Gied

Ik vind de convertabiliteit heel convertibel

Dat het fijn zit

Fijne slip.

Fleurige slip, met de juiste pasvorm. Wacht het slijtage proces even af, maar ben nu erg tevreden.

Voeld als gegoten

Snele surves voeld goed. en is nog is wa anders dan saaj hoor ik van mijn vriendin.

Ze zitte echt toppi

Perfecte pasvorm en een broek die je niet meer uittrekt

Top product,zit comfortabel

Lekker broekje !!

Zit goed en top kwaliteit! Aanrader!

On that ass i say yass

Voorheen onderbroeken van een bekende tennisser gedragen. Maar geef mij maar de OTA !!

Heel erg goed

Onderbroken zijn goed soeken ook

Super fijne fit!

Fijne fit goed stof

Dat was even schrikken

Ik wilde eens iets anders met fleurige kleuren als volwassen vent. Zelf gekozen op kleur en uiterlijk maar niet op de print gelet (was via mijn mobiel) Kreeg ik een boxer met een puber print. Mijn vrouw lag in een deuk, ik niet. Dit ga ik niet dragen, maar kon het niet direct retour sturen. Moest nog een paar dagen wachten. De meeste prints zijn nogal puberaal zag ik later.

prima onderbroek

Hij steunt waar hij hoort te steunen.

ik wil stoppen met dit dus geen periode

ik wil die abonnement stop zetten zet m zo snel mogelijk stop

Super product

De boxers zitten super fijn en de leuke prints natuurlijk

Slecht

Geen goede ervaring. 2x het verkeerde ontvangen. nu wordt er automatisch van de rekening afgeschreven. ik heb het geblokkeerd.

Verkeerde maat ontvangen

Maat L besteld, maat S ontvangen.

Zit goed strak niks valt er uit .

De boxershort!!!!

Een geweldige, dus MIJN boxershort.

Slecht ik heb een membership afgesloten zonder dat ik hiervoor toestemming gad

Ik vind dit een fijne onderbroek alleen ik heb een membership afgesloten zonder dat ik dat wou.

Cómodos y muy buen diseño

Muy buena mi experiencia

• ¿Nos recomendarías?

Verkeerde maat Verkeerd adres

Graag herstellen. Is nog niet gebeurd met retouraanvraag.

prima boxershort

Lekkere pasvorm en leuke print.

Goede pasvorm en mooi uiterlijk

Deze onderbroek zit comfortabeler dan de meeste onderbroeken die ik tot nu toe heb gehad en de pasvorm is erg goed. Daarnaast kun je kiezen uit veel verschillende, creatieve modellen.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen