Het is zo lekker als ik het aantrek zit lekker iriteert niet zit gewoon hartstikke lekker

hij past goed

goede en fijn zittende onderbroek is in het begin wel wennen dat de onderbroek veel aandacht naar zig toetrekt

Bedankt

Halli

Prima pasvorm

Pasvorm is goed,ben benieuwd naar de levensduur

It's was good

Thank you so much. I thought it's was a joke but I really received the buser. Thanks.

Super mooi

Zitten super mooi indd zoals op de reclame Mannen gooi die lelijke onderbroeken weg!

Ik heb het pakket niet ontvangen!

Ik had de gratis onderbroeken besteld. Maar nooit binnengekregen. Ik zit nu ook vast aan een membership die ik nooit gewild heb.

De onderbroeken zitten echt goed en het is ook echt leuk dat het elke keer een verassing is wat voor patroon het wordt. En tot nu toe vind ik de patronen ook echt super.

Super leuke print en mega handig zo in de brievenbus

Dit is nou echt een leuk concept

Fijne onderhoed

Het zit als gegoten!

Hij zit in my ass

???????????

Niets ontvangen, ik weet niet waar jullie de informatie vandaan hebben?

Perfect fit

Perfecte pasvorm en super fijne stof

Perfectionisme

Perfecte maat, topkwaliteit Boxers zijn mijn favoriete merk geworden.

Ze zitten perfect

Deze boxers passen perfect en hebben lekker lange pijpjes

Ze passen perfect!

Ik dacht eerst dat ik te grote heb besteld. Maar helemaal niet! Ze pasten perfect en hadden een fantastisch design.

Niets ontvangen.

Leuk mailtje, beoordeel ons. Echter heb ik na 5 dagen nog niets ontvangen. Misschien een idee om feedback mailtjes te koppelen aan bezorgdiensten.

prima service .

Het boxershort heeft een prettige pasvorm en zit goed .

Goede en snelle service en kwaliteit

Net een abonnement aangeschaft en binnen 2-3 dagen al mijn eerste product binnen.

Mooi en fijne pasvorm.

De boxershort past perfect. Het is een goede stof die fijn aanvoelt en lekker aansluit. Gewoon fijn om te dragen. En hij is natuurlijk heel mooi.

Perfecte broek met goede vorm

Hij is niet voor mij zelf maar voor mijn man . Het sluit perfect aan op benen en heup zit volgens hem erg lekket

Short zit echt heerlijk

Heb mijn gratis boxershort binnen en hij zit echt stukken beter als andere boxershorts. Goede kwaliteit

Tevreden

Mooie pasvorm zitten prima

Makkelijk website

Ik vond de uitleg Duidelijk op de website En de bestelling ging Ook heel makkelijk

Super design fijne pasvorm

Zitten lekker, en super designs

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen