Heerlijk

Zit als gegoten

Goed alleen een maat te klein

Zit zitten prettg , alleen even wachten hoelang het elastiek houd ! Verder vind ik de prijs nogal pittig om ze gelijk bij te bestellen. Dus nog even wachten voor dat ik er aat bij bestel

Fenomenaal

Het zit niet te strak en ook niet te los, simpel weg het zit gewoon lekker. Ben er erg tevreden mee!

Gave print met mooie kleuren en een heerlijke stof

De prints en kleuren van het plaatje op de website zijn exact hetzelfde als in het echt. De boxers spruiten netjes af en de stof is heerlijk zacht en lekker elastisch.

Lekker zittende onderbroek

Ik zag dat ik een onderbroek kon proberen van on that ass en had dat gedaan zeer lekker zit de onderbroek met een mooie print erop.

wauw

goeie boxerr beste dan calvin klein wauww omg

Supper fijn niet te strak en zeker leuke printjes erop.

Lekker om de heup,zacht goed in contrast

Ik vind deze onderbroeken geweldig en ze zitten perfect!

Goeie kwaliteit maar beetje strak om de benen.

Overal zit die goed behalve mijn bovenbenen. Waarschijnlijk is dit omdat ik sport. Als ik een grote maat pak ben ik bang dat die dan op de andere plekken weer te los zal zitten. Behalve dat vind ik ze goed.

Zit comfortabel en leuke print

Lekkere onderbroek, onnodige informatie gevraagd

Ik vind de boxershort erg fijn zitten. Ook vind ik het grappig hoe de onderbroek in een zakje word geleverd. Maar ik vind het raar dat mensen van ON THAT ASS mijn geboortedatum moeten weten.

Boxershort na 5 dagen nog niet ontvangen

Ik vind het heel erg jammer dat ik zo lang moet wachten op mijn boxershort Ik ben hier eindelijk aan begonnen, en kijk nu al een paar dagen volle hoop in me brievenbus als ik thuis kom, Helaas nog steeds geen on That ass boxershort

Super Comfy

Hele fijne onderbroek, alleen rollen de pijpen omgaan, waarschijnlijk een maat te klein besteld... Ga voor een maatje groter de volgende keer!

Echt een nieuwe ervaring. Beter dan C.K of Chasin en goedkoper

Perfecte pas, zit comfortabel. Mooie print en fijn dat gewoon door de brievenbus wordt geleverd.

Gewelig

Movie broke zit goed

Past perfect

Vandaag 1e boxer ontvangen en zeker verrast. Zit als gegoten.

Kwalitatief heel goed pas goed

Zeer goed want zit gewoon heel lekker

Zit lekker en ziet er nog leuk uit ook!!

De onderbroek zit echt perfect, heb dat eigenlijk bij weinig onderbroeken gehad. Daarnaast is mijn vriendin er ook helemaal gek op haha!

Kan nog geen oordeel vellen!

Nog niet ontvangen de gratis boxershort helaas!!

STAAT GOED EN ZIT ALS GEGOTEN

MAAT KLOPT PRECIES. HIJ ZIT GOED EN KNELT NIET NU NOG AFWACHTEN TOT HIJ IN DE WAS GEWEEST IS.

Ik heb niks gekregen

Lijkt prima!

Gisteren mijn eerste “gratis” onderbroek ontvangen “zonder verplichtingen”, Maar ‘s avonds gelijk het bericht “welkom bij de club”. Dat is wel erg snel! Maar goed, de onderbroek zit goed, dus hou ik voorlopig het membership aan.

Kan ik nog niet over oordelen

Ik heb helaas nog niks mogen ontvangen. Dus ik wacht het rustig af.

Zit goed, gave print, blijf zeker paar maanden hangen!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen