Fijne setjes

Fijne setjes. Wel zou ik graag wat meer variatie willen zien. Bv keuze uit strings.

Super fijn

De onderbroeken zitten super lekker en fijne stof en ook nog eens goede kwaliteit

Ze zijn echt perfect woow

Is the best every day and new ondergoed met de sokken ze zijn echt prima mooie kleuren

Geweldige boxers

Altijd netjes optijd & altijd leuke designs. Nu zie ik mijn man weer in hippe boxers

Super ondergoed

Het ondergoed zit lekker, en past uitstekend

Geweldige boxers

Super kwaliteit

Echt de fijnste onderbroeken die ik ooit heb gehad.

Goede kwaliteit onderbroeken helemaal top

Ik vind het hele goeie onderbroeken van goeie kwaliteit en gaan lang mee

Perfecte onderbroeken krijg je bij on that ass

Ben zeer tevreden met de onderbroeken ze zitten nooit verkeerd met on that ass heb je nooit last van een onderbroek die niet lekker zit

Waanzinnig

Waanzinnig prints en de boxershort zitten ook heel lekker en het materiaal is ook toppie dus het totale plaatje is hellemaal rond dus daarom 5 sterren van mij...

Ik wil nooit meer iets anders

Ik heb inmiddels 3 jaar een OnThatAss abbo, en mijn eerste geleverde onderbroek is nog helemaal perfect! Ik heb dure merken geprobeerd..allemaal kapot na een aantal maanden. Ik heb goedkope merken geprobeerd..allemaal kapot na een aantal maanden. Nu liggen er 36 stuks van OnThatAss en nog geen draadje hangt er los! Ook de opbouw kwa punten voor gratis truien en hoodies ed is top en ook van top kwaliteit. Gaat een lange review worden zo haha Gewoon aanmelden want serieus je gaat geen betere onderbroek vinden.

Uitstekende kwaliteit

Goede service goede kwaliteit

Zowel voor mij als mijn beide zoons, zitten de boxers altijd goed, kwaliteit is altijd perfect beter dan andere bekende merken

Ondergoed van geweldige kwaliteit, ik heb het aan mijn man cadeau gegeven en het is al 2 jaar een abonnement, hij is er dol op!

Goed, maar marketing niet

Ik heb dit al eens gedaan en wacht tot op heden op mijn gratis onderbroek. Zie Google!! Jonno ten Brinke

Zeer tevreden!

Fijne kwaliteit en goede pasvorm.

Eindelijk een boxershort die perfect past en lang meegaat. Geen last van een boxer die omhoog gaat of irriteert

Fantastische onderbroeken zonder naar de winkel te hoeven!

Leuke modieuze onderbroeken die goed zitten. Prima frequentie

beste boxershort die ik ooit heb gehad

super pasvorm heel erg leuke printjes goede kwaliteit als je de boxershort van on that ass uit de kast haalt wordt je al gelijk vrolijk

Slechte klantenservice

Enorm slechte ervaring gehad met hun klantenservice. De behandeling is ver onder modaal. Als je je abonnement wil annuleren kunnen ze magisch ineens 50% korting geven. Heel dit bedrijf is puur gemaakt om goedkope onderbroeken te verkopen voor een marge waar je U tegen zegt. Een volledige cash grab.

zitten erg goed

leuke design en goede pasvorm

Prima kwaliteit shorts en sokken

ik krijg al jaren, samen met mijn zoon, de boxershorts en de sokken. Allebei prima kwaliteit en zitten prima. Ook de prints bevallen goed. Echter een klein dingetje: Kunnen jullie op sokken niet de maat vermelden? Dus niet alleen op het etiket van de verpakking, maar op de sokken zelf. Ik heb maat 39-42, mijn zoon 43-46. Deze sokken komen in dezelfde was terecht en daarna begint het uitzoeken. Het zou dus handig zijn als de maat ook op de sok staat.

Klantenservice

Hey, ik heb een membership en zou het graag opzeggen. Heb het net aangemaakt op 2 e-mails omdat ik op de eerste niet ingelogd raakte. Kan de klantenservice niet berijken zou iemand van het bedrijf mij kunnen helpen?

Goede service, maar prijzig

Een prima abonnementsdienst met goed kwaliteit ondergoed, alleen aan de dure kant. De winkel waar je je maandelijkse opgebouwde tegoed kan gebruiken is meestal niet goed bevoorraad en je moet nog betalen ook voor de verzending als je iets uitkiest.

Lekker zittende onderbroeken!

Naar mijn menig mogen de kleuren af aan toe iets feller en uit het oog springender. De stikkers e.d. hoeven voor mij niet persé, mss als optie.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen