Boxer zit super en heeft een mooie pasvorm

De boxer was snel binnen en heb hem direct aangetrokken. De boxer heeft mooie lange pijpen maar kruipt niet vervelend omhoog. Al met al een top onderbroek die zijn geld waard is.

100% Comfort

Pierwszy raz mam tak dobrze dopasowana bielizna

Fijn materiaal

De stof voelt zacht en de naden glad. De boxer moet eerst gewassen alvorens mijn man die aandoet. Maat L is wel ruim.

Zit mooi fijne boxershort

Zit mooi strak

Super onderbroek!

Zit lekker en ik vind de print helemaal fantastisch! Heel blij mee!

Boven verwachting

Boven verwachting

Het voelde gelijk goed aan.

Ik heb maat L gekregen maar moet wel een XL hebben

Heel erg mooi design!

Toen ik hier thuis de verrassing vertelde van het nieuwe ON THAT ASS abonnement werd er dagelijks naar de brievenbus gelopen om te zien of de eerste er al in zat. Het duurde echt geen 3 seconde of de eerste werd al aangetrokken! Ik hoorde gelijk een gegil uit de badkamer "WAAAUW, DIE IS MOOI! en DIE ZIT ZO GOED!" Na de eerste wasbeurt kwam hij er net zo kleurig uit als ervoor. We kijken uit naar het volgend design!! Mvg,

Heerlijk en voel lekker fit

Ben niet fanatiek van printen,maar wel eenvoudig net als die Gomez..Voel heel lekker en fit..

Hij zit uitmuntend

Ik deed mijn pakket open en was meteen weer verliefd Trok hem aan en hij zit hemels kan niet wachten op de volgende!

heel tevreden

ze zitten super lekker ben heel tevreden kan niet wachten op de nieuwe boxershorts

Mooi kwaliteit

Ik was eerst aan 't twijfelen of het iets zou zijn. Maar wauw wat een mooi kwaliteit. Benieuwd naar de volgende onderbroek

gggg

fff

bij het aantrekken voelde et als gegoten

wat een heerlijke broekje, ik heb ze ook van bjorn Borg maar deze kunnen hier niet aan tippen. zitten heerlijk, fijne stof en super pasvorm.

Zit goed ziet er leuk uit past ook goed

Zit fantastisch

Van het moment dat ik de onderbroek heb aangetrokken wil ik eigenlijk geen andere meer aan doen

Topspul.

Als een 2e huid on that ass

Pasvorm goed iets langere pijp zit geweldig geenlast onder lange en korte broek door de uitstekende vorm Geweldige benaming Hans

Super pas vorm

Na levering gelijk aan getrokken en qua pasvorm heerlijk, en na enkele uren gedragen te hebben zat deze nog net zo goed.

Prachtige

Echt mooi grappig

Leuk motief!

Zitten lekker en ziet er goed uit

Zit lekker past goed

Top model

Hij zit als gegoten, heerlijke stof

Zit super lekker

De boxer zit super lekker

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen