Supermooi

Zit super bij me zoontje

Zit als gegoten.

Hoogwaardig materiaal en uitstekend draag niveau zeer comfortabel.

Igg slechte leea geen bezorging.

Helaas heb ik niets mogen ontvangen. Vertrouwen is dus 0.

Misleiding

Gratis onderbroek uitzoeken bij een veiling , moest alleen 2 cent betalen en ja hoor ik had gelijk een abonnement wat absoluut niet mijn intentie was, gelukkig kon ik het na een paar dagen weer stopzetten.

De boxershort past perfect en zit goed

Direct aangetrokken en nu al weer in de was

Helemaal blij mee

leuk design en vallen op maat.!

Ik heb niets ontvangen. Dus mijn eerste ervaring is zeer slecht zeg maar

Ik zou het niet weten . Ik heb niets ontvangen. Dus eerste ervaring is al slecht zeg maar

Slecht

Boxershort wordt niet geleverd.

Nog niet binnen

Nog niet binnen gekomen

Redelijk tevreden

Stof is aangenaam. Lengte broekspijpen prettig. Ruimte voor geslacht beperkt

Een goede en lekker zittende boxer!

Toen de boxer aankwam zag hij er heel stevig uit. Toen ik hem voor de eerste keer ging dragen was dit vele malen beter dan dat ik hiervoor had!

Super mooi en ben heel tevreden

Heel goed en fijn dat er een proefperiode is

Fijne pasvorm Zit om elke middel goed door de stretch

Top, direct aangetrokken. Past perfect!

Na mijn aanmelding / registratie lag de short binnen enkele dagen in de brievenbus. Goed geregeld dus!

Heb hem voor mijn kleinzoon besteld die is er

Wat ik zelf vind is dat ik het jammer vind dat hè elke maand 1 toegestuurd krijgt maar je hem niet zelf uit kunt zoeken

fantastico

boxer zit super on my ass

Boxer zit super en heeft een mooie pasvorm

De boxer was snel binnen en heb hem direct aangetrokken. De boxer heeft mooie lange pijpen maar kruipt niet vervelend omhoog. Al met al een top onderbroek die zijn geld waard is.

100% Comfort

Pierwszy raz mam tak dobrze dopasowana bielizna

Fijn materiaal

De stof voelt zacht en de naden glad. De boxer moet eerst gewassen alvorens mijn man die aandoet. Maat L is wel ruim.

Zit mooi fijne boxershort

Zit mooi strak

Super onderbroek!

Zit lekker en ik vind de print helemaal fantastisch! Heel blij mee!

Boven verwachting

Boven verwachting

Het voelde gelijk goed aan.

Ik heb maat L gekregen maar moet wel een XL hebben

Heel erg mooi design!

Toen ik hier thuis de verrassing vertelde van het nieuwe ON THAT ASS abonnement werd er dagelijks naar de brievenbus gelopen om te zien of de eerste er al in zat. Het duurde echt geen 3 seconde of de eerste werd al aangetrokken! Ik hoorde gelijk een gegil uit de badkamer "WAAAUW, DIE IS MOOI! en DIE ZIT ZO GOED!" Na de eerste wasbeurt kwam hij er net zo kleurig uit als ervoor. We kijken uit naar het volgend design!! Mvg,

Heerlijk en voel lekker fit

Ben niet fanatiek van printen,maar wel eenvoudig net als die Gomez..Voel heel lekker en fit..

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen