Mooie fijnzittende onderbroek voor een goede prijs met een mooi design

Niks ontvangen en ik hoef het ook niet meer.

Niks te melden omdat ik ook niks heb ontvangen. Hoef het ook niet meer.

Niet bereikbare klantenservice, geen levering

2 weken geleden abonnement afgesloten, nog steeds niets geleverd. Zowel klantenservice als social media pagina's geven geen reactie bij herhaaldelijk vragen.

Verrassend

Ik heb een proefversie besteld voor vaderdag, dan krijgt hij een abonnementje. De boxer past goed en ik ben dol op het toffe printje!

Superfijn en handig!

De onderbroek kwam binnen een paar dagen door de deur. Handig want je hoeft er niet thuis voor te zijn. Daarnaast zit hij ook nog fijn. Een superervaring dus.

Zit perfect

Zit perfect

Altijd mooie designs. Echte eye catchers. Dit is mijn 3e onderbroek en de kwaliteit is ook uitstekend. Ze gaan lang mee. Ik heb geen betere gevonden. Gr. Louis

Comfortabel en leuke design

Ook geschikt als zwem broekje ;)

Kleuren zij niet mooi

De foto’s van de boxershorts zijn beter van kleur dan in werkelijkheid. Ik zie dus af van verdere levering.

Ze zitten echt lekker past ook precies in de maat die je hebt besteld blijft ook goed zitten om je benen

Mooie onderbroek maar te strak.

De onderbroek is mooi van kleur maar hij is te strak voor mij. Dus daarom zit die voor mij niet goed. Ik schrijf dit namens mijn vriend.

Zit lekker

Helemaal top

Uitstekend!!

Past heel goed ,en een vrolijk kleurtje.

zit lekker en ziet er mooi uit

mooie short

Beste boxershorts die ik ooit heb gedragen goede stof mooie prints en lekker flexible

Een ouwe *** in een hippe box.

Geing en zeer leuk

Mooie print op mijn pendek, ik ben er blij mee

Oke

Goede kwaliteit en mooie kleuren

Goede kwaliteit en hele mooie kleuren

Ziet er goed uit

Mooie kleuren

ok, goed

pas form is goed,,,al hoewel kunt mij ook informeren what de cost is voor een L-type. met vriendelijke groet. p.lentze

Nooit ontvangen

Actie gratis Boxershort, vervolgens zit je in een soort abonnement, de gratis boxer nooit ontvangen, geen mogelijkheid tot respons, omdat je nog "in de proefperiode zit" afdeling klantenservice gedeeltelijk alleen in Zweeds oid te lezen....

Alles zit weer heerlijk

De onderbroeken zitten prima! De onderbroeken gaan lang mee waardoor het een fijn abbonement is

Snel en fijn

Snelle levering, fijne en mooie boxer. Super kwaliteit.

Naden op achterkant fout ( op plaats)

Naden zitten fout voor mij op de motor zijn irritant en nadat ze een nieuwe hebben gestuurd hetzelfde probleem

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen