Meer als perfect

Vandaag binnen gekregen meteen gepast omdat ik twijfelde over de maat. Maar hij zit heerlijk en je merkt niet dat je de boxer aan hebt zou het iedereen aanbevelen.

Zeer snel geleverd, kwaliteits boxershort, heel veel goede recensies over gehoord dus nu tijd om het zelf te ervaren

Het is echt een super service met top kwaliteit. Ben er super blij mee en kan iedereen een membership aanraden.

top

Slecht

Ik wil mijn abonnement opzeggen

Helemaal top

Snelle levering, goed materiaal en mooi design.

ziet er prima uit

Net binnen gekregen en uitgepakt, ziet er mooi uit. Hoop dat het draagcomfort ook goed is en dat de boxershort lang zijn vorm houdt en niet gaat lubberen.

Zit erg lekker

Zit perfect om mn benen heen

Top onderbroeken, ze zitten goed en voelen sterk aan!

Awesome

Te gekke shorts, zo in je brievenbus! Serieus goede kwaliteit ook en keuze uit ruim assortiment designs, en nu ook nog eens met bijpassende sokken. Ik zeg: Awesome 5 Stars

Superb!

so soft, comfortable, and fit!!

Boxershort zit fantastisch!

Gisteren mijn eerste boxershort ontvangen en in een woord; hij zit fantastisch. Wel heel erg jammer dat ik me woensdag aangemeld heb en gisteren zie dat er een actie is: niet 1, maar 2 boxershorts gratis nu! Helaas grijp ik net mis bij deze leuke actie.. nog even contact gehad met ze, maar er valt blijkbaar niets meer te regelen, vind ik wel jammer. Ik denk dat het best prima te regelen valt..

super tevreden

Ze zitten super lekker echt tevreden, ik ga zeker vaker bestellen!

Een goede onderbroek

Een goed zittend onderbroek

Snel verstuurd en heerlijke boxers

Van vrienden gehoord hoe chill het is elke keer een nieuwe boxer, ook besteld en tot nu toe bevalt het prima:) Op naar de volgende

Comfortabel en fancy

Zitten lekker, goede pasvorm en vooral leuke kleuren. Ik ben benieuwd naar de volgende!

Goeie kwaliteit boxer

Kwaliteit is uitstekend. De langere pijpen kruipen niet omhoog. Printen zien er echt mooi uit.

Mooie en fijne boxershort

Snelle levering en ze zitten lekker. Een echte aanrader.

Mooie kwaliteit

Erg goed

Erg goed

Past perfect

Past perfect

Zitten lekker

Heel jammer dat ik nu online zie dat er nu een actie is van 2 boxers gratis????? Michael

De boxer zit super fijn!!!

Tevreden mee

Onbeschrijfelijk

Het design is erg variërend, de fit is erg confortabel, kortom een geweldige boxer voor een zacht prijsje.

Fantastisch!

Beetje afwachtend want je kunt het materiaal nu eenmaal niet zien of voelen zoals in de winkel en ook een beetje huiverig om 'vast' te zitten met een membership. Maar blij verrast met de kwalitatief zeer goede en mooie boxershort en wat een pasvorm...! Laat de volgende boxershort maar komen!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen