Je voelt de kwaliteit

Erg fijne onderbroek. Hele fijne kwaliteit met een lekkere stof.

geen boxershort ontvangen. SLECHT

Ik voel mij in de boot genomen. Heb al drie keer mijn mailadres doorgegeven. Doe het NIET meer. Heb inmiddels toch een boxershort ontvangen, Moet de bevindingen nog van mijn man horen,

Ik had een proef onderbroek niet binnengekregen. Het is nu meteen opgelost en een nieuwe opgestuurd! Dank

Goed pasvorm maar wel druk motief.

Ik heb de eerste shorts direct gepast en ben hem gaan dragen. Pasvorm is prima. Motief is iets drukker dan wat ik normaal draag. Ik draag normaal Australyan of Bon Giorno. Daar ben ik erg tevreden mee. Ik denk daarbij niet de persoon ben om een broek als abonnement te ontvangen.

Top kwaliteit en snelle levering

Zoon vindt hem top, eindelijk een stevige boxer die niet je “naad” in kruipt.

Zit goed

De onderbroek zit goed

Product ontvangen binnen de vijf dagen zoals stond op de website en hij zat heerlijk. mooie desgins en top kwaliteit. Verder is het makkelijk om een abonnement af te nemen of te stoppen of de maand te veranderen dus top service!! Zou dit product zeker aanraden en het is leuk om het extra sokken abonnement erbij te nemen.

Fijnzittende onderbroek, met een mooie print.

Hij zit als gegoten, heeft een goeie afwerking en zit fijn aan de huid. De elastiek is lekker breed en klapt daarom ook niet gauw om. Dit elastiek heeft echter een klein nadeel: hierdoor is het was advies om de onderbroek niet in de droger te stoppen. Begrijpelijk maar wel lastig.

Geweldige pasvorm en mooie printen.

Na meerdere keren wassen blijft de onderbroek nog steeds mooi van kwaliteit en pasform.

Goede kwaliteit

Zit als gegoten

Zat meteen goed

geweldig

zitten super lekker en super gave printjes erop

Leuke boxershort

Ziet er mooi uit en van goede kwaliteit

Ik heb mijn boxer inderdaad gelijk aangetrokken en hij zit als gegoten, ook het design vind ik heel mooi, echt keizerlijk

Lekker onderbroekkie hoor.

Zit goed en lekker een aanrader.

Zit als gegoten

Top!!! Perfecte pasvorm zit als gegoten

goede zitvorm

de boxer zit heerlijk als gegoten dus het word dus on that ass of beter gezegd my ass ha ha ha

Goede boxer, maar mis mijn 2e gratis

Boxer erg comfortabel, maar er was een actie dat je ook een 2e voor niets zou krijgen. Helaas die niet ontvangen.

Vallen klein

Mooie onderbroeken maar vallen klein

Formidabel

de stof is mooi dik en de pasvorm subliem

Past super fijn

Past super fijn en zal zeker meer er van kopen

Top kwaliteit voor een nette prijs

Netjes geleverd, verpakt en kwalitatief een heel net product. Mooi design ……. Top

Ik heb hem niet binnen gekregen

Ik wacht al 6 dagen en heb hem nog niet eens ik verwacht mijn ondergoed.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen