Ik ben hele blij meen.

Ik vind heel mooi

Uitstekend.

dat jullie netjes je producten afleveren. Ik ben gek op Jullie onderbroeken echt wel. En echt leuk en geweldig zijn ze

Niets ontvangen

Bestellen etc helemaal goed. Maar ik zou het hebben ontvangen, alleen is dit niet zo. Graag hetstellen

Mooie kwaliteit en we zijn om!

De (trial) On that ass-boxershorts zijn mooier dan op de foto. Goed dat we deze boxershorts kunnen beoordelen voòrdat er een definitieve keuze gemaakt gaat worden. De shorts vallen nl iets kleiner dan sommige andere merken boxershorts en we gaan voor het abonnement een grotere maat bestellen. Top. Kijken uit naar de volgende!!

Ontevreden

Ik heb een maat M bestel maar kreeg een maatje EL dus moet ik een andere blij maken jammer.

Slecht

Nog steeds niets ontvangen en dan wel al een enquete invullen...ik hoop dat er geen held wordt afgeschreven anders moet ik daar ook weer achteraan...

Strak

Strak zoals gegoten past de short mij.

Super vorm

De vorm is goed en de maat is ook de maat

Het is zeer comfortabel en van hoge kwaliteit, naast het prachtige ontwerp, dus ik geef het vijf ste

Het is zeer comfortabel en van hoge kwaliteit, naast het

Gewoon perfect

Gelijk aan gedaan zit goed voelt fijn aan

Zitten heerlijk

Goede kwaliteit

Zit goed

En uitstekende stof en leuke prints

Goede kwaliteit en pasmaat

Het zit als gegoten en het is een goede kwaliteit Perfecte pasvorm

Bijna zeer goed

De onderbroek zit zeer goed. Kwaliteit is echt top. De verpakking is van plastic waarvan ik niet zeker ben of het in het geheel gerecycled kan worden. Dit maakt het net iets minder duurzaam. Wellicht iets van een klein karton of meer wit plastic gebruiken. Al met al nog steeds een hoge score

Geen contact mogelijk - kunt niet van het abonnement af

Abonnement wil ik stop zetten. Dit is helaas niet mogelijk omdat ik niet kan inloggen. Meerdere emails heb ik gestuurd. Iedere keer netjes automatische reactie; het is druk, binnen vijf dagen ontvang je reactie. Helaas. Sinds augustus ben ik contact aan het zoeken, maar krijg telkens geen reactie. Nu automatische incasso stop gezet, en dan weten ze mij wel te vinden. Maar tot op heden nog steeds geen oplossing voor het probleem. Zorgwekkend hoe On That Ass zich ontwikkeld. Ik vind het ver van correct dat ze mijn mails met omschreven vraagstuk niet beantwoorden. Dit is niet correct, en bevestigd. Misschien dat ik via deze weg wel contact krijg?

Vieze **********

Smerige vuile **********, Me laten betalen 2x voor het gratis opsturen van een boxer. Slecht dat zo'n bedrijf nog kan bestaan. Gelijk afsluiten en voor het gerecht trekken. Smeerlappen

sluwe manier van geld verdienen

**********. Laten jou een gratis boxershort bestellen om vervolgens een abonnement voor jou aan te maken zonder dat je daar over wordt geïnformeerd. Als je dat vervolgens niet wilt en je abonnement wilt beëindigen, dan kan dat niet en ben je volgens hun verplicht om te betalen. Een hele sluwe en gemene manier van geld verdienen, wat in mijn ogen niet mag kunnen gebeuren hier in Nederland.

Zit heel lekker en comfortabel

Ik heb mijn on that ass onderbroek gekregen En hij paste goed

Weet waar je aan begint, bah bah! Pas op met deze goed geoliede marketing machine!

In 2021 ons abonnement gedeactiveerd, want op een gegeven moment heb je gewoon even genoeg boxershorts. En omdat de kwaliteit toch wel tegenviel t.o.v. andere merken wilde wij het abonnement geheel beëindigen 2 weken geleden. Nou dit gaat dus niet. Ondanks dat je al 2 jaar niet meer afneemt, moet je om op te zeggen nog 1 bestelling afnemen die je niet wilt. Hele rare gang van zaken. Iets af moeten nemen waar je niet tevreden over bent. Aan de klantenservice heb je helemaal niets, je wordt gewoon aan het lijntje gehouden, steeds weer een ander antwoord van een andere medewerker van On that Ass. Bah bah wat een ********ij, gewoon zo ontzettend sneu dat On that Ass op deze manier zijn geld wil verdienen!

they keep charging you after you cancel your subscription...

I ended up receiving what I did not want. they keep charging you after you cancel your subscription

Great concept, bad execution

Interesting concept and good quality pieces, however there is no customer support whatsoever, and the fulfilment is very behind (still wating for two pairs of boxers and a pair of socks that never arrived, they color on the website and the received do not coincide). I contacted customer service, no answer in over a week. Cancelling all my subscriptions today, very unfortunate.

FRAUD! Keep charging after cancelling the subscription

I've stopped all the subscriptions, wrote to customer care, they keep charging my card! It is a true FRAUD! Stay away from them!!

Super goed

Fijn

mijn gekozen slip was niet op voorraad, nieuwe gekozen, dus wat later ontvangen, maar wel heel mooi en zit fijn! Ernst

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen