuwe paar sokken en boxershort thuis bezorgd krijg
Zit altijd lekker
Hi! Super fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts! Er komen nog veel leuke designs je kant op :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Leuk om elke maand een klein cadeautje te ontvangen.
Hi Danny, Wat een geweldige review, bedankt! π Elke maand een klein cadeautje voor jezelf β wie wil dat nu niet? π We zijn blij dat je het zo handig vindt en hopen dat het elke keer weer voelt als je verjaardag! π Groetjes, Emma Team OTA
Al vind in de laatste wel wat druk :-) Na een aantal keer gedragen en gewassen zijn ze toch ook wel snel versleten. Gelukkig komt er iedere maand weer een nieuwe in de brievenbus.
Hi Angela, Super fijn dat je tevreden bent over onze boxershorts! Op onze site staan wasvoorschriften van de boxers, wellicht kan dit je helpen en blijven de kleuren zo langer mooi :) Mocht er iets zijn, horen we het graag van je. Een hele fijne dag! Groetjes, Roxy Team ON THAT ASS
Heerlijk om er niet over na te hoeven denken of in nog ondergoed moet kopen. Wordt automatisch toegestuurd. Zeer goede kwaliteit.
Wat een geweldige review, dank je wel Jaap! π Fijn om te horen dat je niet meer hoeft na te denken over ondergoed β dat nemen wij dan maar voor je uit handen! π En natuurlijk, super dat je zo tevreden bent met de kwaliteit. Nooit meer zonder! Tot snel! Groetjes, Emma van team OTA
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.