Reactie van het bedrijf
Hi Albert,
Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat je de boxershort redelijk goed vind! Ik kan bevestigen dat je membership is opgezegd.
De artikelen waar je het over hebt, zijn van onze Loyalty webshop. Als je member bij ons bent krijg je toegang tot deze shop en kun je sparen voor deze artikelen.
Uitleg:
ON THAT ASS heeft speciaal voor onze actieve members een Loyalty programma ontwikkelt. Vanaf het moment dat jij je hebt aangemeld bij ON THAT ASS, start je automatisch met sparen. Het kost jou niets en je ontvangt al direct €10 shoptegoed na aanmelding. Je ontvangt elke maand €10 shoptegoed bij elke succesvolle afschrijving bij een boxershorts membership. Daarna wordt maandelijks tussen de 10e en 16e jouw shoptegoed aangevuld.
Heb je al iets tofs gespot in onze webshop ?
Ook krijg je shoptegoed wanneer vrienden zich aanmelden via jouw persoonlijke link. Dit kan 2x, lekker €20 verdienen dus. In onze webshop bestel je exclusieve ON THAT ASS items.Dit zijn onder andere hoodies, sweaters en tassen. Het hele jaar door wordt de shop aangevuld met nieuwe toffe items. Het shoptegoed wordt opgeslagen in een wallet. Je vindt dit terug in jouw account onder het kopje ‘Loyalty program’.
We zijn begonnen met dit toffe spaarprogramma in augustus. We willen onze vast members danken en we onze waardering laten blijken. Om een onderscheid te maken tussen nieuwe members en de bestaande members hebben we de vaste members een lekker start tegoed gegeven :) Zo heb je een lekkere voorsprong en alvast een bedrag in je wallet. Hoe langer je meedoet, hoe meer voordeel! We hebben gekozen om het zo te verdelen :
> 2 leveringen + trial = €10
2 -5 leveringen = €20
6-23 leveringen = €30
> 24 leveringen = €40
Je spaart automatisch mee wanneer je een actief boxershort membership hebt.
Wat gebeurt er als je opzegt? Je wallet verdwijnt en je tegoed gaat verloren. Dus blijf nog even, spaar door en bestel een te gek en uniek ON THAT ASS product.
Wat gebeurt er als je pauzeert? Je wallet blijft bestaan en je tegoed wordt behouden. Let op; je kan je tegoed alleen inwisselen als je membership actief is
-Het tegoed is niet inwisselbaar voor geld, of te gebruiken voor openstaande betalingen.
-Shoptegoed van meerdere accounts kunnen niet worden samengevoegd.
-Je ontvangt maandelijks €10 shoptegoed bij een succesvolle afschrijving van een boxershorts membership, ongeacht het aantal memberships in je account.
-Via het delen van jouw persoonlijke code kan je extra shoptegoed verdienen. Het delen van jouw persoonlijke link kan naar zo veel vrienden als je wilt. Zodra de eerste 2 vrienden zich aanmelden via jouw link ontvang je voor beide €10 shoptgoed. Je kan hier dus maximaal €20 mee verdienen.
-Je ontvangt geen extra maandelijks tegoed voor meerdere boxershorts memberships in een account.
-Je ontvangt eenmalig €10 bij het aanmaken van een extra boxershorts membership. Je ontvangt dus géén eenmalig tegoed voor het toevoegen van een Socks membership.
-Per order betaal je verzendkosten. Het bedrag hiervoor zie je terug in de webshop tijdens het afrekenen.
Groet,
Yara | Team ON THAT ASS