Ze zitten heerlijk

Tot nu toe zitten ze super goed

Heb niets ontvangen

Blij gemaakt met een dooie mus

Top boxers!

Eerste boxer mogen ontvangen zitten echt top! Top kwaliteit en zitten lekker

Hij is prachtig

Hij is erg mooi helaas heb ik hem iets te groot besteld ik heb xxl besteld moest xl zijn stof zit ook fijn op de huid

Nice

Zitten goed en leuke thema

Zit als gegoten!

Perfecte pasvorm

Lokken met een snoepje en niet krijgen

Super makkelijk om een proef aan te vragen en betaling was ook zeer snel maar het verzenden gebeurt niet en vervolgens wel een maand abo verplicht moeten afnemen. Commerciële bagger op deze manier.

Zit heerlijke dikke stof f

Super!!!

Na jaren Sapph boxershorts te hebben gedragen, kwam ik door een tip bij jullie uit. Deze boxershort zitten werkelijk perfect vanaf t moment dat ik ze aantrok. Mooie kwaliteit, goed afgewerkt en super pasvorm. Jaren eerder moeten overstappen, haha

I don't have any

I don't have anyI don't have any

Positief verrast

Fan van de praktische en mooi ontworpen verpakking. Ook leuk dat er een toffe kikker sticker bij de onderbroek zat. Aanvankelijk zag de onderbroek er te groot uit maar hij paste perfect en zit erg fijn. Erg positief verrast dus.

Goed qualitiet

Hij zit zo lekker. Lekker strak maar ook weer niet en de stof is geweldig

Mój partner jest bardzo zadowolony z tych bokserek

Leuk onderbroken

Het zit heel goed er uit en het voelt goed Mooi merk ik zou zeker willen nog een keer van jullie kopen

Helemaal happy

Ben er helemaal blij mee hij zit echt perfect perfect echt een aanrader

Heel mooi

Heel mooi maar maat kleiner bestellen valt ruim

Ik heb de aanbieding niet eens gekregen dus van mij krijg je 0 sterren

Zeer slecht

Goeie kwaliteit en voelt heel fijn aan

Ik heb de boxershort gekregen via de brievenbus en hem gelijk aangetrokken, hij voelt heel fijn aan en heeft een leuke print.

Helemaal te gek

Boxershort is echt schitterend mooi en zit perfect

Leuke print en het zit ook goed

De gratis short op de vierde werkdag ontvangen via de brievenbus (hemelvaart zat ertussen). Boxer zat als gegoten en ook na één keer wassen zit de boxer prima. Of dit ook zo is na een aantal keren wassen? Dat zal ik de komende tijd gaan meemaken. Deze boxer heeft in ieder geval een leuke print en ik ben benieuwd naar de volgende.

prima onderbroekje

Snel bezorgd!

Het zit heel fijn en ga een abonnement nemen

Fijne onderbroek

Zit fijn en ziet er goed uit

Lekker broekie

Na de eerste niet ontvangen te hebben, werd er gelijk een nieuwe opgestuurd. Wat een goede service. Zit lekker, goed sluitende broekspijpen. Zeer tevreden.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen