Leuke boxshort met leuke Design

Mooie pasvorm en elke maand een leuke uniek design. Wat ik jammer vind is dat jullie in jullie reclame al de boxershort onthullen.

Heel comfortabel, goed geleverd en leuke ontwerpen

Ik ben erg tevreden met de pasvorm, de kwaliteit en de vormgeving van de boxershorts. Zelf wil ik niet meer anders!

Comfortabel en prachtige designs

Het is altijd weer een cadeautje als er weer een nieuwe boxer in de brievenbus beland. Erg comfortabel, ook voor vrouwen. En altijd originele en coole designs! De gratis bijpassende sticker elke maand is ook een leuke bijkomstigheid!

Fijne spullen, goede pasvorm en draagcomfort.

Vanaf dat ik het ben beginnen te dragen zeer tevreden. Tot nu toe geen klachten.

Pretty good boxers, nice quality and fits perfectly.

I was a bit hesitant about buying boxers online. But I am actually quite surprised by the quality and how good they look. I would recommend to anyone.

Super Vet

Mijn moeder besteld deze en iedere maand is het een feest

geweldige

zeer gaaf deze prent

Fijne onderbroeken!

Elke maand een leuke, nieuwe onderbroek. Zo hoef ik nooit meer voor onderbroeken naar de winkel

Never ceases to astound me with the designs

Always deliver quality products

Goeie kwaliteit

Ik wil geen ander ondergoed meer.

Mijn zoon draagt ze graag

Ze zitten lekker En hebben een leuke print En elke maand een nieuwe waardoor de uitbreiding van leuk lekker zittend ondergoed steeds groter wordt. Hij happy ik happy

Top kwaliteit, slechte service

Al geruime tijd heb ik een membership en alles gaat goed, als je geen contact hoeft te zoeken met hun service. De chatbot heeft beperkte antwoorden en onmogelijk om een manier te vinden om met een persoon in contact te komen. Reden waarom ik het nu hier schrijf, ik kreeg een mail om mijn ervaring met laatste product te schrijven, de mail komt binnen op 12 oktober waarin staat dat het laatste design op je mat is gevallen. Ik heb niets ontvangen en na zoeken in mijn account komt die tussen 17 en 23 oktober. De mail is erg verwarrend omdat ik het idee kreeg dat ik nu een bestelling gemist had, en geen manier om feedback te geven behalve deze review. @onthatass, jullie boxers en sokken zijn prima maar doe eens iets aan jullie klantenservice

Echt top!

Echt hele fijne stof en gaat super lang mee! Ik raad het iedereen aan in mijn omgeving!

Mijn zoon is er erg blij mee

AMAZING

Always get them on time and the way they feel is amazing. Had 1 dat was a little ripped but got a new one without any hassle. Great customer service too.

Leuke verschillende boxers en zitten geweldig en fijne dames slips en tops

Goede broeken, zitten erg fijn

Goede kwaliteit, redelijke prijs, alleen het abonnement is beetje te dwingend.

Prima onderbroeken gaan nooit stuk.

Onderbroeken kregen altijd gaatjes, bij deze onderbroeken nooit last van gehad. Prima kwaliteit dus!

kwalitatieve en goed zittende boxershort

goede en fijne pasvorm

The more complicated ones are, in my experience, a very

But in my experience, he s always operated with integrity

Heel apart

Goede service en ik vindt ze heel apart blijven mooi in de was .Echt heel leuk zeer zeker een 10 waard.Blijf zo doorgaan

slecht

mij shoptegoed word niet verstuurd wel de verzendkosten betalen, geen normale correspondentie mogelijk

Ik zit met smart te wachten op het nieuwe setje.

Mijn ervaring is ronduit uitstekend. De boxershort zitten heerlijk en de sokken zijn comfortabel en leuk van ontwerp. Zit al weer met smart te wachten op een nieuw setje. Altijd weer in afwachting van wat de kleur en de printen gaan worden die maand.

Nog niks ontvangen nieuwe boxershort

Niks ontvangen helaas boxershort

Eindelijk!

Na vele duurdere merken. Nú eindelijk een boxershort waarvan de pasvorm wel goed blijft. Vrolijke kleuren

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen