Echt een lekker onderbroekje

De onderbroek zit als gegoten. De beste onderbroek die ik ooit heb aan gehad. Hij zit niet te krap en ook niet te slap of iets in die richting. Gewoon niks om over te klagen.

Een vlekkeloos verlopen ervaring

Mijn eerste ervaring met On That Ass is erg soepel verlopen. Alles is erg laagdrempelig en ik wordt goed op de hoogte gehouden. Verder kan ik gelijk mijn opgespaarde tegoed zien en was mijn eerste onderbroek al snel binnen. Niet te vergeten: hij past heel goed en voelt fijn aan! Bedankt!

Mijn man was er heel blij mee

Ziet er goed uit

Perfecte pasvorm, origineel design en een stevig tailleband die goed blijft zitten (en dus niet omkrult). Top

Top boxeshort

Ik vind de onderbroek heel fijn zitten echt top kwaliteit

Lang getwijfeld, eerder moeten doen

Ik heb lang getwijfeld om ON THAT ASS onderbroeken aan te schaffen, waarvan ik nu spijt heb. Lang rondgelopen met onderbroeken van een andere winkel, maar ik snap achteraf eigenlijk niet waarom. Dus eigenlijk had ik dit veel eerder moeten doen! Zeker een aanrader en ook leuk dat je kunt sparen voor extra’s!

Uitstekende pasvorm

Wel benieuwd hoe hij na wat wasbeurten nog is

Zo vijn

Ik vind hem zo lekker zitten dat ik door wil gaan met dit abele ment ik ben er echt blij mee ook zo mooi

Wel goed

Het zijn mooie boxers maar wel duur. Bij de Hema goedkoper en net zo goed

Niet goed

Mail ontvangen dat de zending opnieuw verstuurd wordt. Kan daar nu nog geen oordeel over vellen. Ik wacht het af. Piet Geen box ontvangen. Dus ook geen goede respons. Gr. Piet

Niets ontvangen.

Ik heb niets ontvangen, ook mn vraag word niet beantwoord. Kortom eens maar nooit weer.

Lekker comfortabel

Snelle levering. Onderbroek zit lekker

Ik ben heel tevreden.

Het zit mooi stevig.

Perfect!

Goede kwaliteit

Zit lekker

Kwam snel binnen en zit lekker

Zeer fijne onderbroek

Zeer fijne onderbroek

Helemaal top

Zit lekker en voeld zeer gied aan

Super leuke en lekker zittende onderbroek

Zit heerlijk, fijne stof en leuk design

Goede pasvorm

Goede pasvorm ,sluit goed aan.

Binnen de tijd geleverd. Toen ik hem binnen had gekregen droeg ik hem gelijk aan, en hij zit lekker

Goede kwaliteit maar is iets groot

Ik twijfelde tussen een medium en large. Op de website stond bij twijfel de grotere maat bestellen. Denk dat ik er tussenin zit. Medium/large maar die maat is er niet.

Boxer zit hartstikke goed

Goed ervaring

Een goede service en snel bezorg

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen