Uitstekend ondergoed.

Kleding zit lekker en leuke designing.

Perfecte pasvorm.

De maat is precies wat het moet zijn en na het wassen van een aantal keren blijft de kleur goed.

Altijd super!!

Ik hou van dit concept! Leuke prints elke maand weer. De service is ook perfect en alles is netjes georganiseerd. 10/10 recommend!

Fantastisch aan mijn reet... onderbroeken

Erg blij mee ... zitten lekker, ook na het wassen..

geweldig

ze zitten heel lekker zecht mijn zoon hij wil niks anders meer en moet nu delen met zijn broer

Mijn vriend vind ze geweldig en dat zegt wat!!

Mijn vriend heeft nog meer boxers verslonden als iemand in een heel leven. Geen enkel merk was goed genoeg op alles was wel wat af te vinken. Maar de on that ass boxers doen het direct goed! Het zit comfortabel, Het kruis is goed stevig En de prints vind hij natuurlijk heel gaaf het is elke maand weer een verassing wat er op de mat ligt al denk ik dat het nog leuker vindt! Dus bedankt On that ass voor het wegnemen van alle stress naar zoeken van de juiste boxers!!

Goed zittende onderbroek met een verrassend design.

Elke maand weer een verrassing wat voor vrolijke print er staat op de nieuwe onderbroek. Hij zit geweldig, knelt niet en blijft mooi in de was. (Wel ff binnenstebuiten wassen en ook zo buiten hangen I.v.m. het zonlicht) In het begin had ik ook een membership voor de uni kleur, zodat ik er sneller meer had. Maar nu heb ik er zoveel. De uni heb ik stop gezet. Ben er nog steeds heel blij mee.

Perfecte pasvorm

Blijven mooi na wassen en perfecte pasvorm……

Altijd goed!!

Goede, stevige, passende boxers. Met altijd een leuk printje.

Prachtig design en heerlijke pasvorm en die ook blijft zelfs na een jaar lang wassen

Fijne boxers!

Pas precies goed

Pasvorm uitstekend na de introductie van maat XXXL Geen kapotte kruis meer

Altijd goed.

Altijd op tijd. Goede kwaliteit onderbroeken. Goede communicatie bij veranderingen of iets dergelijks.

Redelijk

Redelijk moeilijk benaderbaar geen fijne sitr

Makkelijk, mooie designs en fijne pasvorm

Lid worden is simpel, en je ontvangt binnen no time je eerste zending. Maat aanpassen na verloop van tijd is ook heel simpel. De designs zijn mooi (vervagen wel iets na 1/2 wasbeurten). De pasvorm is heel fijn. Ik zie ons nog lang gebruik maken van ON THAT ASS.

Perfectionisme

Een abonnement waar je van op aan kunt. En dat niet alleen... ze zitten heel erg goed en elke keer een ander design ! Ik zit bij een voetbalclub, en meer dan de helft vd teamleden draagt ze ! Zegt genoeg toch?

Helemaal top

Helemaal top onderbroeken gaan lang mee

Happy

Yeahh….mijn zoon werd er helemaal happy van!

Heerlijk om te dragen

Zit uitstekend fijn gevoel stof beweegt mee geen druk Bij langer dragen blijft fit uitstekend

Altijd mooi ondergoed en zit lekker

Hele goede kwaliteit ondergoed

Leuke designs en goede kwaliteit ondergoed

Zonder print is de fijnste

Geen Hardy gezien maar ik ben dan ook na een paar prints voor de effen versies gegaan omdat die veel mooier blijven en gelijk lekker aanvoelen uit de verpakking

Wauw, sjiek, mooi, kwaliteit, service, extra’s, easy.

Keer een boxer niet gehad kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd heerlijke pasvorm en moooe prints.

Sinds ik de onderbroeken heb wil ik geen andere onderbroek meer dragen dan alleen on that ass. Je zitten fijn, heb geen irritatie meer. Voor de rest is het een donders fijne onderbroek

Goede kwaliteit!

Ben al een jaar lid, Inmiddels een leuke verzameling boxers en sokken rijker. Echt top spul.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen